Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@M.Goodluck Tak mě osobně by tedy přišlo úchylné psát si o vzoreček… jo, možná ještě když na to mají formulář jako ty OB.
@M.Goodluck píše:
@Nowuka2 A proč je to pro vás důležité?myslím, že na každé mamince na mateřské udělá radost, když bude moct vyzkoušet věci zdarma a každá finační úleva je jen k dobru. I kdyby to bylo jen z toho druhého důvodu, který jste psala, nepříjde mi na tom nic špatného
všechno stojí tolik peněz, že se rozhodně nestydím za to, že si nechám poslat vzoreček krému
Ale ja nikde nepisu ze je to spatne, jenom ze me zajima duvod, proc je o to takovej zajem… Ja osobne rada vyzkousim vzorky drazsich kremu, co kupuju dceri na telo, ma sklony k ekzemu a jeden krem je 500+ a kdyz vidim, ze se mi po nem okamzite neosype, tak ho koupim
ale asi bych si nepsala o vzorky vseho, co je dostupny, i kdyz vim, ze bych si to normalne nekoupila ani treba od jine znacky nebo tak, proto jsem se zeptala, co vede lidi k tomu si obepisovat ruzny firmy o vzorky, to je cely… ![]()
@j.a.n.i1 jojooo, mini sudocrem je v super velikosti, ja jak ho nekde projebala tak jsem si koupila v lekarne kelimek na masticku a naprasáka si to nakýblovla do nej ![]()
@Doe_Jane no skoro to tak zni, je to zadarmo tak do pokakani, jsme cesi, ze ![]()
@Terezameggi píše:
Mam rada ruzny vzorky na internetu proto, ze muzu vyzkouset ruzny kremy, sampony, atd. Klidne bych si za to i zaplatila, porad lepsi zaplatit vzorek, nez cely sampon, napriklad. U nas v drogerkach sice vzorky obcas maji, ale tvari se u toho jak kdyby mi davaly zadarmo celou tubu
Mne by konkretne vzorek samponu byl k nicemu pac me zacne svedit hlava az tak po 2 tydnech jeho uzivani, coz vzorecek je tak na jedno umyti, coz mne osobne rekne prd ![]()
@j.a.n.i1 presne kdyz maji formular a nabizi tak proc ne ale psat meil a prosit jestli by neco nedali, to ne
@j.a.n.i1
tak pokud vám to příjde dokonce až " úchylné" tak se není potřeba zapojovat do konverzace, která byla především určená pro maminky, které to potěší přece ![]()
Ad vzorecky, jednou tu u nas byla v obchodaku nejaka stankova akce repro centra
sla jsem s dcerou kdyz me pani zastavila s otazkou jestli jsem mela problem s otehotnrim nebo nekoho takovyho znam. No jelikoz jsem otehotnela 2× na prvni stouch, tak jsem ji rekla ze se mnou moc kseftu neudela, ale ze pad neplodnych znam, to zas jo. No a kdyz jsem ji rekla ze cekame druhy, byla jsem cerstve v tom, narvala mi asi 5 balicku femibionu 1 po 7 tabletkach baleni, asi 5 tamponu do vody napusteny nejakym ochrannym sajrajtem (ne vosk, ale ted si nevzpomenu) a pro ty neplodny tehule vitaminy na podporu spermii a jeste nejaky cteni
tak treba tyhle vzorky me potesily, dostala jsem na ne aj igelitku, pani byla ocividne potesena ze mi udelala radost ![]()
@M.Goodluck píše:
@j.a.n.i1tak pokud vám to příjde dokonce až " úchylné" tak se není potřeba zapojovat do konverzace, která byla především určená pro maminky, které to potěší přece
Verejna diskuze, verejne prispivani, kam muze kazdej k danemu tematu napsat co chce prece ![]()
Dámy prosím vás
já jsem tady založila diskuzi pro mamky, které to zajímá, které to potěší, a které s tím mají nějakou zkušenost (například jak jedna maminka psala o tom sudocremu, to je skvělá věc). Nerada bych, aby se to tady zvrhlo v nějaké pohoršování nad tím, jestli je to správné nebo ne. Komu to vadí v pořádku, vás se tedy tato konverzace netýká, prosím ![]()
@M.Goodluck No, téma si sice založila, ale to neznamená, že můžeš určovat, jaké názory jsou v něm ty povolené ![]()
Vidím, že některé dámy tu vysedávají jen proto, aby mohly veřejně prezentovat v každé diskuzi své opačné názory
Jak je libo, když vám to dělá radost
Já si tedy počkám na komntáře, které v této diskuzi budou k něčemu
![]()
@Nowuka2 píše:
Ad vzorecky, jednou tu u nas byla v obchodaku nejaka stankova akce repro centrasla jsem s dcerou kdyz me pani zastavila s otazkou jestli jsem mela problem s otehotnrim nebo nekoho takovyho znam. No jelikoz jsem otehotnela 2× na prvni stouch, tak jsem ji rekla ze se mnou moc kseftu neudela, ale ze pad neplodnych znam, to zas jo. No a kdyz jsem ji rekla ze cekame druhy, byla jsem cerstve v tom, narvala mi asi 5 balicku femibionu 1 po 7 tabletkach baleni, asi 5 tamponu do vody napusteny nejakym ochrannym sajrajtem (ne vosk, ale ted si nevzpomenu) a pro ty neplodny tehule vitaminy na podporu spermii a jeste nejaky cteni
tak treba tyhle vzorky me potesily, dostala jsem na ne aj igelitku, pani byla ocividne potesena ze mi udelala radost
No tak tohle udělá aspoň trochu radost ![]()
Vichy meli taky na stránkách formulář- diagnostika pleti a zaslání vzorečků, ale nevím, jestli to mají ještě teď
Nejradši mám vzorky v časopisech. Už dlouho číhám až zas v některém bude eucerin micelárka a zatím nic. Jinak fajn vzorky jsem jednou pro prcka dostala v dmku. Pak jen něco na gyndě a v porodnici, ale nevyužila jsem ani jeden. Tedy vlastně jeden jo, bepanthen. Ale jednou jsem se omylem ocitla na nějaké reklamní kampani politické strany před volbami. Bylo to u nákupního centra a z ničeho nic se u mě objevil chlap a nacpal mi plnou náruč sladkostí
asi jak viděl nabručenýho exe tak si říká chudák holka ať si osladí život
![]()