Vzkaz mému mladšímu já

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9065
9.8.21 01:22

Vzkázala bych si, že se z toho pekla dostanu jen musím vydržet a že zvládnu víc než si myslím. Jenže bych tomu tehdy stejně nevěřila… A taky bych si řekla nějaký čísla do loterie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12628
9.8.21 06:10
@Matěj5 píše:
Dneska jsem tak přemýšlel nad všemi otázkami, které tady padly, ale asi žádná taková.
Co byste vzkázali svému mladému já??

Jsi chytra, krasna kocka tak podle toho chovej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
9.8.21 06:41

Tý jo, když vezmu, kam jsem se dostala, tak bych nechtěla, aby mé mladší já dělalo něco jinak.

Snad jen: „je v pohodě, že rodiče nejsou spokojeni s tvým výběrem partnera“ :lol: Zůstali jsme spolu dodnes, ale zbytečně jsem kvůli nim znejistěla. I kdybychom se hned zítra rozvedli, tak můžu říct "těch dvacet let s ním bylo moc hezkých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
9.8.21 08:59

Mé 23 lete ja, chapu te, vim, ze ho budes milovat, ale bude lepsi si psa neporizovat, fakt!

Mé 24-25 lete já, ty si myslis, ze muzes snist co chces a nepriberes? Pockej, co se bude dit za rok…zamysli se nad tim, cvic a jez zdrave, fakt! A prosim te, ten vztah nejdriv cestne ukonci, nez zapadnes do neskutecnyho pekla milostneho trojuhelniku a ublizis druhym!
A mozna se zkus po promoci vydat tou druhou cestou, ale to neni tak dulezity.

Mé 27-31 lete ja, uzivej si, tohle je nejparadnejsi obdobi, neodmitej nabidky na zabavu, i kdyz se ti nikam nechce, nakonec to je vzdycky super, jen do toho! Myslis si, ze nemas na vsechno cas a energii? Proboha pockej, az budes mit dite! Ted ti patri celej svet, tak si to s pritelem uzij!
S tim kolegou si proboha nezacinej, je to zbytecny a je navic marnej…
Pred svatbou si s pritelem daleko presneji a durazneji promluv o tom, ze chces opravdu jen jedno dite…
Do toho Recka nejezdete, bude to dovolena hruzy a vubec vam to nepomuze, vyber neco jinyho.

Me soucasne ja, vidis, ja ti to rikala, ach jo :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
9.8.21 09:19

Kup si starýho Rapida, dokud to má cenu šrotu, vole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
9.8.21 13:46

Šetři a neutrácej velký prachy za hovadiny.
Sakra, byla bych dnes za vodou. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
9.8.21 14:19

Abych si více vážila a užívala volného času a bezstarostnosti. Že to jednou skončí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.8.21 14:26

Vezmi si hypotéku, udržuj přátelství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4219
9.8.21 14:37

Vzkaž rodičům, aby ten barák v Černošicích, kde máme krásnej byt koupili, když mají tu možnost. Jinak tedy nenech se ukecat mámou, že na peďák nemáš nervy a nejsou a nebudou děti. Malých dětí bude jednou ve školkách plno a nervy a přístup k dětem máš úplně stejný, jako mamka. A pokud už seš na jiným oboru na střední, tak si udělej vejšku v tomhle oboru hned po střední. A nebo se v sedmičce a osmičce líp uč, ať máš o tu jednu, dvě dvojky míň a dostaneš se na tu zubní techničku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
9.8.21 14:44

Nežer, neboj se, braň se, když je to zapotřebí a studuj a hlavně nebreč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
9.8.21 14:57

Jsi na dobré cestě, jen to teď není vidět. Ale má to smysl a díky tomu budeš šťastná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
9.8.21 15:04

Nejezdí na tu de.ilni tekno party :roll: to jediné bych změnila.

• Citovat
  • Upravit
3552
10.8.21 20:07

Svemu mladsimu ja bych vzkazala:

• at se drzim toho, co bylo v 15
  • at se odtrhne o neco driv
  • at neflaka stredni
  • at proboha neprestava v pulce vysoke :pocitac:
  • a at se nesestehovava s rodinou :?

Otazkou je, jestli bych to byla vubec ja, kdyby se cokoliv z toho zmenilo…jestli bych mela tak bajecnou dcerku… :think: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.8.21 20:12
@fera21 píše:
Kup si starýho Rapida, dokud to má cenu šrotu, vole.

Taky lituju, ze jsem odvezla do srotu tu stodvacitku. To bylo paradni auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
10.8.21 20:16

To co rikam ted svym detem:… hned po skole, idealne jeste pri skole, vyrazte do sveta poznavat svet, zdokonalte se v AJ, s ni je Vam zivot/pracovni prilezitosti mnohem vice otevreny… ja zacala bohuzel uz docela pozde :lol:… a svemu 15ti letemu ja - mela jsi poslechnout rodice a neprosadit si ten gympl, je uplne k nicemu…

Příspěvek upraven 10.08.21 v 20:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová