Vyřvávací metoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22654
18.12.12 21:27

denisa a co zkusit dát toho mlíka víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
18.12.12 21:28

@skoromamuška Jejda, to je silný přirovnání. jak jsem psala, v 7 týdnech je brzy, nikdy bych tak maličké nenechala křičet. Měla bych strach z kýly nebo z něčeho. Ale věř, že v těch 10 měsicích „bylo na čase“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
@sad 1 píše:
Předpokládám, žes nečetla celou diskusi, proto, budiž ti odpuštěno :lol: :lol: :lol: Nemám to úplně citově v pořádku, proto mám dnes usměvavé, krásné, pořád se na mě culící a broukající miminko, které se může zbláznit, když mě vidí…a to proto, protože jsem ho tak týrala, že jsme ho dala do postýlky a nechala vyspat. Teda teď mě nenávidí asi, protože mu rostou zuby a to je určitě moje chyba :think: :think: :think:

jsem natom stejně no hold asi jsem magor bylo tě složité ale stálo to zato :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205

Tak mě ukamenujte, ale nechci malého nechávat dlouho v léhátku, je pravda že v něm zaspí, ale je v něm zkroucený, to asi taky není dobré na delší polehávání..
Já taky nejsem robot, malý se chce jen a jen chovat, když mi zaspí v náručí, položím ho a hned zas plače a usínat unavená s mimčem v náručí je podle mě nebezpečné a taky potřebuji být fit kvůli tomu malému..
Jak už jsem jednou psala, máme byt kk takže z místnosti kde malý leží se absolutně nehnu, neví co je být sám..Spí vedle mě, ale vidím na něj že by nejraději spinkal na mě, a to zas nejde.Ale nemůžu si navařit a ani poklidit, psala jsem že je mi ho líto, tak jsem pořád u něj a snažím se ho utišit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
18.12.12 21:30

@martyk tak on vypije 150ml a pak většinou do půl hodky dalších 60ml, takže obvykle do hodinky dá 210ml, zkouším mu dát napapat když plače, ale z hladu to nebude..

Jinak koliku taky můžu vyloučit, to už jsme měli a zabral nám espumisan a probiotika BioGaia, ted už prdí krásně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.12.12 21:31

@Denisa313 je to novorozenec, vysírá jeden den, nechápu co na tom řešíš :zed: to jsi tak vyřízená že dneska zlobí?

• Citovat
  • Upravit
25197
18.12.12 21:31

@Denisa313 V lehátku spát bych nenechala… ale jak psaly holky, jestli píšeš, že do nedávna byl zlatý, tak to opravdu může být jen období. Já vařila, když byla malá rychlovky - hodila maso do trouby a k tomu klidně staré pečivo - a to jsem ještě musela řešit, co jíst, aby neměla prdíky… ZAtni zuby, pochovej, nebo dej na bok, bříško…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
18.12.12 21:32

@Denisa313 A co to zavinování? O tom jsem se ještě neodčetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
18.12.12 21:33
@banánice píše:
jsem natom stejně no hold asi jsem magor bylo tě složité ale stálo to zato :-)

Nejsi, v reálu potkávám běžně maminky, ketrým pláče miminko, a poté, co všechno možné vyzkouší, tak nechaj v postýlce poplakat…ať se ptám kohokoliv, tak každej prostě občas nechal miminko pobrečet. Z dětí jsou normální dosplěí lidé, a nikdo to neřeší…

• Citovat
  • Upravit
14335
18.12.12 21:33

No klidně tady napíšu, že klidně nech zakldatelka položí dítě - nevím, kde ho má na pohovce třeba a jde si vařit.. to že dítě chvilku pláče mu neublíží.. zase to neberu tak, že by měla u něho stát pořád..
Jka jsem psala, vyřvat je široký pojem.. Já jsem nenechala třeba dítě řvát jen tak 15 min, ale když jsem potřebovala něco uklidit, tak jsme si ho dala k sobě a dělala si, a prostě chvilku plakal, ale viděl mě.. Pak jsem stejně zjistila, že i když jsem si ho vzala, tak plakal stejně, prostě to bylo takové, jakože neví co chce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
18.12.12 21:34

@kvaček Jo jo, dobře napsané, to taky znám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
18.12.12 21:36

@avm3 :mrgreen: si pamatuju jak jsem třeba loupala brambory.. jeden dva a rychle utřít ruky a co je, pochovat, zarachotit, klid a znovu jeden, druhý brambor, opět utřít ruky, zašišlat, zarachotit a opět k hrnci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
18.12.12 21:37

@Maia22 spával na boku, to se mu nelíbilo, na bříšku plače a nejradši to má na zádech.
@MíšaČK bříško jsem zkoušela, masíruji pupíkem, pokládám teplého plyšáka na bříško a dělám fenyklový čajík

Zavinovačku malý nemá rád už od porodnice, nějaké stahování nezabírá, spíš je to ještě horší. Proste má rád svůj prostor. Už jsem právě zkoušela úplně všechno, ale každý mi vyčítá to chování, tak si prej za to můžu sama..jediné co mi každý radí je ho nechat vyřvat, ale na to já prostě nemám a už nevím jak mu pomoct :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
18.12.12 21:38

@Denisa313 Ahoj - zkus vyzkoušet Uspávač - nejde mi vložit odkaz, je to na uspávač. cz, psáno bez háčků a čárek

naše dítě zcela pravidelně leží na posteli a „luxuje“ s počítačem u ucha. Navíc to není takový kravál, jako když pustíš normální vysavač (i když ten u nás zabírá naprosto okamžitě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25197
18.12.12 21:38

@kvaček Já si malou pokládala na linku a vedle ní loupala brambory… tak jsem to měla i s muzikou :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí