Vyškov, Bučovice, Slavkov u Brna... a poblíž :)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3170
15.2.12 13:45
gabi.design píše:
Já mám kočárek Coletto Austin 3 2011: http://www.detske-kocarky.cz/…-2011-p-1184

tak ten je taky hezky jen ja vybiram aby me 4kola na dedinu si rikam ze bude stabilnejsi a taky se s nim asi bude lip jezdit i babickam:)))
chytame se na veletrh a tam doufam ze vyberem:)
ale moooc dekuji za tipy

• načítám...
29436
15.2.12 13:55
doxicka píše:
gabi.design píše:
Já mám kočárek Coletto Austin 3 2011: http://www.detske-kocarky.cz/…-2011-p-1184
tak ten je taky hezky jen ja vybiram aby me 4kola na dedinu si rikam ze bude stabilnejsi a taky se s nim asi bude lip jezdit i babickam:)))
chytame se na veletrh a tam doufam ze vyberem:)
ale moooc dekuji za tipy

Veletrh je fajn, my tam kupovali kočárek loni. Mají tam převážně kočárky, takže dost velký výběr a za veletržní ceny, takže to přijde o něco levnějši než v obchodě. Letos tam pojedeme možná na kukandu. Já mám v úmyslu teda kupovat golfky, ale to až někdy v létě, na veletrhu zatím ne.

• načítám...
Marci17
1.3.12 16:31

Ahoj holky.Nevím zda sem ještě někdo chodí.Ale moc ráda bych se k vám přidala jsem z Bučovic a mám 20 měsíčního syna.Budu ráda když někdo napíše :-)

• Upravit
29436
2.3.12 08:51
Marci17 píše:
Ahoj holky.Nevím zda sem ještě někdo chodí.Ale moc ráda bych se k vám přidala jsem z Bučovic a mám 20 měsíčního syna.Budu ráda když někdo napíše :-)

Ahojky, vítej. Tady nás moc není, no. :mrgreen:

• načítám...
554
2.3.12 16:44

Ahoj Gabi.Jsem ráda,že jsi napsala a že jsem měla štěstí,že se tady někdo objevil.Dívala jsem se že nás je tady jen pár a už sem moc nikdo nepíše,ale jsem ráda,ž jsi přišla aspon ty.Četla jsem že jsi z Rousínova tak to jsme kousek od sebe.Máš krásného syna Matyáška.Budu moc ráda když si tady budeme psát.Napiš mi třeba něco o vás a tak :-)

• načítám...
29436
3.3.12 14:57

Ahojky Marci, :mavam:

máš pravdu, tady na Emiminu moc holek z Vyškovska není, je to škoda. :? No, třeba se někdo časem ještě objeví. :mrgreen: My jsme jinak z Rousínova, mě bude v květnu 25 let, Máťovi je 8 měsíců, takže my jsme ještě miminko. :D Ale už se rozplazil po bytě, tak mám o zábavu postaráno. Vysedávání u PC mi asi skončilo, pořád mu musím být za zadkem, protože věčně něco vymýšlí. Jinak nevím, co bych ti o sobě napsala, jestli tě něco konkrétního zajímá, tak se klidně ptej. ;)

• načítám...
Omálka
3.3.12 15:05

:mavam: Ahoj holky,tak já jsem z Vyškova.Mám 3,5letého chlapečka a 24.3 čekáme druhýho. :lol: :mrgreen:

• Upravit
554
3.3.12 15:32

Ahoj Gabi :mavam: .Je to opravdu škoda,že nás tady není víc,ale snad se ještě někdo přidá.Ted koukám,že mezi nás zavítala Omálka tak nás tady bude aspon víc to je fajn.Jinak my jsme z Bučovic přistěhovali jsme se sem před rokem a 5 měsíci.Je mi 31 a Patričkovi je 1 rok a 8 měsíců takže už je to velkej kluk.Chtěli by jsme ještě druhé dítě tak snad se zadaří než jsme měli Patrčička prožili jsme si škaredé chvíle.Ale už je to za námi.A co ty plánujete druhé dítě?Jo a máš pravdu jakmile děti zjistí,že jim jde plazit se a vůbec na co mají nožičky tak je člověk v jednom kole :-).A můžu ti říct,že náš Patrik je někdy pěkně hyperaktivní.Tak snad to u vás tak nebude :-).Ted jsem dodělala bábovku a Patriček u toho samozdřejmě nesměl chybět :-).Taky to tak máte?

• načítám...
554
3.3.12 15:38

Ahoj Omálko.Vítáme tě mezi námi.Jsme rádi,že se někdo další mezi nás přidal.Gratulujeme k dalšímu dítěti a přeji vám at jste zdraví a jak s bude malý jmenovat?A jak se jmenuje ten co má 3,5 roku?My by jsme taky chtěli druhé dítě tak uvidíme jak se zadaří

• načítám...
Cartierka
3.3.12 16:04

Prosím informace o vyškovské porodnici.TP mám 12.5. a můj gynekolog mi za týden bude vypisovat papíry a němůžu se rozhodnout jestli Brno nebo Vyškov. Děkuji za info.

• Upravit
29436
3.3.12 16:18

Omálko ahojky, vítej! :mavam:

Holky, taky bych ráda ještě jednou druhé, ale uvidíme kdy. Chtěli bysme po třech letech, ale já bych ráda do ještě školy, tak nevím, jak bych to s dvěma dětma zvládala. S tím jedním je to furt jednodušší než se dvěma, ale tak na druhou stranu se dá zvládnou všechno, že? No uvidíme. :think:

My jsme se o Máťu snažili osm měsíců, nakonec se nám povedl až po hormonech na stimulaci vaječníků, zjistili mi špatnou funkci hypofýzy a teď už jsem zase půl roku bez MS. Dostala jsem ji od porodu jednou, to měl malej akorát tři měsíce a od té doby nic. A to jsem kojila měsíc a ještě částečně. Už jsem objednaná na gyndu. Tak snad se toho druhého někdy dočkáme.

• načítám...
29436
3.3.12 16:18
Cartierka píše:
Prosím informace o vyškovské porodnici.TP mám 12.5. a můj gynekolog mi za týden bude vypisovat papíry a němůžu se rozhodnout jestli Brno nebo Vyškov. Děkuji za info.

Já bohužel neporadím, rodila jsem v Brně.

• načítám...
29436
3.3.12 16:21

Marci my tady taky nebydlíme dlouho. Jsme tady v Rousínově taky něco málo přes 1,5 roku. Já jsem jinak z Východních Čech, s přítelem jsme se poznali v Brně v práci a pak jsme si koupili nakonec byt v Rousínově. No a on je zase z Valašska. Takže až Matyášek je rodilý Jihomoravák. :mrgreen: No a asitence - jasně že jo. :D

• načítám...
8
3.3.12 16:33

A v jaké porodnici?

• načítám...
29436
3.3.12 16:44
cartierka píše:
A v jaké porodnici?

U Milosrdných.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat