Vysoké děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11117
16.9.15 09:07

@polokoule
podle kalkulacky ma vysku k veku na 50-75 percentil. takze prumer az lehky nadprumer. zadne drama.

lidi maji potrebu obcas proste neco placat - ta je velka, ta je hubena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25109
16.9.15 09:07

@polokoule Tak možná je jakoby vyšší, ale to teda i moje obě děti. Starší měla kolem 3 let metr a mladší jsou 2 roky a 3 měsíce a má 92. Obě jsou podle mě v průměru.
A ta starší teď roste přímo raketově, někdy valím oči, když ji přeměřuju. Taky si stěžuje, že ji bolí nožičky a já se tomu nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61009
16.9.15 09:08

Ja mela ve 3 letech rovnej metr a ted mam originalnich 165 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
16.9.15 09:10

Podle mě má výšku normální, všichni naši kluci měli ve 3 letech 101cm a nepřišli mi nějak velcí. Teď ve škole jsou v průměru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25109
16.9.15 09:11

@polokoule Má to jednu nepatrnou nevýhodu. Většina bazénů a koupališť má děti do metru zdarma. Kamarádka má o 2 měsíce staršího chlapečka a na bazén chodil zadarmo o asi půl roku déle, jako naše dcera :D
Ony holky celkově rostou rychleji, pak se to zarazí a přerostou je kluci :D Byla jsem ve své době jedna z nejvyšších ze třídy a teĎ když potkám spolužáky, tak mě přerostly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
16.9.15 09:13

Nevim, jestli je vysoka…muj syn nema bt po kom vysoky, ani v siroke rodine. A ma 16kg a 95cmBylo mu ted 2 roky a 8 mesicu a v ten den jsme ho merili. Rekla bych, ze jde o prumer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
16.9.15 09:15

Moje dvouletá má asi 93 cm. Nejvíc mne štve oblečení, všechno je ji hned krátký :roll: nohu má 27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
16.9.15 09:15

@polokoule neteř má ve 2 letech 95 cm, to je podle mě hodně, ale ve skoro 3 letech to je podle mě normální. Hodně lidí nemá odhad. Syn má 103 cm ve 4 letech a slýchám, jak je hrozně vysoký, přitom mezi vrstevníkama je spíš menší.
No a o malém slýchám 2 verze, buď jak je hrozně malý a tlustý nebo jak je vysoký a hubený :lol:

• Citovat
  • Upravit
35734
16.9.15 09:19
@bydlenec píše:
Nevedete si tu evidenci např. v Excelu? Takhle je to poměrně nepřehledný.

Hele ty jsi manžel od bydlenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
16.9.15 09:24

Můj synátor měl na 18ticměsíční prohlídce 15kg a 93cm! Chtěla jsem ho k dvouletým narozeninám vzít do aquaparku a bláhově jsem si myslela, že půjde zadarmo( do 100cm) a ono prd, pěkně si to zacvakám. :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
16.9.15 10:05

@polokoule Dcera dva roky, dva mesice ma cca tech 95 cm… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.9.15 10:14
@Aries6 píše:
@polokoule Má to jednu nepatrnou nevýhodu. Většina bazénů a koupališť má děti do metru zdarma. Kamarádka má o 2 měsíce staršího chlapečka a na bazén chodil zadarmo o asi půl roku déle, jako naše dcera :D
Ony holky celkově rostou rychleji, pak se to zarazí a přerostou je kluci :D Byla jsem ve své době jedna z nejvyšších ze třídy a teĎ když potkám spolužáky, tak mě přerostly.

Tak pod to se můžu podepsat :mrgreen: Na fotkách z prvního stupně jsem bývala nejvyšší z celé třídy, pak přišel menses, narostla prsa a růst se zastavil. Ted jsem tak na průměrné ženské výšce.
Jinak k zakladatelce - dítě je naprosto v normě, naše dcera měla ve třech letech metr, ted v 17ti má 172 a už neroste. To syn je jiný kafe, ve třech letech měl 105cm, ted ve 14 má 192cm. Mladší syn to má podobné, ve svých 10ti letech mě dorůstá. ČtYčleté dceři kupuji vel 116.
Jinak mě se vysocí lidi vždy líbili, výšku jsem jim záviděla. Asi i proto jsem svým dětem vybrala vysokého tatínka :mrgreen:. Nicméně jsou volnočasová zařízení, kde naše rodina finančně prodělává. Právě ty bazény a všude tam, kde se nebere věk, ale výška dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.9.15 10:16
@Terka1603 píše:
Můj synátor měl na 18ticměsíční prohlídce 15kg a 93cm! Chtěla jsem ho k dvouletým narozeninám vzít do aquaparku a bláhově jsem si myslela, že půjde zadarmo( do 100cm) a ono prd, pěkně si to zacvakám. :mrgreen: :cert:

HMMM, TA TO JE HO PĚKNĚJ KOUSEK :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
16.9.15 10:35
@pe-terka píše:
HMMM, TA TO JE HO PĚKNĚJ KOUSEK :mrgreen: :think:

A jako všechny maminky vysokých dětí mám problém, že si cizí lidi myslí, że je jaksi mentálně zaostalej…ještě nemluví, občas si vezme dudlík a z kalhot mu čumí plínka…Xkrát se mi stalo, že se ho někdo cizí zeptal třeba na jméno a on jenom čučel…už nemám sílu vysvětlovat, že je to miminko, když vypadá jak předškolák. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
polokoule
16.9.15 11:02
@bebu píše:
Já bych to moc neposlouchala. Dcera je štíhlounká a vypadá v obličeji start. Všichni mi říkali, jak je vysoká holka…že má být po kom…blablabla…furt dokola. A přitom měla ve 3 letech 95 cm a teď skoro v 5 letech má 106 cm, takže zrovna vysoká mi v kolektivu tedy nepřijde.

No presne. Nejvic miluju ten dodatek: ma byt po kom.Kdyz je dite oplacane, tak vam nikdo nerekne: je to je cvalik, ma byt po kom.Ja teda bych nekomentovala cizi dite, ze je vysoke, male, silne. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML