Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj,mala na to trpi od malicka,je to alergie na mraz,ma to jen v chladu a kdyz ji zapomenu namazat,pouzivam excipial u lipolotion,nebo excipial krem,ten je snad na predpis,ven mazu bubchen kremem na zimu a od te doby mame klid.....atopak si taky nejdriv dr myslela,ale nastesti jen citliva pokozka,musim mazat,mazat,mazat,jinak je to hned zpatky...............
ja nevim, me bylo receno, kdyz je ma miminko alergii na jidlo, tak se osype hlavne kolem pusinky…
Male se mi taky ve 3 mesich osypala. Zacalo to na hlavicce a postupne po vele hlave, ale ne fleky, ale vylozene cervene pupinky. Doktor mi jen rekl, ze ma malo vitaminu B6 nebo B12, ted si nezpominam a protoze jsem ji kojila, tak jsem si proste jen vzala ten vitamin ja a bylo po vyrazce!
Asi půjdu zítra znovu k doktorce, je mi ho líto bobíška malýho. Radši bych tu vyrážku brala já na 2× takovou místo něho. Já bych si už poradila. Aby broučka nic netrápilo. Doufám, že nebude mít alergii na jídlo.
Brambůrka10 píše:
ještě jsou dobré fenistil kapky,pomahaji proti svedeni…
ty se užívaj nebo natřou??? Dají se koupit i bez předpisu?
lanasim píše:ty se kapou a jsou na predpis,ale opravdu mi po tom spala a nedrbala se…Brambůrka10 píše:ty se užívaj nebo natřou??? Dají se koupit i bez předpisu?
ještě jsou dobré fenistil kapky,pomahaji proti svedeni…