Vzorečky zdarma 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
6.3.17 18:26
@Nowuka2 píše:
Mne by konkretne vzorek samponu byl k nicemu pac me zacne svedit hlava az tak po 2 tydnech jeho uzivani, coz vzorecek je tak na jedno umyti, coz mne osobne rekne prd :nevim:

Tak ja jednou narazila na netu na nejake vzorky samponu, myslim ze to byla nejaka prirodni kosmetika. Nazev si uz nepamatuju, ale prislo to v takovych malych tubickach, takze super, vystacilo to na par myti :) Jinak posledne mi kadernice dala taky vzorky samponu, taky v tubach a uz je pouzivam mesic :) Jinak me i staci v tech pytlickach, jakmile si umyju hlavu s nejakym samponem co mi nesedne, tak to druhy den hned na vlasech poznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
6.3.17 18:30
@glitterball píše:
Nejradši mám vzorky v časopisech. Už dlouho číhám až zas v některém bude eucerin micelárka a zatím nic. Jinak fajn vzorky jsem jednou pro prcka dostala v dmku. Pak jen něco na gyndě a v porodnici, ale nevyužila jsem ani jeden. Tedy vlastně jeden jo, bepanthen. Ale jednou jsem se omylem ocitla na nějaké reklamní kampani politické strany před volbami. Bylo to u nákupního centra a z ničeho nic se u mě objevil chlap a nacpal mi plnou náruč sladkostí :mrgreen: asi jak viděl nabručenýho exe tak si říká chudák holka ať si osladí život :mrgreen: :mrgreen:

Jo jo taky jsem pred volbama dostala sladkosti. Byl se mnou i malej a chlap co tam chodil s kosikem bonbonu a lizatek mu nabidl at si vezme bonbonek. No protoze malej neni zadnej troskar, tak si nabral rovnou i do kapes, pry na doma :lol: Byla jsem cervena az na pr… Jak kdybych diteti nekoupila sladkost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
6.3.17 18:55

Tak vzorky s kojeneckými mléky, bohužel. Manžel nedávno psal několika výrobcům a prý už je nedělají. Dcera nechtěla žádné UM, nechtělo se mi kupovat celé balení a dokola zkoušet. No nakonec se z toho vyklubala ABKM, tak jsem ještě zkoušela po lékárnách vzorečky toho hypoalergenního, taky nic. Akorát mi pak nabízeli jednoporcovky od Sunaru a Nutrilonu, ale ty obyčejné.
A nejvíc vzorečků jsem měla v kufříku, co se dává v porodnici, tam byl Sudokrém, Bepanthen, potom nějaké pleť. mléko od Linteo a něco dalšího ještě na zadeček miminka. Potom myslím Libenar do nosu, plenka Pampers, Detol desinfekční gel a ovesná koupel pro miminko. No bylo tam toho opravdu hodně.
A taky myslím, že by nebylo špatné mít někde k dostání různé vzorečky, klidně i za peníze. Lepší vyzkoušet jen na vzorku a podle toho se dál rozhodnout, než kupovat celé balení a to pak vyhodit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
6.3.17 18:57
@MaJiKa píše:
A taky myslím, že by nebylo špatné mít někde k dostání různé vzorečky, klidně i za peníze. Lepší vyzkoušet jen na vzorku a podle toho se dál rozhodnout, než kupovat celé balení a to pak vyhodit :nevim:

Jojo a nejen na vyzkoušení, ale je to dobré i jako cestovní balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
6.3.17 19:14

Tady je formulář pro vzorek krému bepanthen care mast
 http://www.vzorek-bepanthen.cz/…st-o-vzorek/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
6.3.17 19:25

Staci zagooglit…

www.mamtozdarma.cz

Osobne jsem tedy nic z toho nevyuzila, rybilku jsem dostala v porodnici a nenadchla me, bepanthem jsem koupila a co bych uvitala, byly vzorky HA kojeneckeho mleka…a to samozrejme nikde nesezenete ani za penize…Ale tak treba se nekomu odkaz muze hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.3.17 19:40

@JaniceB děkuji, jeden podobný odkaz jsem našla, tento ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
6.3.17 20:29
@Terezameggi píše:
Jo jo taky jsem pred volbama dostala sladkosti. Byl se mnou i malej a chlap co tam chodil s kosikem bonbonu a lizatek mu nabidl at si vezme bonbonek. No protoze malej neni zadnej troskar, tak si nabral rovnou i do kapes, pry na doma :lol: Byla jsem cervena az na pr… Jak kdybych diteti nekoupila sladkost :oops:

To mi jednou udělal manželův synek :mrgreen: jsem ho hlídala a musela jsem na ČEZ tak jsem ho vzala sebou a paní mu tam dala pexeso a ještě něco a měla tam misku s těmi reklamními čokoládkami a říká mu ať si vezme. A jak mi dělala papíry tak jsem ho po očku sledovala, protože obsah misky se záhadně snižoval :mrgreen: tak mu říkám nech to bejt už stačí, paní si též všimla a jen se usmívala a jak jsme vylezli ven tak vyvalil z kapsy plné hrsti a že chceš taky :mrgreen: :mrgreen: no též jsem se styděla jak hrom a od té doby jsem tam nespáchla a vše řeším přes mail a to ty tři roky už budou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
6.3.17 20:51
@glitterball píše:
To mi jednou udělal manželův synek :mrgreen: jsem ho hlídala a musela jsem na ČEZ tak jsem ho vzala sebou a paní mu tam dala pexeso a ještě něco a měla tam misku s těmi reklamními čokoládkami a říká mu ať si vezme. A jak mi dělala papíry tak jsem ho po očku sledovala, protože obsah misky se záhadně snižoval :mrgreen: tak mu říkám nech to bejt už stačí, paní si též všimla a jen se usmívala a jak jsme vylezli ven tak vyvalil z kapsy plné hrsti a že chceš taky :mrgreen: :mrgreen: no též jsem se styděla jak hrom a od té doby jsem tam nespáchla a vše řeším přes mail a to ty tři roky už budou :mrgreen: :mrgreen:

Taky dobry :mrgreen: Malej to dela porad, doma bonbony a malokdy si vezme, ale prijdem nekam na navstevu, nebo neco nekam vyrizovat, kde maji sladkosti, tak se muze ujist :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
7.3.17 08:24

Taky jsem jednou takhle něco vyřizovala v ČS a vážně vážně bych si jednu čokoládečku tehdy dala, už jsem měla nervů za celý den dost a sladký by bodlo. pokukovala očkem jak malý dítě a doufala, že řekne ať si nabídnu :-D nebo se ohne někam do šuplíku pro nějaký papíry.. no nevzala jsem si cítila bych se trapně :-D jsem někdy jak malé dítě ale se zábranama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
7.3.17 09:18

@Pennya tak kdyz maji na misce, tak si vezmu jednu zcela bez zabran. Pokud by mi bylo blbe (jako ze byva, posledne jsem 2 dostala na odberu krve a to pravdepodobne neci soukromou, kdyz jsem se tam slozila) tak si i reknu, stejne jako si od 15 umim rict o misto k sezeni v mhd - lepsi nez omdlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.3.17 09:56
@Pennya píše:
Taky jsem jednou takhle něco vyřizovala v ČS a vážně vážně bych si jednu čokoládečku tehdy dala, už jsem měla nervů za celý den dost a sladký by bodlo. pokukovala očkem jak malý dítě a doufala, že řekne ať si nabídnu :-D nebo se ohne někam do šuplíku pro nějaký papíry.. no nevzala jsem si cítila bych se trapně :-D jsem někdy jak malé dítě ale se zábranama

Jo jo, jednou jsem byla vyrizovat na elektrarne a v misce mely mini Milka cokoladicky.. Taky mi bylo hloupy si vzit.. :D Tehdy jsem litovala ze jsem sebou nevzala malyho :lol: Jinak, setra ma dva kluky a kamkoliv jde, tak pokud mozno sama. Kdykoliv jim nekdo totiz nabidne nejakou sladkost, tak to komentuji slovy : ‚Ty jo, bonbon tak ten jsem dlouho nemel‘… :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
9.10.17 20:41

Vzorky pro miminko

Škoda, že jsou vzorky opravdu nedostupné… Jsem nyni např na vazkach, co za plínky, každý preferuje nějakou svou značku, ale štve mě, že musím koupit celé balení, nikde vzorky kromě pampers nejsou :( třeba zde na miminu je hodnocení, ale co když nám nesednou… Je fakt blbe, že člověk nemá možnost vyzkoušet… Viz i to mléko.. Jak psal někdo výše…
No kdyby náhodou někde něco vyplavalo, tak dejte vědět :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
27.10.17 17:47

Holky nabízím kód na krabičku - 32 fotek zdarma, platí se jen poštovné.. Krabičku mám již jednu doma a je moc hezká :kytka: https://www.bontia.cz/…imskamaradem?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
28.10.17 14:53

@Ambriel Ahoj, děkuji za sdílení kódu :kytka:
Teď jsem vytvořila objednávku a jsem moc zvědavá, jak budou fotky vypadat… Posílám kód na oplátku, kdyby měl někdo zájem
https://www.bontia.cz/…imskamaradem?… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky