Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Tiger-lily píše:
@Jiju123 Co chceš prokázat? Zažila jsem, že jsem z přetažení zvracela a třásla se… přešlo po vyspání. Na soustředění některé děti řádí dva dny jak černá ruka a třetí den už ani nemluví.
To mi kdysi jeden rikal: kdo nezvracel, beha pod sve moznosti.
no, beham pod sve moznosti ![]()
@Lenka_Hal píše:
To mi kdysi jeden rikal: kdo nezvracel, beha pod sve moznosti.![]()
no, beham pod sve moznosti
@Tiger-lily píše:No to víš, já už taky mám svoje roky a svoje možnosti nepokouším. Ale kdysi byly bývaly i nějaké závody a fakt se mi podařila i zvracečka
. Teď si ale pěkně piánko jedu svoje tempíčko a jsem spokojená.
Ale ty že bys běhala pod své možnosti? Asi budeš muset dát nějakou stokilometrovku, maraton je holt pro tebe slabý odvar.
Ted zrovna trenuju na kratsi zavody, na ty mensi vzdalenosti jsem pomala,ale ty zase bavi syna. Chci jezdit s nim,ale ne aby mi ze predu zamaval
,tak holt trpim. Ale urcite letos nejaky ultra dam… po "materske' pauze to musim jeste rozjet ![]()
Z vlastni zkusenosti, pretahla jsem trenink, ze jsem nakonec dostala tresavku a zvracela ![]()
Vyspala jsem se z toho a druhy den jsem byla uz ready ![]()
Tim, jak je organismus unaveny (vycerpany), tak tim je vice nachylny k tomu, aby chytil nejakou virozu.. Jde to ruku v ruce
@Lenka_Hal píše:
Ted zrovna trenuju na kratsi zavody, na ty mensi vzdalenosti jsem pomala,ale ty zase bavi syna. Chci jezdit s nim,ale ne aby mi ze predu zamaval,tak holt trpim. Ale urcite letos nejaky ultra dam… po "materske' pauze to musim jeste rozjet
Kolik běháš? Vy se účastníte takových těch akcí s během pro veřejnost, nebo syn někde závodí? A ty taky?
mě už občas vysílí i backstage. A běhám většinou jen tak s dětmi, taky občas musím zabrat, přesně z toho důvodu, aby si nemusely malovat
smajlíky na záda. Ale začala jsem pokukovat po soutěžích v jiném sportu ve „starošských“ kategoriích. ![]()
@Tiger-lily píše:
Kolik běháš? Vy se účastníte takových těch akcí s během pro veřejnost, nebo syn někde závodí? A ty taky?mě už občas vysílí i backstage. A běhám většinou jen tak s dětmi, taky občas musím zabrat, přesně z toho důvodu, aby si nemusely malovat
![]()
![]()
![]()
smajlíky na záda. Ale začala jsem pokukovat po soutěžích v jiném sportu ve „starošských“ kategoriích.
Ja jezdim na trailove zavody vetsinou do hor (vlastne si zadny zavod nevybavuju na rovince
), vzdycky to je neco od pulmaratonu a vys, nejvic to byl zatim 50mil v Catskill. S tema delsima jsem mela od porodu pauzu, s malou neni moc casu na dlouhy behy. Syn beha ve skole a obcas maji zavody se skolou. Ja ho beru sebou na ty svoje, pokud maji v nabidce i nejakou kratsi verzi. Spolu jsme bezeli zatim jen jednou, bylo to 5K a ja byla v osmem mesici. On byl celkove 14. (to mu bylo 11), ja tehdy byla teda nekde uprostred…snad pochopitelne ![]()
Tady vsicni behaji dohromady (teda krome deti), az pri vyhlaseni se resi chlapi vs zeny zvlast a nekdy vekove kategorie.
@Lenka_Hal
Jste dobře akční. U nás se taky konají takové celorodinné běhy, jízdy na kole, triatlony apod
. Týjo a pamatuju se, že jsem týden před porodem uběhla 5 km
A třeba takové věci jako Spartan race (znáš?) mě teda vůbec nelákají.
@Lenka_Hal píše:
To mi kdysi jeden rikal: kdo nezvracel, beha pod sve moznosti.![]()
no, beham pod sve moznosti
Zvrací se při běhu - druhý den to neplatí ![]()
@Tiger-lily píše:
@Lenka_HalJste dobře akční. U nás se taky konají takové celorodinné běhy, jízdy na kole, triatlony apod
. Týjo a pamatuju se, že jsem týden před porodem uběhla 5 km
A třeba takové věci jako Spartan race (znáš?) mě teda vůbec nelákají.
Znam, zkusila bych, ale je to na muj vkus takove komercni, myslim, ze tam bude uplne jina atmosfera, nez na tech trailech..
@Prof. Farnsworth píše:
Zvrací se při běhu - druhý den to neplatí
Ja neznam ani jedno…hned po hodne intenzivnim behu je mi pak trochu blbe, ale nic vic. Jako nemusim mit vsechno, ja si nestezuju ![]()
@Lenka_Hal píše:
Znam, zkusila bych, ale je to na muj vkus takove komercni, myslim, ze tam bude uplne jina atmosfera, nez na tech trailech..