Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, přišla jsem vás jenom pozdravit.
Vůbec nemám čas jsem chodit. Doháním vše - cukroví, úklid, atd. ![]()
Chcete jít s Vladkem, Pavlínou a Mirkou na večeři?
Více zde:
http://starsinprague.cz/vyvoleni-zive/
@Sodovka, @martule s Ahoj ![]()
Vejdeme se tam všechny? VIP si kupovat nebudu… ![]()
Do Prahy to mám 120Km, to dojdu
. Každou hoďku žlutý bus, a v Praze u kluka přespím.
Holky jdu zase něco užitečného dělat. Oheň v táboře dohasíná
Vánoce za dveřmi.
Pa
Vánoce jsou za humny,
zbývají jen 4 dny.
A tak přeju předem všem,
ať užijou si Štědrý den
a Vaše vánoční svátky
jsou celé jako z pohádky.
Holky ahoj
měla jsem toho hodně, ale četla jsem vás
na limuzínu jsem totálně zapomněla ![]()
Nezoufej děvče, Mají naštěstí archiv pořadů…
http://ocko.tv/…-2013-12849/
Ahoj děvčata. Aby to nevypadalo, že už píšu jen na Olina blog
Tři týdny po soutěži. Co přinesly?
„Zásadní“ videoblogy odvysílané bulvárem, VIP zprávy, video na idnes, naposledy včera dávno předtočená projížďka Vlada v limuzíně a zařazena do vysílání stanice Óčko…
Zdálo by se, že Vlado na vše již odpověděl, dotazy a odpovědi prakticky přes kopírák, ať se zeptá kdokoliv. Bude něco nového v Lucerně? Nebude. Příjde spousta lidí a panel nebude stíhat. Do toho podpisy, focení, to také zabere času. Hodina a půl uteče jako voda. Každý si bude chtít šáhnout. Příjdou určitě dva tábory. Snad se neservou. A uskuteční se vůbec akce? VIP lístky stránky pořadatele hlásí vyprodáno. Třeba bude něco i „na stání“.
Nová etapa „Post Vilum“ syndrom
Jako kdyby vše na co se sáhne bylo špatně. Zbyli 3 mušketýři. Je to málo? Chceme další? Nebo jen jednoho vyvoleného? Pavlína má fanoušky, Vlado 100× více. O tom není pochyb. Největší pochyby mám u Mirky. Je hlavně vnímána jako partnerka Pavlíny. Takový krk s Atlasem, který se ve vile líbil Vladovi. Stačí to i venku při akcích?
Mirka: Je inteligentní a pragmatická holčina. Má prostě smůlu i po soutěži. Ještě ve studiu zažila cílený, pro ni určitě potupný odstřel Thomasem se zvláštní minulostí, soudy, výběr doporučený protřelou hráčkou Nikolou. Však jsme jí to později řádně spočítali. Tedy Tereza ve studiu, až se princeznička nestačila divit a úsměv z tvářičky byl tatam. Vše se okolo Mirky událo takřka při samotném rozjezdu. Klela jsem tehdy, nadávala a vyzývala spravedlnost. S odstupem času? Uznávám, bylo to potřeba. Holky musely co nejdříve od sebe. Vilu si pletly s lehátkovým vagonem pro dva, směr Heaven. Zvláště co jsem si prohlédla zpětně videa. Možná zásluha samotného štábu, než nás, posílajících SMS. Pavlínu Mirka neskutečně blokovala a obě splynuly v jednu velkou nevýraznou potetovanou a šedou myš jménem Ty kokos. Miru nezlob se, ale je to tak. K obratu a zapojení se Pavlíny paradoxně došlo až při osamostatnění, toho času uplakané Popelky, kdy zjistila, že musí začít myslet, taktizovat v tom dobrém slova smyslu sama a jen sama. Ale také ne hned. Hledala si cestu poměrně svízelně, málem podlehla „kouzlu“ Pepy a pomocnou ruku jí tehdy poskytnul Vlado. Viděl jak Eva se již nenápadně vzdaluje k Honzovi a brousí šavli na jeho popravu. A tak se Vlado + Pavlína vzájemně našli. Možná Mirce slíbil, že jí bude na blízku a oporou. Jsou zde úvahy, zda za kamarádství s Pájou nebude Vlado časem pykat. To si rozhodně nemyslím. Jak vypadá při rozhovorech s novináři, chvílema působí naivně až srandovně, umí si situace 35 letý Vlado dobře zanalyzovat. Pavlína se ke konci soutěže snažila Vladovi vše dobré vrátit. Ať citem, živelností, tak škrabáním. Neusilovala už o výhru a nechala Vladovi cestu otevřenou. Vlada má ráda. Pokusy Pavlíny o podrazy jsem nezaznamenala. Bohužel jedna paní ano (?) Pavlína Vlada neuvěřitelně zklidnila a poslední dny jsem impulzivního „cholerika“ prakticky nepoznávala. Přestaly záchvaty vzteku, věčné rozvazování zavazování pramene vlasů, neuvěřitelně dlouhé manikúry při trestech od štábu, kdy si musel oštípat kůži snad až do masa. Soupeři odešli. Včetně nesnesitelné a závistivé Romany. Mohla jít mnohem dříve, nebýt ochranné ruky Vlada.
Poznámky o angažmá Pavlíny v divadle jsou na místě. Ale určitě se nehrne nic zásadního a výdělečného ani Vladovi. Režim v rozhlasových stanicích se od dob poslední nabídky Vladovi změnil. V noci vysílají naprogramované počítače, bezobslužný provoz. A vařit s Čendou nebo Pohlrechem (již) nechce. StarDance bude tuto sobotu končit. Zdaněnou výhru něco přes 4 miliony Vlado nemá ještě vyplacenu, a i kdyby už, dividendy a jakési investiční fondy ho neuživí. Kord když se zhodnocené peníze vyplácí na přepážce až za několik dlouhých let a Vlado chce vzdělání nyní. Už má málo času. Jít na prkna ve 40ti? Nebo ještě později? Myopie se může zhoršit, časem nastoupí bolesti zad a je po kariéře temperamentního tanečníka.
Agentura se snaží věci rozhýbat. Budeme nadávat? Snad výběr kinosálu ve Vodičkově ulici bude šťastný. Vstupné? Odpovídá tomu? Hmm, ve výši jako na profesionální nastudovaný muzikál, se i mě zdá dost vysoké. Ale budiž. Kdo chce jít, půjde i za tuto částku.
Už přestávám sledovat ty nepřehledné f booky fanklubů, antiklubů. Začíná probíhat řež mezi tábory. Snad ne zde v zátiší u paní Oliny. Určitě jí brzy příjde faktura za hosting služby. A klidně mohou stránky naráz potemnět.
Vlado, jestli sem ještě zavítá, což do 18. ledna pochybuji, tak nejlépe začít na nové, prázdné diskusní straně. Pročítat (zanedlouho zde bude 900 příspěvků, by asi zabralo mnoho času. Tolik jsem chtěla ještě napsat. Ale nechci dostat zaracha za překročení „stopáže“. Hi
@Kecna 013 co se tam děje? Já to tam nějakou dobu nečetla
hezky si to napsala ![]()
Nějaký rachot „vedle“ u Oliny asi bude. Diskutující se diví, že mizí příspěvky, kritizují to. Něco asi nepěkného proběhlo i na fb ohledně akce plánované na 18. ledna. Prý opět nějaké útoky paní Oliny na Pavlínu, nevím snad i na Mirku.
Fanoušci rozebírali výši vstupného atd. Lidi jí prý (Miru) nechtí, aby do kina také přišla. Domáhají se vysvětlení Vlada, jestli jí a Pavlínu na akci chce, nevěří, že Vlado s agenturou organizuje, má prý jen natáhnout lidi do sálu, a myslí si, že to celé právě organizuje Mirka. Články jsem bohužel nestihla uložit, jen dočítala vzniklou paseku. Tak nevím co se vše strhlo. Diskuse i na fanklubu VV prý již byla „promazána“ co psala Mirka a Pavlína v reakci na odmítavé komentáře. Mě Pavlína vůbec nevadí a Mirka byla ve vile strašně krátce z pohledu celého toho martýria.
Vyčetlas něco nového z rozhovoru v autě? Já jen, že má nějakou komplikaci s viděním, šmouhu. Nic bližšího, jen že ji má trvale. Snad nekoukal někam do laseru kam neměl.
@martule s píše:
http://www.super.cz/…denicky.html
Tak o tu je, koukám, taky velká rvačka jako o Zdeničku. Sedět v recepci kadeřnictví ji nebaví. Ale mejdany netrvají věčně.
@Kecna 013 ty bláho, nic takového nevím, že se děje
ještě jsem se na to nekoukla, malý mi tu řádil dnes nějak dlouho
nechám si to nejspíš na zítra. Proč se to tak zvrhává? Nechápu ![]()
Něco na dobrou noc. Vlado a Izer před 8mi lety v legendární scénce ![]()
Viktor Čistyč
https://www.youtube.com/watch?…
Buš Buš, jéto vyskoušény v Perskym zalivu, Srbsku, Iraku.
A jedna z limuzíny ![]()