Vysazení AD vedlejší účinky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
17.7.24 17:39
@LadaSva píše: Více

Ty sama tu napadáš doktory. Šarlatánství na tento web nepatří. A ty ho tu šíříš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116550
17.7.24 17:39

Přestaň tady urážet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.7.24 17:40

To jsi ty. Dej pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
17.7.24 17:40

@Lollitka
Jsem z Brna, budu si hledat někoho tady. V nemocnici u Svaté Anny je obezitologie, tak to zkusím prvně tam, kvůli těm lékům, co beru, a uvidím. Už mě to nebaví být pořád tlustá a unavená. Mám taky hypotyreózu (kompenzovanou), ale ta na tom nejspíš nemá žádný podíl, měla jsem ji i před těmi antipsychotiky a nepřibírala jsem. Teď mi obvoďačka zjistila vysokou hladinu cholesterolu a LDL, tak mě poslala do lipidové poradny, jdu tam v srpnu, mají dlouhé lhůty. Vysoký cholesterol mám prakticky od dětství, máme to v rodině, ale teď se mi to nejspíš na té únavě podílí taky. Odebrali mi krev na kdeco, tak jsem zvědavá, jestli zjistí i něco dalšího. Doufám, že jediné doporučení nebude začít brát statiny :?
Kalorické tabulky jsem si nikdy nevedla, nevím ani, jak se to dělá. Ale holt se do toho budu muset opřít, nikdo jiný to za mě neudělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.7.24 17:41
@aiwwa píše: Více

Ona tu minule urážela místní lékařky. A není to poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
17.7.24 17:53

@Miskule18 Podívejte se, ty testy, opakuji, jsou pro vás, ne pro mě. Pokud se potvrdí, že nemám pravdu, tak se omluvím vám i diskutujícím.
Nejde o mě, jde o vaše zdraví.
Předpokládám, že vám ani v případě cysty ani v případě jiných problémů, které by s tím mohly souviset doktor testy nedělal. A pokud něco lékařům vyčítám a oni mě za to následně napadají, pak je to právě obyčený test na hladiny hormonů, které mohou v poměrně vysokém procentu případů řadu problémů způsobovat.
Znova opakuji, vůbec nejde o mě, jde o vás, mě by to mohlo být jedno, ale prostě jedno mi to není. A samozřejmě rozhodnutí je na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116550
17.7.24 17:59

@LadaSva
Testy na hormony se běžně dělají to jsi fakt neobjevila Ameriku. :roll: ale rozhoduje o tom doktor jestli je to potřeba, Nee nějaká Máňa z netu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20876
17.7.24 20:44

Dobrý den,

@LadaSva, napsala jste to zde o hodně opatrněji, než v předchozí diskuzi, ale přesto ani doplňky stravy a podobné záležitosti tu v diskuzi prosím nedoporučujte. Mohlo by to být vyhodnoceno jako reklama a vzhledem k historii vašich příspěvků na reklamu začínám mít silné podezření. Váš první příspěvek v této diskuzi byl v pořádku, druhý už silně na hraně. Mohla byste být i blokována.

Prosím ovšem i ostatní uživatelky, aby krotily své emoce a nenapadaly jste se tu vzájemně. Myslím, že vše se dá řešit v klidu. Urážlivé příspěvky jsem smazala.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
18.7.24 05:48

@admin Děkuji za upozornění, nicméně, pokud je mi známo, tak konkrétní nejmenuji, pouze všeobecně. Že mohu někomu nezištně poradit je také špatně? Zatím co jiné diskuse jsou plné odkazů ma konkrétní výrobky na vlasy, na akné, na gynekologické problémy a to nejen s uvedením názvu ale i výrobce - třeba tady https://www.emimino.cz/…upit-531698/ . Nicméně já konkrétně v této diskusi neuvádím nic podrobnějšího než to, že existují byliny a doplňky stravy, tedy za mě, ne opatrněji, ale vůbec neuvádím žádný konkrétní výrobek - jiné diskuse jsou plné Gynexů a podobných konkrétních doplňků. Tedy nesouhlasím s tím, že v této diskusi porušuji pravidla.
Tedy ano, ale prosím o objektivitu a o stejnou reakci na všechny odkazy na konkrétní doplňky a výrobky.
Zároveň prosím o to, a třeba konkrétně v této diskusi, pokud to tedy není v rozporu s pravidly, alespoň upozornit diskutující, že mě nemohou obviňovat z prodeje čehokoli, pokud proto nemají důkazy a své obvinění zakládají pouze na svých domněnkách a na své nenávisti a nemůžete tyto důkazy najít ani vy, jako administrátoři, protože takové důkazy nejsou, protože nic neprodávám.
Děkuji za pochopení. Vím, že asi nemáte čas se zaobírat podrobněji každou diskusí, nicméně prosím, kde jsou v této diskusi v souvislosti s konkrétními produkty mnou porušena pravidla? Případně můžete mi prosím zkopírovat konkrétní věty, které jste vyhodnotila jako v rozporu z pravidly a proč?
Děkuji za vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20876
18.7.24 09:54

Dobrý den,

pokud takový příspěvek objevíte, prosím o nahlášení prosřednictvím tlačítka nahlásit.

Neříkám v rozporu s pravidly, ale na hraně, byla konkrétně tato věta: pokud by se potvrdila estrogenová dominance, tak vám mohu nezištně poradit, jak se to dá porovnat bylinami a doplňky stravy volně prodejnými. Opravdu by to bylo nezištně? Kdybyste něco podobného napsala poprvé, nepozastavím se, když je to už po několikáté, mám pochybnosti. Proto vás prosím, zrdžte se toho.

Poradit doplněk z lékárny je ok, poradit doplněk z nějakého jiného komerčního servru, nebo od nějakého léčitele zavání reklamou.

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
18.7.24 10:28
@admin píše: Více

No tak pokud můžete nahlédnout do SZ, předpokládám že ano, tak zjistíte, že pouze uvádím prostředky, které většinou na internetu dodává více dodavatelů i pod různými názvy, tedy asi se všemi v kontaktu nejsem, že. To samé, pokud někomu doporučuji, nechat si udělat testy na hladiny hormonů, uvedu všechny možné cesty, jak se to dá udělat a nenabízím žádnou konkrétní službu jako jedinou možnou a volba je na každém. Nezištně píšu záměrně, aby bylo jasné, že za to nic nechci, netušíc, že se to obrátí proti mě. Ano, někdy uvádím konkrétní produkt, protže buďto ekvivalent není, nebo je ale v méně vhodném složení, jako třeba v případě doplňku na problémy s menopauzou, o kterém vím, že funguje a že obsahuje vhodné součásti oproti jiným, třeba že neobsahuje soju a lékořici, které jsou v některém směru problamatické, nicméně těžko by se asi se mnou výrobce vůbec bavil. Té poslední větě úplně nerozumím, nedává mi logický smysl - jeden komerční produkt je možné uvést, druhý ne. Ale asi nemám problém to respektovat.

Jinak nikdy nikomu nec neprodávám a nenabízím žádné své konkrétní produkty a pokud se nepletu, v některých diskusích to uvedly i ženy, se kterými jsem v kontaktu přes SZ.

Chápu, že děláte jenom svou práci a snažíte se ji dělat dobře. Bohužel, ze strany některých diskutujících mi to už připadá jako hon na čarodějnice. Jinak nebojte, už mám jejich seznam a slibuji, že na ně konkrétně nebudu reagovat jediným slovem.

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20876
18.7.24 14:08

@LadaSva ne, do sz nahlédnout nemůžeme, ty jsou vaše a my ctíme listovní tajemství, nemůžeme do nich nahlédnout ani kdybyste si to přáli a to ani do nahlášených. Opravdu se snažím svou práci dělat dobře. Pokud vám křivdím, omlouvám se, ale pochopte prosím i vy mě, že některé věci jsou podezřelé a já musím zvlášť ve zdravotních oblastech dávat obzvláště pozor, kdo tu co komu píše v diskuzi. Do diskuze nahlíží i nepřihlášení uživatelé, neradíte jen zakladatelce, ale i náhodně příchozím. Proto jsem tak obezřetná. Chápu i že se vám nelíbí, že jeden komerční produkt je povolen a druhý ne. I když osobně nejsem proti alternativám, profesně to beru tak, že v lékárně je to ověřené, mimo lékárnu to tak být nemusí. Chápu, že s tím ze své pozice nesouhlasíte, bohužel mám své pokyny, které pracovně musím dodržovat.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
18.7.24 14:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...