Výtvory s dětmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zichisek
7.12.12 12:46

Nebo dělat ozdoby se samotvrdnoucí hmoty, třeba sněhové vločky, hvězdičky…
Z kelímku od jogurtu dělat zvonečky
SNěhový řetěz do okna - na nit se napíchnou bambulky z vaty
Stromeček zdobený barvičkama na sklo
Stromeček z otisků rukou a prstů

• Citovat
  • Upravit
1209
7.12.12 12:59

Ahoj, my jsme dělaly s dcerou tohoto andílka a hezké nápady jsou i tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
12.8.13 17:14

Ahojky, mám na hlídání malého bratránka a chtěla bych vyrábět něco v tomhle smyslu, dlouho jsme u toho vydrželi. Nevíte o něčem takovém zábavném?

http://www.vytvarka.eu/…ulipany.html :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
6.11.13 13:33

Milé maminky, chtěla bych vás poprosit o radu, s dcerkou bych chtěla vytvořit ozdůbky na stromeček a dekoraci na vánoční přáníčko. Mám takovou představu, že dcera popatlá něčím papír..vznikne pěkná barevná plocha a já z toho vystřihnu motiv, ale čím to napatlat, chci něco nového. Dělaly jsme s prstovýma barvama i se suchýma pastelama…pastelky neovládá má 11měsíců. Máte nějaký tip? Nějaké nápady na tvoření, které mi unikly?
Děkuji za rady :)

• Citovat
  • Upravit
18223
6.11.13 13:38

Polepil papír lepidlem a nechat jí na to házet konfety, barevné papírky, lesklé hvězdičky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.11.13 13:39

@elis_an3 co razítka? - buď je koupíš, nebo vytvoříš např z brambor a slečna je může natiskat na papír :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
6.11.13 13:40

@elis_an3 tyyy joooo, to je dobrý nápad…popiplat apír, vystřihnout vánoční témata a udělat přání…super tip, diky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
6.11.13 13:41

@Nainuva to by nebylo marne, ale ona by to asi snedla :D:D:D ale pekny napad, asi vyzkousime, ja mam prave trpytky, ale to nezvladne sypat jeste…leda bych ji to dala do nejake cukrenky :think: :?: praveze nejak neodhadnu, jak bude spolupracovat, se suchyma pastelama jsem cekala, ze bude patlat, ale vubec nechtela…

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
6.11.13 13:44

@valina1 me strasne bavi s detmi tvorit, ale jsem zvykla na vetsi :D:D proto jsem v koncich, ale bude pekne pranicko :) jen ty prstovky prave jak se patlaji moc tak vznikne nehezka barva, suche pastely uz jsou o necem jinem, tam vznikne pekna barevna skala..
@martina.se uplne jsem zapomnela, ze jsme zkouseli :D:D a brambor byl v puse a ne na papire, ale v tomhle pripade me to nenapadlo, vlastne by to taky bylo pekne :palec:

• Citovat
  • Upravit
72725
6.11.13 13:47

@elis_an3 :mrgreen: i to se může stát :mrgreen: ale třeba můj nesnášel kreslení a tiskal hrozně rád :think: můžete zkusit, max si obarví i papulu, ty dětské barvy jsou netoxické :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
6.11.13 13:49

K tem razitkum, ve skolce jsme delali s detmi pred vanoci hvezdy…deti mely z brambor razitko hvezdicky a potiskaly cely papir, ja jim pak z toho vystrihla velkou hvezdu a melo to uspech :) fakt me ty razitka po tom minulem neuspechu nenapadly, ale je to tak dva mesice, ted je zase vetsi :think:

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
6.11.13 13:50

@martina.se minule prave dopadla tak, ze byla komplet cela od barev :D razitka vyzkousim, ale asi na neco jineho, ty ozdubky chci mensi tam by to nevyniklo, ale na prani by to asi slo…

• Citovat
  • Upravit
18223
6.11.13 14:20

@elis_an3 tak co fix, nebo štětec s vodovkama, voskovky? To píše líp než pastelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
6.11.13 14:21

Jinak my loni zkoušeli dělat sněhuláka- na černý papír namalovat sněhuláka, polepit lepidlem a dávat na něj vatu. Ale malej se nechytal. On na to tvoření moc není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
6.11.13 15:52

@Nainuva prave vozkovky jsme zkouseli…a bez uspechu no stetec jedla

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat