Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bmimino no občas mám dojem, že tady píšou hlavně matky, které vyšly max pomocnou školu ![]()
Jako třeba včera chci otěhotnět, ale měli jsme kondom anebo dělala jsem to bez ochrany a stydím se koupit těhotenský test a podobné perly… ![]()
ps: pak se není co divit, že dnešní děcka jsou hloupější a hloupější…
To chápu, ale pak nechápu ty co i přes " kecy" jak je někdo hloupej to čtou stále dokola a umějí jen kritizovat.Tak ať nechoděj tady na diskuze a čtou v knihovně ![]()
Já se tu docela bavím, někdy se i zasměji a někdy i poučím, ale rozhodně nebudu z někoho dělat blbce a hlupáka,. Je zajímavý, že moje kritička mi neodepsala ani neposlala svoje založené " chytré " téma. Ale proč se rozčilovat nad lidskou zlostí a hloupostí, když se raději pobavím, ne? ![]()
@slzina2 píše:
To chápu, ale pak nechápu ty co i přes " kecy" jak je někdo hloupej to čtou stále dokola a umějí jen kritizovat.Tak ať nechoděj tady na diskuze a čtou v knihovně
Já se tu docela bavím, někdy se i zasměji a někdy i poučím, ale rozhodně nebudu z někoho dělat blbce a hlupáka,. Je zajímavý, že moje kritička mi neodepsala ani neposlala svoje založené " chytré " téma. Ale proč se rozčilovat nad lidskou zlostí a hloupostí, když se raději pobavím, ne?
neřeš to, nemá to cenu. vždycky se tu najde nějaká epipina a rejpe
![]()
Je to fajn
taky na to ráda vzpomínám. Ale já měla muže a ženu ![]()