Vysoké děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6557
10.6.12 23:20

weru zdravim, no jasne holandanky jsou velke, jen kolem nas teda moc ne, krome rodiny.

Wiolo balet je dobry a neni to dost drina? Je fakt, ze ja mam 174cm a mela jsem skoliozu, nevim, jestli to souvisi s vyskou. Na tancovani by byla,to ji bavi.
Ten basket se mi naopak libi, nase rodina ma basket oblibeny :mrgreen:

Mne to nevadi, ale tak nejak jsem to neprekpokladala. Uvidime, jak vyroste. Nerada bych teda, aby nejak hodne prerostla syna, ale kluci treba vyrostou pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.6.12 23:22
@Jaruna píše: … @Wiolla to napsala,jako kdyby vysoke holky mely problem navazat vztah,nebo se dokonce vdat :think: …

Né, tak jsem to nemyslela. Jen, že to může být obtížnější. Mi neříkejte, že jste neměli v tanečních stejný problém jako já. ;) A co se týče partnera, tak můj požadavek na chlapa třeba byl, že s ním musím mít pocit, že on je silný chlap a já slabá žena (tzn. že i musím být menší než on). Čímž se ovšem výběr trošku zužuje, že ano. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
10.6.12 23:25

Je fakt, ze nasi znami zase resi vysku syna, v 5 letech ma asi taky tech 104cm, dokonce kvuli tomu chodi na vysetreni.
A mindraky muzou byt kvuli vsemu, to zalezi dost na povaze, jak si to clovek pripousti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
10.6.12 23:26

@lexxie muj bratr byl do cca 16let opravdu prcek,kazdy mu hadal max. 13let a najednou za rok hrozne vyrostl a zmuznel,ma stejne cm,jako ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.6.12 23:27
@lexxie píše:
weru zdravim, no jasne holandanky jsou velke, jen kolem nas teda moc ne, krome rodiny.

Wiolo balet je dobry a neni to dost drina? Je fakt, ze ja mam 174cm a mela jsem skoliozu, nevim, jestli to souvisi s vyskou. Na tancovani by byla,to ji bavi.

Mne to nevadi, ale tak nejak jsem to neprekpokladala. Uvidime, jak vyroste. Nerada bych teda, aby nejak hodne prerostla syna, ale kluci treba vyrostou pozdeji.

To ja si tady pripadnu jako trpaslik.

Jinak k veci. Ja jsem byla vzdycky vysoka, ve skolce jako prvni v rade, ostatni holky byly roztomily ja uz jsem pusobyla jako obryne :mrgreen: , na ZS opet prvni v rade jako nejvyssi, od 10 let jsem zacala chodit na basket, no a na Gymplu jsem stala mezi poslednima :lol: . Nakonec mam 170 cm ( kdyz se narovnam :roll: )
Takze asi tezko rict :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.6.12 23:27
@lexxie píše: …Wiolo balet je dobry a neni to dost drina? Je fakt, ze ja mam 174cm a mela jsem skoliozu, nevim, jestli to souvisi s vyskou. Na tancovani by byla,to ji bavi.

Hele, asi jo, ale záleží, co od toho čekáš. Pokud hvězdnou kariéru, tak ano, ale pokud by to měla být jen zájmová aktivitka se sem tam vystoupením pro rodiče, která ji jednou nebude živit (což vysokou holku asi opravdu těžko, kdo by ji zvedal nad hlavu, že jo), tak snad ne. Ale nevím, já nakonec ani ten balet ani gymnastiku na sportovní škole nedělala.

Jinak pokud jste sportovněji založená rodina, tak doufej, že holku ten basket bude bavit a máte vyhráno. ;) (mně by nebavil, já sporty a zvlášť ty kolektivní z duše nesnáším, navíc honit se za míčem a být celá upocená jako chlapi, brr… :P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.6.12 23:28

@Wiolla Wiol, tos mě teda překvapila, že si z toho měla takový mindrák :think: . Já mám teda pouhých 174, ale za to už od cca 6té třídy (pak už jsem nerostla) takže jsem jeden čas byla nejvyšší ze třídy a všichni mi to strašně záviděli :mrgreen: :lol: . Mám spoustu vysokých i malých kamarádek, a komplex mají ty malé :nevim: . Nohu mám 41 až 42 - většina 41 je mi malých, ale stejně si je koupím když jiné nejsou, že a pak trpím :roll: . Jo a zhrbená chodím i já při svých 174 cm. Jinak u mě sedí výška ve dvou letech krát dva ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
10.6.12 23:29

Ahoj! Můj syn má ve dvou letech asi 106cm- měřeno před měsícem. Já 168cm, manžel 185cm. Takže nevím kde ty geny přeskočily. Mí rodiče 158cm a 174cm, manželovi 155cm a 160cm. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.6.12 23:30
@lexxie píše:
Je fakt, ze nasi znami zase resi vysku syna, v 5 letech ma asi taky tech 104cm, dokonce kvuli tomu chodi na vysetreni.
A mindraky muzou byt kvuli vsemu, to zalezi dost na povaze, jak si to clovek pripousti.

To je fakt, malej kluk, to je taky těžký… A co se těch mindráků týče, tak záleží na tom, jednak jakej člověk je a hlavně i na tom, jak se to zvládne v rodině. Mně to třeba sem tam štvalo (v pubertě), že nikde není žádnej kluk, co by se mi líbil a nebyl mrňous, ale opravdu hustý depky jsem kvůli tomu neměla. Měla jsem se vždycky ráda a měla o sobě velmi vysoké mínění. A to jen díky rodičům a tomu, jak nás vychovávali. :srdce: Takže ano, mlátilo se to ve mě, ale základ byl dobrej. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.6.12 23:32
@Jaruna píše:
@lexxie muj bratr byl do cca 16let opravdu prcek,kazdy mu hadal max. 13let a najednou za rok hrozne vyrostl a zmuznel,ma stejne cm,jako ja.

Můj brácha je o půl hlavy menší než já. Cca do 20 let byl navíc i třasořitka. Pak sice už nevyrostl, ale z tintítka se stal fakt chlapák. Dnes ho neznat a potkat ho v noci na ulici, tak přejdu na druhou stranu. :lol:
(není tlustej, ale je takovej festovní, jako medvěd, prostě kusisko chlapa)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
10.6.12 23:33

Zando, tak to taky nevim, ten ty 2m asi mit bude.

Wiolo mala vypada, ze ji sport pujde, ted chodime na takove cviceni a porad nekam leze, utika, skace, takze neco bude delat urcite, jinak by nam skakala po hlave :)
Balet mne teda nikdy nenapadnul, mne to prisel takova elitni aktivita, ale mozna mam mylne predstavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
10.6.12 23:35

@Wiolla ja do tanecnich nechodila…a kdybych mela cekat na vysokeho,tak jsem dodnes sama,protoze samozrejme ten vysoky,ktery se mi libil,tak tomu jsem se zas nelibila ja,takze jsem musela vzit co bylo :mrgreen: (sranda,samozrejme).S tou ochranou jo,to jsem si taky snila takhle,ale uz se mi to splnilo,jsem hubenejsi,nez jsem byla v mladi a manzel o dost pribral,takze kdyz si na me lehne ten balvan,tak si uz konecne pripadam pod ochranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.6.12 23:35
@Kallkapa píše: … Nohu mám 41 až 42 - většina 41 je mi malých, ale stejně si je koupím když jiné nejsou, že a pak trpím :roll: . Jo a zhrbená chodím i já při svých 174 cm. Jinak u mě sedí výška ve dvou letech krát dva ;) .

Tak koukám, že s botama jsme na tom úplně stejně! Zimní musím mít 42, letní beru i 41, idálně, když mají otevřenou patu, to se vstřebá. :jazyk:

Výšku ve svých 2 letech neznám. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
10.6.12 23:37

@Wiolla a to posiluje,nebo se usadil? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
10.6.12 23:39

Holky mám trošku dotaz mimo, ale vzhledem k tomu, že jste taky narostly, tak mi snad poradíte. Kamarádka vede malé děti v akrobatickém rokenrolu, ale vzhledem k tomu, že malej bude asi hodně velkej, myslíte, že je toto vhodná aktivita? Myslím kvůli páteři atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí