Vyškov, Bučovice, Slavkov u Brna... a poblíž :)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Omálka
5.3.12 12:42

Týýýý jooo,tak takovej porod chci taky. :lol: No zase aby stihnul manžel přijít a mamka taky aby pohlídala malýho. :think:

• Upravit
3170
5.3.12 15:36
Omálka píše:
Týýýý jooo,tak takovej porod chci taky. :lol: No zase aby stihnul manžel přijít a mamka taky aby pohlídala malýho. :think:

to zvladete neboj…

• načítám...
Omálka
6.3.12 07:24

Já vím,když šel tam tak musí ani ven. :lol:

• Upravit
3170
6.3.12 07:50
Omálka píše:
Já vím,když šel tam tak musí ani ven. :lol:

jenze kdyz jde tam je to prijemnejsi :mrgreen: kdyz pujde ven bude to horor ale pak zase az bude venku tak to bude uzasny.. :P

• načítám...
554
6.3.12 16:30

Ahoj holky.Jdu vás po mojí včerejší absenci tady pozdravit.Včerejší den byl špatný,někdo nám ukopl zrcátko u auta a poškodil i lak takže hormada vyřizování.Nevím co z toho kdo měl.Tak jsem si sem za vámi přišla spravit náladu.Já jsem také jako gabi měla docela rychlý porod,manžel mě do porodnice přivezl v půl jedné ráno a malej byl na světě v 5.25 takže to bylo docela rychlé.Přeji Omálce a Doxičce at je ten porod rychlý a bezproblémový.Až budete mít prcky na světě doufáme,že se nám pochlubíte s nějakou fotečkou malých :-).Třeba pak já a Gabi vás vystřídáme a budeme zase mi těhulky :-).Obě chceme ještě jedno :-)

• načítám...
3170
7.3.12 07:32

ahojky, preji krasne mrznouci ranko,…tak ja mam na porod jeste casu dost ale i tak se tesim az bude malej s nama teda pokud se pan dr vlasin nesplet a bude to fakt kluk :) ja si zatim uzivam to tehulkovani 2trimestru takze to jde, omlka to am horsi ta to ma za par tak jsou jiste a nejake neprijemnosti uz, ja mam maleho zatim dole takze pohoda…

teda ja nevim koho takove kraviny bavi?ulamovat zdrcatka a nicit lak to zas par pubertaku nevedelo co delat..nevim jak ostatni ale my jsme se jako mali takto blbe nebavili, doufam ze to budete mit brzo vyrizene a bude to uz ok

• načítám...
554
7.3.12 09:15

Ahoj doxicko :mavam: .Taky nechápu koho to baví ulamovat zrcátko a ničit lak.Nějací pubertáci sšli z discotéky,máme ji tady kousek a opili a přišlo jim to asi jako sranda.No manžel říkal,že kdyby je chytl tak neví co by jim udělal.No my jsme se taky takto nebavili.Každopádně nové zrcátko,lak to bude peněz já ho chytit tak ho taky asi přetrhnu.Jinak ti přeji krásné těhulkování.A všem přeji krásný den.

• načítám...
Omálka
8.3.12 14:03

Ahoj holky,zdravímvás ještě pořád 2v1.

• Upravit
3170
9.3.12 07:16

omalko neboj uz se vam to blizi......budu drzet pesticky at vse dobre dopadne, my za chvilku frcime na velektrh snad vyberem kocarek:)

• načítám...
Omálka
9.3.12 07:56

Ahoj,tak přeji hodně štěstí. :kytka:

• Upravit
Omálka
9.3.12 11:19

Doxi,tak potom dej fotečku kočárku at se můžeme pokochat. :potlesk:

• Upravit
554
9.3.12 18:27

Ahoj holky.Jdu vás pozdravit.Omálko neboj se zachviličku už vás bude o jednoho víc a ty budeš mít malýho u sebe.Budeme rádi když se nám pak pochlubíš s fotečkami malého.Doxičko snad se ti kočárek podařilo vybrat a jak psala Omálka hod sem pak fotečku at se můžeme taky pokochat :-)

• načítám...
3170
9.3.12 18:51

holky tak kocarek amme objednany dojde do konce brezna vybrali jsme cesky patron terix4 bili podvozek a antracitovy zbytek

• načítám...
Omálka
9.3.12 20:37

Je moc pěkný. :potlesk:

• Upravit
3170
10.3.12 07:58
Omálka píše:
Je moc pěkný. :potlesk:

dekujeme…uz se tssim az poprve vyjedem:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová