Vytáčí vás vlastní máma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1065
7.4.15 12:02

@Ostružka A o tom to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
7.4.15 12:04

@Malike jo rejpání znám, dlouho držím a pak atomovka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
7.4.15 12:11
@Katerina000 píše:
Pamatuju jak k mámě přijela na prázdniny dcera od sestřenice. Nesměla jíst tučné, už nevím proč… nebylo to ze zdravotních důvodů, prostě měla zákaz a ač byl třeba absurdní, naše máma jí krmila celé dny chlebem se sádlem :mrgreen:.

Ta tvoje máma je teda kousek :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14895
7.4.15 12:23

@Katerina000 já zas chápu tebe v tom mami nedelej..a je to ještě horší..třeba příklady tři z par dni zpět. Bazarove boty AC ví ze musí MIT nové, dohodli jsme se ze o letos bude MIT tak 3 dárky k narozkam…ja mu koupila jeden dražší a Mama jich koupila 6..no ještě scim přijde moje Babicka..zase to bude jak v hrackarne.. Jo a to jich kupuje dost i mimo narozeniny..vánoce vypadali jak u miliardaru..tak svého vnuka miluje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
7.4.15 12:54

Nepochybuju, že za 20 let, až budu radící matka/tchýně já, tak se budu řídit tím, „co za nás“ se mělo dělat a ono to za těch 20 let zase bude jinak, tudíž dcera/snacha mě bude probírat na webu, jaká jsem blbka. :mrgreen: A protože nejsem přesvědčená, že moje životospráva a vůbec životní styl jsou tak dokonalý, abych mohla ty občasný neduhy svést na mámu, tak jí nechávám, ať dělá, co dělala se mnou.

Řešíš prkotiny, ale vím přesně, jak tyhle malý detaily dokážou příšerně vytočit. :hug: Já vidím rudě, když 3× něco mámě ukážu a ona se počtvrté zase diví, že to neviděla. :cert: Zkazila mi tímhle i svatbu, tak možná proto mi to tak vadí. :nevim: U tchýně mi stačí jedno její oblíbený slovo a když ho řekne manžel, tak bych ho kopla! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
7.4.15 14:26
@Malike píše:
@Katerina000 já zas chápu tebe v tom mami nedelej..a je to ještě horší..třeba příklady tři z par dni zpět. Bazarove boty AC ví ze musí MIT nové, dohodli jsme se ze o letos bude MIT tak 3 dárky k narozkam…ja mu koupila jeden dražší a Mama jich koupila 6..no ještě scim přijde moje Babicka..zase to bude jak v hrackarne.. Jo a to jich kupuje dost i mimo narozeniny..vánoce vypadali jak u miliardaru..tak svého vnuka miluje. :mrgreen:

To se tě nezeptají, co mají koupit? Já to tak dělám, protože mi to jinak přijde jak vyhazování peněz. Ty děti tolik hraček nepotřebují. Maminka ví nejlépe, co je pro její dítě nejlepší. A nehledě k tomu, že já nemusím nic vymýšlet a je to tak pro mě pohodlnější :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
10726
7.4.15 14:30

Holky, budte tolerantnejsi k babickam, i vy jednou budete babickami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
7.4.15 14:35
@tasa píše:
Holky, budte tolerantnejsi k babickam, i vy jednou budete babickami

Ja jsem tak tolerantní, ze ani nevi, ze babička bude a až bude, tak to taky vědět nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1298
7.4.15 14:39

Holky buďte rády, že ty mámy máte. Mě ta moje umřela když jsem čekala mladšího syna a teď po letech čekám poslední holčičku a stačilo by mi, kdyby se mohla aspoň na chvíli vrátit a klidně onikat, šišlat nebo si malou ukrást pro sebe do vedlejší místnosti. Ale to se nikdy nestane. Važte si toho, že je máte, jednou tu nebudou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
7.4.15 14:48

@Kobliha51 Tak to já tě teda chápu…tahat dítě za ruce nenechám, vlaje u toho jako loutka, máma má radost, že můj malej „chodí“, ale neuvědomuje si, že mu ubližuje…Téma moje máma by bylo na hodně dlouho, ale ano, chápu tě. U nás se na dítě nešišlá, u nás se zase kupují se botičky na třech měsících, dává se libový párek na čtyřech měsících a týdenní novorozenec se nechává vyřvat, protože je přece jasné, že si právě postavil hlavu a já mu na to nesmím přistoupit! Uff…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
7.4.15 17:35

@plzenacka takže PRCEK bude nakonec PRCKOVÁ? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
7.4.15 18:38

@Kobliha51 neptaji..prosté koupi..teda babí se ptá moji mamky..mamka kupuje ve slevach a hrabarne..prosté neodolá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
7.4.15 18:39

@plzenacka vazime..já rozhodne..hodné nahrazuje tatu kterého syn nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1298
7.4.15 19:01

@micta Jj. Prcek je prckova :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
11.4.15 09:42
@Xverunka píše:
Ne, nevytáčí. Pokud jí neubližuje, ať si dělá, co chce (třeba to šišlání). Pokud by mi její chování vadilo, řekla bych jí to, vím, že se neurazí.

presne tohle jsem chtela napsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová