Vzpomínka na já + 2

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
2.1.15 15:15

A jaká je podle tebe chytrá diskuse??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
2.1.15 15:23

@bmimino no občas mám dojem, že tady píšou hlavně matky, které vyšly max pomocnou školu :mrgreen:
Jako třeba včera chci otěhotnět, ale měli jsme kondom anebo dělala jsem to bez ochrany a stydím se koupit těhotenský test a podobné perly… :think:

ps: pak se není co divit, že dnešní děcka jsou hloupější a hloupější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
2.1.15 15:43

To chápu, ale pak nechápu ty co i přes " kecy" jak je někdo hloupej to čtou stále dokola a umějí jen kritizovat.Tak ať nechoděj tady na diskuze a čtou v knihovně :mavam:
Já se tu docela bavím, někdy se i zasměji a někdy i poučím, ale rozhodně nebudu z někoho dělat blbce a hlupáka,. Je zajímavý, že moje kritička mi neodepsala ani neposlala svoje založené " chytré " téma. Ale proč se rozčilovat nad lidskou zlostí a hloupostí, když se raději pobavím, ne? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.1.15 15:47
@slzina2 píše:
To chápu, ale pak nechápu ty co i přes " kecy" jak je někdo hloupej to čtou stále dokola a umějí jen kritizovat.Tak ať nechoděj tady na diskuze a čtou v knihovně :mavam:
Já se tu docela bavím, někdy se i zasměji a někdy i poučím, ale rozhodně nebudu z někoho dělat blbce a hlupáka,. Je zajímavý, že moje kritička mi neodepsala ani neposlala svoje založené " chytré " téma. Ale proč se rozčilovat nad lidskou zlostí a hloupostí, když se raději pobavím, ne? :potlesk:

neřeš to, nemá to cenu. vždycky se tu najde nějaká epipina a rejpe :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
7.3.15 00:58

Je to fajn ;) taky na to ráda vzpomínám. Ale já měla muže a ženu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie