Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Maky.p no radši se zeptej, ale vzhledem k tomu, že jsou to jen vitamíny, tak by to nemělo vadit, ale jistota je jistota, já jsem zvědavá na úterý, měla bych mít den pred MS a jdu na kontrolu folíku, který měl vera 12mm, aspoň jeden že roste, i když málo..:( snad mi zkusí dát ten Clostibegyt no, uvidíme…držím palce, ať se dočkáš co nejdříve a děkuji…
Jj, jsou to jen vitamíny, ale je tam ta složka pro podporu vaječníků. Držím palce na foliky, holt kdyz mame takovou zásobu vajíček, tak to nemáme lehký s tím zranim a růstem.. Ale určitě se nam tehu taky povede a budeme maminy ![]()
Příspěvek upraven 24.07.14 v 08:34
@Maky.p doufam ze jo, vcera me to sokovalo, dneska se s tim uz smiruju no
drzim palce, at jde vse jak ma a budem se prubezne informovat ![]()
Taky jsem z toho byla vedle, ale uz jsem s tím smirena, holt zkusíme IVF a uvidíme, musíme verit
určitě dej vedet, jak na tom jsi a jak postupujete. Me dneska klesla BT, takže čekám, že MS během dne dorazí a zítra začnu se stimulkou
tak tfuj tfuj tfuj i tobe ![]()
@Maky.p juuu tak at to vyjde!!!
já zkusím počkat, jesli se mi to nesrovná a po Vánocích bych řeila IVF, na kolik Tě to vyjde?
Ja uz čekám na srovnání něco pres rok a navíc mi táhne na 30, takže uz moc čekat nemůžu. A dekuju ti ![]()
@Maky.p No já budu čekat tak půl roku, pak to také vzdám, ale tenhle měsíc mi jeden folikul trošku rostl, tak třeba léčba zabere…mě je 23, takže jetě čas je. Já také děkuji ![]()
@Luca89
Luco, já mám taky hodně vysoké AMH-11,6, po několika neúspěšných IVF mi teď v srpnu navrhli minimální stimulaci s Clostíkem, a TT byl pozitivní:) Akorát to bohužel asi nedopadne, neb to vypadá na mimoděložní nebo prázdný gestační váček, ale toje věc jiná
@sofie1974 ahojky, jee takze by Clostík mohl zabírat? Moc děkuji za naději a držím palce, at máš co nejdříve krásné miminko!
@Luca89
Podle mé Dr. právě v holkám s vysokým AMH zabírá:), takže to u Vás určitě taky dobře dopadne!
@sofie1974 ahoj, tak se ozyvam temer po roce…:) mela jsi pravdu, clostík pomohl, mam tri tydny do porodu
a co u tebe??? dekuji moc tehdy za podporu a rady
@Maky.p juu a jukam, vam IVF taky vyslo co? ted nemam nejak co delat, spat nemuzu diky tlakum v brise, tak procitam co bylo pred rokem a kousek ![]()
@Luca89 tak to moc gratuluju
jojo, na to vyšlo na prvni pokus a ted se prcek rozvaluje vedle me na posteli ![]()
@Maky.p to je krasne, no tak dneska mam nakonec zpravy nic moc, mam tehu cukrovku a doktor mi malickou moc nemeril a to by mel no a dneska …mi tedy dr. zmeřil a řekl, že je vše ok, ale že je menší a termín posune 15. na 30.8 coz se vubec nema delat a kor u cukrovky tak sem voalla na porodku a rekli at prijedu no ještě že jsem jela, tam mi malou změřili jen na 2120g, takže hodně maličkatá, jak jsem pochopila, placenta nefunguje jak ma, v moči mi našli trošku krve, ale to prý může být z poslů nebo vaginálního vyšetření ráno u dr. Vaginální mi teď nedělali, paní doktorka musela na vizitu, ale velice se omlouvala a snažila se mi vysvětlit co šlo, za týden jdu znova na měření s tím, že když se to nezlepší a nebo naopak zhorší, tak nejdýl za 14 dní by museli udělat císaře nebo vyvolat porod, na papíře mám napsaný věci, kterým nerozumím
mam o ni desny strach