Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Docela dlouho přemýšlím zda dělat na kočárky výšivky znamení zvěrokruhu. Máme vyšívací stroj, ale nějak se furt nemůžu rozhodnout. Viděl bych to tak na horní límec nánožníku. Nový nánožník stojí asi 280Kč takže i kdyby chtěla mamina nánožník se znamením i bez tak to nebude žádná velká pálka.
Takže chtěl bych Vás požádat o Váš názor. Klidně stačí ANO(zaujalo by mě to)/NE ( k ničemu)
Dík
Nánožník nebo fusak? Nějak si neumím představit kam to chceš vyšívat. Navíc znamení mi přijde takový divný, co spíš jméno, nebo monogram? Ale to se dělá spíš hodně miminkům
@jakanas píše:
Docela dlouho přemýšlím zda dělat na kočárky výšivky znamení zvěrokruhu. Máme vyšívací stroj, ale nějak se furt nemůžu rozhodnout. Viděl bych to tak na horní límec nánožníku. Nový nánožník stojí asi 280Kč takže i kdyby chtěla mamina nánožník se znamením i bez tak to nebude žádná velká pálka.
Takže chtěl bych Vás požádat o Váš názor. Klidně stačí ANO(zaujalo by mě to)/NE ( k ničemu)Dík
za mě NE - kdybych chtěla ten kočár pak prodat na bazárku tak bych si omezila možnost prodeje - aby se líbil mamince s dítkem ve stejném znamení je dosti krkolomné…
ale věřím, že někomu se to líbit bude no
@pikola píše:
Nánožník nebo fusak? Nějak si neumím představit kam to chceš vyšívat. Navíc znamení mi přijde takový divný, co spíš jméno, nebo monogram? Ale to se dělá spíš hodně miminkům
Napadl mě nánožník u hluboké korby, samozřejmě i monogram nemusí být špatný, hlavně by to bylo elegantní, barevně sladěné, né jako ty nedávno velmi populární plastové SPZ. To mě třeba přišlo neskutečně trapné.
@jdukolem píše:
za mě NE - kdybych chtěla ten kočár pak prodat na bazárku tak bych si omezila možnost prodeje - aby se líbil mamince s dítkem ve stejném znamení je dosti krkolomné…
ale věřím, že někomu se to líbit bude no
Ale proto jsem psal že není problém dodat nánožníky dva (s a bez výšivky), není to drahá součást kočárku.
Tak jestli myslíš tu pevnou krytku na hlubokou korbu, tak to ne. Možná nějaký medailonek, co by se dal přidělat, ale vysivat přímo na kočár bych si nedala.
Hezké mi přijdou výšivky na ručníku nebo na takové té dětské malé dečce.
Kdysi jsem teda ženské dělal na celý čený kočárek červenou výšivku s lebkou a to bylo na bok hluboké korby a z druhé strany znak jejich motorkářskýho bangu. A tak mě napadly ty znamení.
No zatím je to jen takový nápad, zkusím to udělat ve photoshopu a uvidím jak to bude vypadat.
No zatím tedy 100% ne
Znamení mi přijdou jako hloupost, takže za ve ne, ale co třeba nabízet, ze vysijes dle prani maminky?
@Tichošlápek píše:
Znamení mi přijdou jako hloupost, takže za ve ne, ale co třeba nabízet, ze vysijes dle prani maminky?
ne to je moc pracné, ono naprogramovat výšivku aby byla opravdu dokonalá je docela dost práce a pochybuju že to někdo zaplatí.
@jakanas píše:
Ale proto jsem psal že není problém dodat nánožníky dva (s a bez výšivky), není to drahá součást kočárku.
chápu - ale já jsem rak= lakomec praktik - čili dokoupím za cca 300,– ještě jeden nánožník dejme tomu takže budu používat ten vyšitej a prodám ten obyč (a doufat, že nebude ta barva sytější než kočár který se přece jen trochu vyšisuje nebo „opotřebuje“).. no a co doma s tím vyšitým?
vyhodit? A dostáváme se k tomu že prostě nedám tři sta za něco co předem vím, že na 99% vyhodím.. ![]()