VZP - Chodí kartička doporučeně?

Anonymní
15.9.10 20:31

VZP - Chodí kartička doporučeně?

Ahojda, mám na vás prosbu… Dnes mi volal máma, že mi přišel doporučený dopis od VZP…Bohužel, mám trvalé bydliště daleko a než se ke mně dopis dostane, chvíli to bude trvat… Jediný co mě napadá, že by to mohla být kartička. Ale nevím, zda chodí doporučeně? Nebo teď mi končil rodičovský příspěvek, neměla jsem jim něco nahlásit…???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1029
15.9.10 20:34

Pokud si dobre vzpominam,tak nam karticka prisla pro prcka obycejne.Docela me to prekvapilo.Na VZP nic nemusis nahlasovat,rodicovsky prispevky resi socialka.Tezko rict,co to je za dopis… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
15.9.10 20:36

nechodí normálně ti ji hodí do schránky. S tím RP se mi něco mate že po skončení něco chtějí, ale bohužel už si nevzpomenu co, ostuda, bo bych jim měla dát do ledna vědět že beru rodičák na malou ale proč :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.9.10 20:37

Jestli ti končí RP, tak předpokládám, že ti posílají oznámení, že ti skončil nárok na RP. To mi taky přišlo doporučeně.

Kartička VZP nevím, ale OZP mi přišla normálně do schránky.

Jestli ti přišel na adresu rodičů, můžou zajít na poštu a zeptat se, jestli ti ho nemůžou přeposlat na tvoji adresu nebo aspoň přizdržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
15.9.10 20:38

ja mela karticku VZP doporucene, takze jen osobne vyzvednout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
15.9.10 20:38

Mě přišlo že si mám kartičku vyzvednout na pobočce.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
15.9.10 20:39

Ja si myslim,ze VZP nema s rodicakem nic spolecnyho.Proc myslite?Vsechno se hlasi prece na socialce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.9.10 20:40

Jé, tak já si až teď přečetla, že víš, že ten dopis je od VZP. Tak to pardon, to je jasné. Mně přišlo ze sociálky, že mi končí RP. Tipovala bych to na tu kartičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
15.9.10 20:49

hkac: :lol: …ona to bude nakonec ta karticka,i kdyz nam ji soupli obycejne do schranky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
15.9.10 21:01

U nás posílají kartičky jen obyčejně. Mně hned napadl nějaký nedoplatek na zdravotním. Kdysi ačkoliv jsem byla student, došlo k omylu a musela jsem to jít řešit, takže možné je cokoliv :nevim:

Zkus si zajít na pobočku u Vás ve městě a zeptat se o co jde, registr je centrální :wink:

A ještě ten konec rodičovské dovolené a nástup do práce je třeba hlásit na VZP, kvůli odvodu zdravotního pojištění, které doteď hradil stát. Většinou to sice hlásí zaměstnavatel, ale není na škodu to prověřit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
15.9.10 21:17

Anonymní No a co děláš teď po skončení RP? A kdy ti přesně RP končil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.10 21:28

RP mi skončil minulý měsíc a už rok pracuju…

• Citovat
  • Upravit
101684
15.9.10 21:32

Tak to fakt nevím, co by ti mohla VZP chtít :nevim: ale zkusila bych tam zavolat, možná ti to na základě tvého r.č. řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
15.9.10 21:42

Kartička to nebude, zrovna minulý týden mi jí přinesl manžel, že byla ve schránce..Nechodí doporučeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
15.9.10 21:59

A neuzavírala si tu kartičku od VZP tu digitální IZIP se to jmenuje, ta chodí doporučeně. Já si to nechala pro mě a malou udělat, a pak sem na to zapoměla a po dvou měsících mi to doporučeně přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová