Vzali jsme dudlík a začalo peklo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
1.8.15 19:49
@kve-tinka cituji tě :
@kve-tinka píše:
Jak už napovídá nadpis, je tomu asi týden co jsme vzali dudel. Syn, čerstvě 2 roky, byl na něm dost závislý + má ještě bavlněnou plínku. Ty 2 věci používal na psaní a na sklidnění během dne. Ale co jsme ho vzali je to peklo, nechce usnout, vstává ještě dříve než kdy vstával - třeba v 5. A přes den je na zabití, ukňouraný, protivný, neví co by… jsem z toho zoufalá, už jsem mu jednu střihla. Nervy mám jen jedny. :,( :roll:Nečekám radu, ale spíše příspěvek, že v tom nejsem sama. :lol:

Možná by jsi se sama měla přečíst a pouvažovat nad svým jednáním.
Myslíš, že je normální klikovi střihnout, protože on je na nervy, že jsi mu něco vzala a sama jsi na nervy, že on tím trpí a dává to najevo? Myslíš, že on ten tvůj názor chápe? Myslíš, že k němu máš nějaký racionální důvod?
Nestěžuješ si? :lol: :lol: :lol:
Apropos -mé děti byly zcela v klidu odplenkované už někdy kolem 15 tého měsíce.
Ten dudlík na noc mě teda ale vůbec žíly netrhal.
Jsem vcelku zvědavá, co po tom malém ještě za převraty chceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
1.8.15 19:58

Omlouvám se, ale takové věci vždycky, když čtu, tak bych střihla jednu té mamince. Mám jedny nervy sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
1.8.15 20:22
@alun-ka píše:
Omlouvám se, ale takové věci vždycky, když čtu, tak bych střihla jednu té mamince. Mám jedny nervy sorry.

Virtuálně klidně jednu strihni. ;) sluníčkove maminky neodsuzuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
1.8.15 20:23

@berry4 nejlepší máma pod sluncem!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
1.8.15 21:22

Vydrzela jsem to tyden. Mela jsem dite uplne psychicky na dne :( spala, ale hrozne spatne. Pres poledne spat nechtela a to nezvladala. Takze ja dudlik vratila a slo to potom samo od sebe. Dospela k tomu sama, ze mi jednoho dne dudlik dala a uz ho nechtela. Ale plinku na spani zmoula i ted ve ctyrech letech.
A za dalsi, mela silenou diru mezi patrem a vse se ji dalo do normali bez problemu!
Bylo ji asi 2 a trictvrte roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
2.8.15 06:24

Tak pro všechny, třeba vcera večer usnul bez problémů a celou noc jsem o něm nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
2.8.15 07:12

@kve-tinka - super!! Gratuluju! Náš mrňous taky poslední 2 noci spí výborně- je u babičky. :lol: :mrgreen: Ale ta ho fakt chválí- v noci totíž spí rovnou s ní v posteli a že vstává brzo ráno jí nevadí, díky stáří prý nemůže stejně spát. :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.8.15 09:12

Tak paráda! :) snad to vydrží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.8.15 09:28
@kve-tinka píše:
každá máme na něco nějaký názor. Můj byl, že ve 2 letech nepotřebuje dudlik, zas tak násilím jsme ho nevzali.

Podle mě by se každé takové rozhodnutí měla dělat s hromadou empatie vůči dítěti, a ne podle vlastního názoru, co se v jakém věku má :nevim:.
Osobně jsem doma vždy počkala na to, až dcera byla na danou věc zralá a připravená, odbourávali jsme velmi nenápadně postupně a vždy něčím nahradili ještě před „definitivním řešením“.
Všechno proběhlo naprosto bez problémů.
Můj názor je, že to děláš moc násilně, neudělalas to postupně, nepřipravila náhradu za dudlík (ať už by to bylo cokoliv, nový rituál) a holt to teď prcek nese špatně. Taky se to dá (prostě to vydržíš), ale pro mě by to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí