Výroba domácích přesnídávek

54
6.7.20 18:08

Výroba domácích presnidavek

Ahoj, chystám se vyrábět domácí přesnídávky, protože nám příkrmy vychází zavádět na podzim, chtěla bych si zavařit do skleniček ovoce.. Jen si nejsem jistá, zda můžu zavarit např samotné borůvky, třešně..nebo musím vždy přidat jablko?
Zavařujete i zeleninu?

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

6617
6.7.20 18:27
@Klarka1993 píše:
Ahoj, chystám se vyrábět domácí přesnídávky, protože nám příkrmy vychází zavádět na podzim, chtěla bych si zavařit do skleniček ovoce.. Jen si nejsem jistá, zda můžu zavarit např samotné borůvky, třešně..nebo musím vždy přidat jablko?
Zavařujete i zeleninu?

Nemusíš prodávat ovoce, ale jednodruhová borůvková se ti prodraží.
Já míchala vždy jablka s něčím
Zeleninu jsem měla cuketu s br

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
79
6.7.20 18:29

Zavarovala jsem michane i jednodruhove podle toho jake mnozstvi jsem ovoce ci zeleniny mela

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.7.20 23:33

Jak už bylo řečeno, ta jablka se dávají pro objem, protože jinak člověk celé léto sbírá borůvky a nakonec by zavařil dvě malé skleničky.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
8283
7.7.20 10:07

A nezkazí se Vám to bez jablek? Nebo to sladíte?

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
13004
7.7.20 11:13

Já jsem dělala vždy 1kg jablek a 250g druhého ovoce.
Spoustu různých receptů na přesnídávky najdete i TADY . Jsou tam s cukrem, bez cukru nebo s pudinkem.. ;)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama