Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co napatlat papír vodou, jednu barvu z temperek trochu „rozpustit“ v kelímku a nechat štětce, nebo i jen rukou „patlat“- S vopdou na papíře se to aspoň rozpíjí. A pak sebrat první barvu a dát druhou a nemusela by vzniknout hnědá skvrna.
@janisi no to bych rovnou riskla klovatinu, ale mam trochu obavy…zakladem bude poridit igelit na podlahu ![]()
![]()
![]()
Mám tady výsledky
Kdyby vás to zajímalo..popatlat suchým pastelem, rozmazat, potřít lepidlem, posypat třpytkama, vystřihnout, slepit a je to
roční prcek zvládne jen fázi 1 a 2 ![]()
Co pěkného teď děláte s malýma prckama? Chci péct perníčky a nevím co ještě? Chci nějak pěkně vyplnit adventvní čas…a nic mě nenapadá…zvolila jsem oživení diskuse kvůli mému dotazu…děkuji za pochopení
@elis_an3 To je zlaté ![]()
Nevíte, jestli by neublížila potravinářská barva 14měs dítěti, kterému bych namočila do ní ruce a ťapal by po velkém tvrdém papíru? Chtěla bych našim dát k Vánocům jeho první výtvor a myslím, že kdyby si náhodou strčil do pusinky špinavou ruku od potravinářských barev, nic by se mu nestalo, narozdíl od jiných barviček pro děti.
Nebo máte někdo tip? Zakladatelce se omlouvám za můj vtíravý dotaz ![]()
@Maculinka prstové barvy nevadí, když dá do pusy, samozřejmě jich nesmí sníst celý kelímek
Jinak já dělala babičkám k Vánocům baňky, ale bohužel žádné barvy tam nedržely, takže jsem musela použít akrylovky, což jsem měla strach, potřebal jsem jí tím ruku (předtím se musí hutný krém, aby to pak šlo dolů), barvu jsem zvolila bílou a nechala malou, aby chytla do ruky stříbrnou baňku, nad to napsala její jméno a rok a krásný dáreček ![]()
@Maculinka Máme vyzkoušený prstový, vodovky, pastelky a fixy a všechno sme přežily ![]()
17 měsíců ![]()
@Maculinka já mám z hračkářství…lepší je se podívat na výrobce, ať to není čína
@Maculinka píše:
@elis_an3 To je zlatéNevíte, jestli by neublížila potravinářská barva 14měs dítěti, kterému bych namočila do ní ruce a ťapal by po velkém tvrdém papíru? Chtěla bych našim dát k Vánocům jeho první výtvor a myslím, že kdyby si náhodou strčil do pusinky špinavou ruku od potravinářských barev, nic by se mu nestalo, narozdíl od jiných barviček pro děti.
Nebo máte někdo tip? Zakladatelce se omlouvám za můj vtíravý dotaz
Já používala u malé „jedlé barvy“. Smíchá se potravinové barvivo, mouka a voda.Je to hustotou pak jako prstové barvy. Myslím, že ani prstovky by ničemu neměli vadit, ale tohle mi přijde lepší.
Ahojky, nějaké nápady na podzim či zimu s dětmi, 4 leté holky a 7 letá holčina, co s nimi? Díky moc za návrhy ![]()
Nejdou mi sem dat fotky
nevim proc…mame vyzdobene dvere carodejnici, netopyry, na rulicky od toaletaku delaly strasidylka