Vysvětlení procesu IVF, KET?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5702
9.8.13 11:36
Tak to mamince neříkej, ono je to lepší tajit a dělat si hlavu ještě z toho, že by z toho mamka byla nešťastná :roll:.Stačí že to trápí tebe na ostatní kašly.
Pokud jsi mladá a doktoři IUI dávají šanci a jsi ochotná čekat jdi do všech IUI.
Je to hodně o počtech pokusů, každý máme nějak sníženou plodnost a každy tím pádem potřebuje jiný počet pokusů.
IVF je hodně náročné na psychiku, pořád se tam něčeho obáváš, nejdřív zda se budou tvořit folíky, pak jestli vůbec nějaká vajíčka odsají, zda přežijí kultivaci a pak těch 14 dní od transferu je nekonečných a samozřejmě zklamání když se nezadaří hodně velké, ale člověk do toho jít nakonec musí, aby si to časem nevyčítal
@Anonymní píše:
@radka101 u mě je silná touha po dítěti :(, moc bych si ho už přála, ale zase řeším i finanční stránku, nemůžu se vydat ze všech peněz na pokusy, když tam šance je, ale zase si říkám, že když se odhodlám už teď tak si nebudu smutkem, depkami zkracovat život. Taky nevím, a už bulím, jak to mám říct mamce :,(, nechci jí trápit. Chtěla by taky moc vnoučka už, brácha má dítě, ale vubec k ní nejezdí a ona se tím trápí a ted když jí řeknu, že od nás s tím jsou taky problémy, tak bude neštastná
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.13 11:45

Proto jsem jí to zatím neřekla, ale je to těžký :-(

Děkuji všem za rady a vysvětlení! Aspoň jsem pochopila, že na ivf nejsem ještě vůbec připravená. Děkuji!

• Citovat
  • Upravit
43
4.3.15 12:16

Holky jak dlouho po menzesu se chodi na ket kontrolu mam mit 10-11 den a kdy je pak ket dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.