Vzorečky zdarma 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101744
6.3.17 17:36

@M.Goodluck Tak mě osobně by tedy přišlo úchylné psát si o vzoreček… jo, možná ještě když na to mají formulář jako ty OB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
6.3.17 17:37
@M.Goodluck píše:
@Nowuka2 A proč je to pro vás důležité? :)) myslím, že na každé mamince na mateřské udělá radost, když bude moct vyzkoušet věci zdarma a každá finační úleva je jen k dobru. I kdyby to bylo jen z toho druhého důvodu, který jste psala, nepříjde mi na tom nic špatného :) všechno stojí tolik peněz, že se rozhodně nestydím za to, že si nechám poslat vzoreček krému :))

Ale ja nikde nepisu ze je to spatne, jenom ze me zajima duvod, proc je o to takovej zajem… Ja osobne rada vyzkousim vzorky drazsich kremu, co kupuju dceri na telo, ma sklony k ekzemu a jeden krem je 500+ a kdyz vidim, ze se mi po nem okamzite neosype, tak ho koupim :nevim: ale asi bych si nepsala o vzorky vseho, co je dostupny, i kdyz vim, ze bych si to normalne nekoupila ani treba od jine znacky nebo tak, proto jsem se zeptala, co vede lidi k tomu si obepisovat ruzny firmy o vzorky, to je cely… :nevim:

@j.a.n.i1 jojooo, mini sudocrem je v super velikosti, ja jak ho nekde projebala tak jsem si koupila v lekarne kelimek na masticku a naprasáka si to nakýblovla do nej :mrgreen:

@Doe_Jane no skoro to tak zni, je to zadarmo tak do pokakani, jsme cesi, ze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
6.3.17 17:40
@Terezameggi píše:
Mam rada ruzny vzorky na internetu proto, ze muzu vyzkouset ruzny kremy, sampony, atd. Klidne bych si za to i zaplatila, porad lepsi zaplatit vzorek, nez cely sampon, napriklad. U nas v drogerkach sice vzorky obcas maji, ale tvari se u toho jak kdyby mi davaly zadarmo celou tubu :roll:

Mne by konkretne vzorek samponu byl k nicemu pac me zacne svedit hlava az tak po 2 tydnech jeho uzivani, coz vzorecek je tak na jedno umyti, coz mne osobne rekne prd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
6.3.17 17:42

@j.a.n.i1 presne kdyz maji formular a nabizi tak proc ne ale psat meil a prosit jestli by neco nedali, to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.3.17 17:43

@j.a.n.i1 :lol: tak pokud vám to příjde dokonce až " úchylné" tak se není potřeba zapojovat do konverzace, která byla především určená pro maminky, které to potěší přece :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
6.3.17 17:44

Ad vzorecky, jednou tu u nas byla v obchodaku nejaka stankova akce repro centra :lol: sla jsem s dcerou kdyz me pani zastavila s otazkou jestli jsem mela problem s otehotnrim nebo nekoho takovyho znam. No jelikoz jsem otehotnela 2× na prvni stouch, tak jsem ji rekla ze se mnou moc kseftu neudela, ale ze pad neplodnych znam, to zas jo. No a kdyz jsem ji rekla ze cekame druhy, byla jsem cerstve v tom, narvala mi asi 5 balicku femibionu 1 po 7 tabletkach baleni, asi 5 tamponu do vody napusteny nejakym ochrannym sajrajtem (ne vosk, ale ted si nevzpomenu) a pro ty neplodny tehule vitaminy na podporu spermii a jeste nejaky cteni :lol: tak treba tyhle vzorky me potesily, dostala jsem na ne aj igelitku, pani byla ocividne potesena ze mi udelala radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
6.3.17 17:45
@M.Goodluck píše:
@j.a.n.i1 :lol: tak pokud vám to příjde dokonce až " úchylné" tak se není potřeba zapojovat do konverzace, která byla především určená pro maminky, které to potěší přece :)

Verejna diskuze, verejne prispivani, kam muze kazdej k danemu tematu napsat co chce prece :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.3.17 17:45

Dámy prosím vás :) já jsem tady založila diskuzi pro mamky, které to zajímá, které to potěší, a které s tím mají nějakou zkušenost (například jak jedna maminka psala o tom sudocremu, to je skvělá věc). Nerada bych, aby se to tady zvrhlo v nějaké pohoršování nad tím, jestli je to správné nebo ne. Komu to vadí v pořádku, vás se tedy tato konverzace netýká, prosím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
6.3.17 17:49

@M.Goodluck No, téma si sice založila, ale to neznamená, že můžeš určovat, jaké názory jsou v něm ty povolené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.3.17 17:53

Vidím, že některé dámy tu vysedávají jen proto, aby mohly veřejně prezentovat v každé diskuzi své opačné názory :zed: Jak je libo, když vám to dělá radost :kytka: Já si tedy počkám na komntáře, které v této diskuzi budou k něčemu :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
6.3.17 17:53
@Nowuka2 píše:
Ad vzorecky, jednou tu u nas byla v obchodaku nejaka stankova akce repro centra :lol: sla jsem s dcerou kdyz me pani zastavila s otazkou jestli jsem mela problem s otehotnrim nebo nekoho takovyho znam. No jelikoz jsem otehotnela 2× na prvni stouch, tak jsem ji rekla ze se mnou moc kseftu neudela, ale ze pad neplodnych znam, to zas jo. No a kdyz jsem ji rekla ze cekame druhy, byla jsem cerstve v tom, narvala mi asi 5 balicku femibionu 1 po 7 tabletkach baleni, asi 5 tamponu do vody napusteny nejakym ochrannym sajrajtem (ne vosk, ale ted si nevzpomenu) a pro ty neplodny tehule vitaminy na podporu spermii a jeste nejaky cteni :lol: tak treba tyhle vzorky me potesily, dostala jsem na ne aj igelitku, pani byla ocividne potesena ze mi udelala radost :mrgreen:

No tak tohle udělá aspoň trochu radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
6.3.17 17:56

Vichy meli taky na stránkách formulář- diagnostika pleti a zaslání vzorečků, ale nevím, jestli to mají ještě teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.3.17 17:58

@pazitka myslím spíš věci pro miminka, ale děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
6.3.17 17:59

@M.Goodluck aháá, promiň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
6.3.17 18:19

Nejradši mám vzorky v časopisech. Už dlouho číhám až zas v některém bude eucerin micelárka a zatím nic. Jinak fajn vzorky jsem jednou pro prcka dostala v dmku. Pak jen něco na gyndě a v porodnici, ale nevyužila jsem ani jeden. Tedy vlastně jeden jo, bepanthen. Ale jednou jsem se omylem ocitla na nějaké reklamní kampani politické strany před volbami. Bylo to u nákupního centra a z ničeho nic se u mě objevil chlap a nacpal mi plnou náruč sladkostí :mrgreen: asi jak viděl nabručenýho exe tak si říká chudák holka ať si osladí život :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí