Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vzkázala bych si, že se z toho pekla dostanu jen musím vydržet a že zvládnu víc než si myslím. Jenže bych tomu tehdy stejně nevěřila… A taky bych si řekla nějaký čísla do loterie ![]()
@Matěj5 píše:
Dneska jsem tak přemýšlel nad všemi otázkami, které tady padly, ale asi žádná taková.
Co byste vzkázali svému mladému já??
Jsi chytra, krasna kocka tak podle toho chovej..
Tý jo, když vezmu, kam jsem se dostala, tak bych nechtěla, aby mé mladší já dělalo něco jinak.
Snad jen: „je v pohodě, že rodiče nejsou spokojeni s tvým výběrem partnera“
Zůstali jsme spolu dodnes, ale zbytečně jsem kvůli nim znejistěla. I kdybychom se hned zítra rozvedli, tak můžu říct "těch dvacet let s ním bylo moc hezkých.
Mé 23 lete ja, chapu te, vim, ze ho budes milovat, ale bude lepsi si psa neporizovat, fakt!
Mé 24-25 lete já, ty si myslis, ze muzes snist co chces a nepriberes? Pockej, co se bude dit za rok…zamysli se nad tim, cvic a jez zdrave, fakt! A prosim te, ten vztah nejdriv cestne ukonci, nez zapadnes do neskutecnyho pekla milostneho trojuhelniku a ublizis druhym!
A mozna se zkus po promoci vydat tou druhou cestou, ale to neni tak dulezity.
Mé 27-31 lete ja, uzivej si, tohle je nejparadnejsi obdobi, neodmitej nabidky na zabavu, i kdyz se ti nikam nechce, nakonec to je vzdycky super, jen do toho! Myslis si, ze nemas na vsechno cas a energii? Proboha pockej, az budes mit dite! Ted ti patri celej svet, tak si to s pritelem uzij!
S tim kolegou si proboha nezacinej, je to zbytecny a je navic marnej…
Pred svatbou si s pritelem daleko presneji a durazneji promluv o tom, ze chces opravdu jen jedno dite…
Do toho Recka nejezdete, bude to dovolena hruzy a vubec vam to nepomuze, vyber neco jinyho.
Me soucasne ja, vidis, ja ti to rikala, ach jo
![]()
Šetři a neutrácej velký prachy za hovadiny.
Sakra, byla bych dnes za vodou.
![]()
Abych si více vážila a užívala volného času a bezstarostnosti. Že to jednou skončí. ![]()
Vzkaž rodičům, aby ten barák v Černošicích, kde máme krásnej byt koupili, když mají tu možnost. Jinak tedy nenech se ukecat mámou, že na peďák nemáš nervy a nejsou a nebudou děti. Malých dětí bude jednou ve školkách plno a nervy a přístup k dětem máš úplně stejný, jako mamka. A pokud už seš na jiným oboru na střední, tak si udělej vejšku v tomhle oboru hned po střední. A nebo se v sedmičce a osmičce líp uč, ať máš o tu jednu, dvě dvojky míň a dostaneš se na tu zubní techničku…
Nežer, neboj se, braň se, když je to zapotřebí a studuj a hlavně nebreč.
Jsi na dobré cestě, jen to teď není vidět. Ale má to smysl a díky tomu budeš šťastná ![]()
Svemu mladsimu ja bych vzkazala:
Otazkou je, jestli bych to byla vubec ja, kdyby se cokoliv z toho zmenilo…jestli bych mela tak bajecnou dcerku…
![]()
@fera21 píše:
Kup si starýho Rapida, dokud to má cenu šrotu, vole.
Taky lituju, ze jsem odvezla do srotu tu stodvacitku. To bylo paradni auto.
To co rikam ted svym detem:… hned po skole, idealne jeste pri skole, vyrazte do sveta poznavat svet, zdokonalte se v AJ, s ni je Vam zivot/pracovni prilezitosti mnohem vice otevreny… ja zacala bohuzel uz docela pozde
… a svemu 15ti letemu ja - mela jsi poslechnout rodice a neprosadit si ten gympl, je uplne k nicemu…
Příspěvek upraven 10.08.21 v 20:19