Vysoké děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1952
6.1.15 20:09

Ahoj vsem, tak ja dneska nestacila u doktorky zirat…syn 8 mesicu a vyska 82cm…uz jsem se ptala doktorky, zda je to v poradku, opravdu uz mam obavy, ale celkove pry roste rovnomerne a to je pry dulezite…myslela jsem, ze se rust treba zpomali, ale on stale mesic, co mesic roste 4-5cm :roll: uz mi to nerijde normalni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.1.15 20:14
@MonikaN.89 píše:
Ahoj vsem, tak ja dneska nestacila u doktorky zirat…syn 8 mesicu a vyska 82cm…uz jsem se ptala doktorky, zda je to v poradku, opravdu uz mam obavy, ale celkove pry roste rovnomerne a to je pry dulezite…myslela jsem, ze se rust treba zpomali, ale on stale mesic, co mesic roste 4-5cm :roll: uz mi to nerijde normalni :think:

zajdi s nim na endokrinologii, udělají mu testy. Pokud ale roste stabilně, tak prostě takhle poroste pořád.. můj starší je od narození na 97 percentilu růstu, musela jsem s ním na testy, jestli má v pořádku hladiny hormonů a vim já čeho všeho.. ale je v pořádku, jen je prostě vysoký.. dokonce mu dělali z kostí odhad, bude mít přes 2 m :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
6.1.15 20:16

Jsou tu někde růstové grafy, na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35775
6.1.15 20:17

Ja mam holku a mame percentil 99 :oops: sice ve spanelsku kde jsou vsichni mrnavy, ale i tak. Ale jeji sestrenice je snad jeste vetsi, vedle ty ta nase vypada jak drobinek :mrgreen: v 17m nosi hadry 2-3r

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
6.1.15 20:27

@pikola Tak můj syn má 2.5 roku a nosí oblečení 4-5 let hlavně trička a mikiny, bundy a pod. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
6.1.15 21:08

Dcera je tedy celkem průměrná, ale má období, kdy roste jak o život, třeba 3 měsíce a pak 3 měsíce nevyroste zase ani o milimetr a roste zase do šířky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
6.1.15 21:19

Sestry syn má 12 měsíců a nosí oblečení 98 ;) Vypadá jako dobře živený dvouleťák. Můj syn je v 16 měsících stejně vysoký, a působí oproti synovci drobněji.
Záleží hodně na genech. Švagr je chlap jak hora, tak je jejich syn po něm.

Ale ségru to taky trápí. Klučina je šikovný, ale když je v kolektivu, tak vzhledem ke své postavě působí opožděně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
6.1.15 21:48

Můj Vojta měl ve 3 letech 108cm :lol: ve školce v maloškách je o hlavu větší než ostatní a vypadá jako by patřil do velkošů. Ale měli jsme problém když byl miminko, v roce vyrostl ze všech kočárků… a tak od roku chodí všude pěšky, jen na dlouhé trasy jsme brali toto http://pujcovna.wbs.cz/…er-2v1-0.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
6.1.15 21:50
@Plomba píše:Ale ségru to taky trápí. Klučina je šikovný, ale když je v kolektivu, tak vzhledem ke své postavě působí opožděně

jojo přesně tak, lidi mu tipují 5 let, ale on je prostě ještě malošek a tak vypadá jako trouba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
6.1.15 21:51
@Jannys píše:
@pikola Tak můj syn má 2.5 roku a nosí oblečení 4-5 let hlavně trička a mikiny, bundy a pod. :mrgreen:

hmm zvlášť po tom co to hodím na vysokou teplotu do sušičky, to potom i triko pro sedmileťáky je krátký:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
6.1.15 21:54

@jakanas Jj přesně tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
6.1.15 22:04

@martina.se
uz jsem nad tim premyslela, ale pri narozeni mel neuveritelnych 57cm a ja sama jako zenska mam 182cm…ale dneska jsem se fakt lekla…minuly mesic mel 78 dnes 82,5 8o tak mi kazdy rika, co bych chtela, kdyz jsem vysoka…ale zase se naslo par lidi, co mi dalo brouka do hlavy otazkou, jestli je normalni, ze je takto vysoky…jak kdybych za to mohla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.1.15 06:29

@MonikaN.89 pokud váháš, doji na ty testy, dají Ti jistotu. Můj starší při narození 51 cm, od té doby jede jak drak, víc jak 10 cm za rok i teď, už má téměř 150 cm. Když ho vidim např na fotbalu se stejně starýma klukama, tak je mi ho až líto, je minimálně o hlavu vyšší :think: ve třídě to samé.. já jsem drobek, mám 175 cm, takže netuším, kde to bere :think: nákup oblečení atd je děs, má oblečení pro puboše už hodně dlouho :zed: nohu 39tku.. když vezmu, že je mu 8, tak je to fakt šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.1.15 06:31

Jinak souhlas, to co tu psaly holky.. čert vem výšku, oblečení. Ale to dítě většinou vypadá hodně opožděně - když ještě jezdí v kočárku, proč nechodí, proč neumí toto a toto. Co na tom, že přesně odpovídá svému věku, ale když vypadá mnohem starší, tak je to špatný.. můj je teď už těžce v pubertě, včera mi učitelka řekla, že rozumově i vzhledově by zapadl v 6-7 třídě.. ale je ve třetí, že :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
7.1.15 13:25

@martina.se
asi to zkusim, za to nic nedam…ten nas malej to ma aspon po kom mit…z me strany jsme dlouhani, jak hrom…bratranci se ohybaji do futer a zensky vsechny kolem 180cm :roll: taky jsem se v puberte bala, aby nemela jeste vic, nastesti „jen“ tech 182cm…sestra ma 11 let a 168cm a noha 41…to je taky neco :nevim: a neco mi povidej o tom, ze malej vypada opozdene…82cm kdy toto deti maji prumerne? tak v roce a pul? :think: navic me syn jeste nesedi, takze fakt vypada, jak postizenej…navic k tomu slinta-lezou mu zuby a porad vydava ty miminkovske skreky, jako grrr a jine, takze tomu jeste moc neprida :mrgreen: navic je pres cely sportak a jak nesedi, tak je to, jak pest na oko…jedna pani se na uz na nej litostive divala v Kauflandu na nakupu :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí