Vysoké děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
10.6.12 23:39
@lexxie píše: …Balet mne teda nikdy nenapadnul, mne to prisel takova elitni aktivita, ale mozna mam mylne predstavy.

Nemusí to být balet, klidně ta gymnastika. Opravdu jen a jen kvůli držení těla. Správně stát, správně chodit, hlavně se nehrbit, umět se hýbat a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.6.12 23:41
@Jaruna píše: … manzel o dost pribral,takze kdyz si na me lehne ten balvan,tak si uz konecne pripadam pod ochranou.
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.6.12 23:44
@Jaruna píše:
@Wiolla a to posiluje,nebo se usadil? :lol:

Nejdřív to první - máchal mečem (resp. několika, těžkými jako sviňa). Teď po třicítce trošku to druhé. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
10.6.12 23:47
@Weru píše:
To ja si tady pripadnu jako trpaslik.

Tak to ja mam tady kolem hodne holandskych duchodcu a krome toho taky hodne pristehovalcu, takze vetsina jich je mensich. 170 je nahodou dobra vyska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.6.12 00:22
@Wiolla píše:
Tak u syna to až tak neva. Znám kluka, co má 201 cm a považuju ho za velkého fešáka! U kluků to není překážkou… :jazyk: (u nás na tom budem podobně, já 180cm, chlap 193cm, syn ve 3,5 letech 107, nosí 110 velikost…)Ale ženské boty vel. 43 to je peklo. :twisted: Já mám 42 a jak vidím boty v mé velikosti, okamžitě kupuji, ať stojí co stojí, i když je zrovna nepotřebuji… :nevim: :mrgreen: 8)

Mám 185 a nohu 43 -44 :roll: ale dneska už je to pohodička s botama. Sice jsou dražší, ale zas mě to holt nutí nekupovat si laciný shit. :mrgreen: A dokonce už i bílj vietnamec Deichmann dělá i 44. No ale to je spíš k pláči.
No a s výškou jsem asi měla mindrák jen na ZŠ, když byli ti kluci fakt o hodně menší. V tanečních už pohoda a pak samé výhody a sociální jistoty :mrgreen: Vždycky jsem měla chlapa velkého - buď vzrůstem nebo duchem, neboť na to, aby vedle sebe kluk snesl vyšší holku, tak na to musel mít koule :mrgreen: Jo a super to taky bylo na fesťákách a koncertech, vždycky jsem dobře viděla na pódium, v davu mám přehled. No nechtěla bych být malá, nevidím v tom žádnou výhodu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
11.6.12 00:30
@Gina108 píše: … a nohu 43 -44 :roll: .....

Na co já si stěžuju? 8o :lol:

No nechtěla bych být malá, nevidím v tom žádnou výhodu. :nevim:

A víš že já zpětně taky ne? Má to jednu obrovkou výhodu - nikdo si na mě nedovoluje (v jakémkoliv smyslu/směru)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
11.6.12 00:35

Ahojky.
Vysoké děti nemám mít asi nebudu (sama jsem drobek), ale mám spolužačku ze středník, která vysoká je (192).
Díky své výšce a tatínkovi závodně veslovala a stala se několikanásobonou mistryní republiky ve své kategorii. Dokonce si po střední vyveslovala vejšku (VŠ) v USA a nakonec tam i zůsstala a vdala se tam…
Myslím si, že mít třeba moji výšku, tak se tam touto cestou nedostala. ;)
Jo a komplexy podle mne netrpěla. Patřila v rodině k těm menším. (se svou maminkou) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.6.12 00:45
@Wiolla píše:
A víš že já zpětně taky ne? Má to jednu obrovkou výhodu - nikdo si na mě nedovoluje (v jakémkoliv smyslu/směru)

S tou nohou ono je to pak už jedno, jakmile jsem překročila tu 41 stejně jsem musela do extra obchodů tak jako tak, ať jsem sháněla 42 nebo 44. I když nevím, jestli oni už tu konfekci nějak nerozšířili :nevim: Co vím, tak to končilo č.42.
No přesně s tím dovolováním - na mě si snad otevřel hubu někdo naposledy v patnácti, to jsem měla tak těch 175 :mrgreen: A fyzicky, že by po mě někdo šel, no to vůůůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
11.6.12 03:39

Tak jsem to tu při kojení prelouskala, moje nejstarší bude mít 10. měří 158cm a váží 50kg ve třídě je s přehledem nejvyšší,a nohu má už 41 no jsem fakt zvědavá kam až poroste, prostřední dcerka je zatím takový větší průměr cca 94 cm a 16kg, no a poslední syn už je taky chlapisko, v necelém půlroce má skoro 10kg a přes 70cm , uvidím kam až mi ty moje dětičky vyrostou.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
11.6.12 03:39

Tak jsem to tu při kojení prelouskala, moje nejstarší bude mít 10. měří 158cm a váží 50kg ve třídě je s přehledem nejvyšší,a nohu má už 41 no jsem fakt zvědavá kam až poroste, prostřední dcerka je zatím takový větší průměr cca 94 cm a 16kg, no a poslední syn už je taky chlapisko, v necelém půlroce má skoro 10kg a přes 70cm , uvidím kam až mi ty moje dětičky vyrostou.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.6.12 06:43

Ahoj, pokud dceta takhle roste, můžeš očekávat, že bude vyšší, evidentně má k tomu předpoklady.. Já mám 174, ex 190 a náš kluk rostne neskutečným tempem. Za pár dnů má 6, měří 132 cm, nohu má 35-36. Teď jsme byli na pasování předškoláků a většinu převyšoval o celou hlavu :mrgreen: V tabulkách byl vždycky nadprůměr, ale s tim nic neuděláme.. Jinak mindráky určitě netřeba, bude mít výhodu, může dělat sport a podobně, na co její menší vrstevníci nebudou stačit ;) Jinak výpočet nevim, ale nám nabízeli metodu, že mladému změří kosti a podívají se, jak moc vyvinuté má chrupavky, dle toho se dá konečná délka odhadnout +-5 cm, ale nám je to nějak jedno, pokud nebude mít přes 2 metry, aby si mlátil hlavou o futra :mrgreen: Nejvtipnější to je, když jede mladej k mým rodičům, mamka 156 cm, táta 168 cm. Dávam mu čas max do 8mi a bude vyšší jak oni :mrgreen:

Příspěvek upraven 11.06.12 v 07:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
11.6.12 07:19

ahoj naše děti celé dětství pod normální výškou (např. 5 let kolem 100 cm) ale jak přijde puberta vyrostou do závratných výšim -syn 17 let 190 cm a syn 13 vyrostl za rok o 25 cm … nyní 173 cm,u holek nás to teprv čeká . Já měřím 175 manžel 174

• Citovat
  • Upravit
7257
11.6.12 07:36

Tak já mám 170, manžel 186. syn narozen předčasně v 7 měsící a i tak byl dlouhán 47cm
A teď ve 27m má nohu 27 a měří 98cm :D Myslím si že 2 mětry mít nebude´,ale střízlík to rozhodně neni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.6.12 08:02

Nemusi to tak byt. Ja byla vzdy o hlavu vyssi nez vsichni (fotky ze ZS vypadaji legracne) a rust se mi zastavil mezi 10-11 rokem ;) Merim 178cm a nohu mam 39 ;)
Moje dcera ma ve 2,5 letech 98cm, takze taky o hlavu vyssi nez ostatni deti. Ale kostrou je drobek, vazi 12,5 kila. Takze predpokladam dle sebe, ze pres 180 mit nebude ;) A to jeji tatinek meri taky 178 cm a je dost drobny a z jeho strany jsou prcci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
11.6.12 08:07

mam dva kluky - prvni je velky (tento tyden 4 roky) ma 108 cm a 22,4 kg a nosi velikost 116 - 122. druhy syn (tento tyden 2 roky) je zase mrnavy - ted ma stejnou vysku a vahu jako 1. syn v roce, tzn - 84 cm a 11,5 kg. myslela jsem, ze budou po sobe nosit obleceni - nenosi, protoze jsou kazdy jina vahova kategorie. Kazde ditko je jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí