Vztah bez sexu (předčasná ejakulace)

17.1.23 20:25

Vztah bez sexu(předčasná ejakulace)

Ahoj dámy, dostal jsem se do zoufalé situace.
Trpím předčasnou ejakulací takže vyvrcholím do dvou minut(pomalé tempo) a ženy z toho opravdu nic nemají.
Příští týden jdu na sexuologii kde mi snad dají prášky na potlačení ejakulace ale co jsem si zjišťoval tak to stejně pomůže třeba jen o 2 minuty…
Budu zkoušet sex s kondomem který navíc obsahuje 5% benzokainu ale je s otazníkem jak moc to pomůže…
Zkouším postupně opravdu vše ale bojím se že to asi nevyřeším.
A teď proč jsem založil tohle téma.
Jsou tu nějaké ženy které tohle zažívají a není to pro ně vyloženě extrémní problém? Že jim stačí partnerovi ruce, jazyk, hračky a cokoliv budou chtít ale sex bohužel jen krátký?
Nebo kvůli tomu bude každá žena naprosto nešťastná?
Vím že jsou asexuální ženy ale takovou najít bude jako vyhrát sportku. :roll:
Budu rád když se podělíte o váš příběh.
Je mi 30 let

Děkuji David

Příspěvek upraven 18.01.23 v 09:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
17.1.23 20:46

Přestaň panikařit, předčasná erekce fakt není konec světa - stejně je spolehlivější používat stimulaci klitorisu, na penetraci fakt uspokojivost sexu nestojí.

Ty prášky mají docela dost vedlejších účinků, jako zkusit to můžeš abys nabral základní sebevědomí, ale daleko spolehlivější bude řešit to jinak. Kromě kondomu se nauč svůj penis a mozek používat. Pro začátek si prostě vyhoň před tím, než jdeš na rande, kde hrozí sex, ale pracuj i s oddalováním ejakulace - je na tom postavený celý byznys s tantrou.

Plus pár základních technik ti poradí ten sexuolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
17.1.23 20:57
@DavidNereknu píše:
Trpím předčasnou ejakulací takže vyvrcholím do dvou minut(pomalé tempo) a ženy z toho opravdu nic nemají.
Příští týden jdu na sexuologii kde mi snad dají prášky na potlačení ejakulace ale co jsem si zjišťoval tak to stejně pomůže třeba jen o 2 minuty…
Budu zkoušet sex s kondomem který navíc obsahuje 5% benzokainu ale je s otazníkem jak moc to pomůže…
Jsou tu nějaké ženy které tohle zažívají a není to pro ně vyloženě extrémní problém? Že jim stačí partnerovi ruce, jazyk, hračky a cokoliv budou chtít ale sex bohužel jen krátký?
Budu rád když se podělíte o váš příběh a ideálně napovíte vaše věkové rozmezí.
Mně je 30 let.Děkuji David

Penetrace je jen jedna z forem sexu. Sex není jen penis ve vagině. Tuto myšlenku bys měl opustit. Bude se ti lépe dýchat a i tvůj problém nebude pro tebe méně palčivý.
Máš nějaký problém s hybností rukou? Po rozvodu jsem pokukovala po jednom muži na vozíku. Nenapadlo mě o něm neuvažovat jako o partnerovi jen kvůli tomu, že ho do mě nestrčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.23 20:58

A to jako jen tak zkoušíš sex s ženami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
17.1.23 20:59

V 70 nic divného

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.23 21:02

Prosím anonym nebo smazat
Netrap se tím a najdi si ženu, které to bude vyhovovat.
Měla jsem dva dlouhodobé vztahy, kdy po mě chtěli hodinové výkony v posteli. Nakonec jsem potkala manžela, který má obdobný problém jako ty. A mě to max vyhovuje. Pokud mám chuť na delší výkon, tak dáme dvě čísla (pauza mezi třeba 15 min) a u druhého čísla už má manžel výdrž slušnou.

• Citovat
  • Upravit
106624
17.1.23 21:07
@Ou píše:
Přestaň panikařit, předčasná erekce fakt není konec světa - stejně je spolehlivější používat stimulaci klitorisu, na penetraci fakt uspokojivost sexu nestojí.

Ty prášky mají docela dost vedlejších účinků, jako zkusit to můžeš abys nabral základní sebevědomí, ale daleko spolehlivější bude řešit to jinak. Kromě kondomu se nauč svůj penis a mozek používat. Pro začátek si prostě vyhoň před tím, než jdeš na rande, kde hrozí sex, ale pracuj i s oddalováním ejakulace - je na tom postavený celý byznys s tantrou.

Plus pár základních technik ti poradí ten sexuolog.

tejně je spolehlivější používat stimulaci klitorisu, na penetraci fakt uspokojivost sexu nestojí.

Jak si na tohle prisla :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.23 21:18

@DavidNereknu
Anonymne :wink:

Partner ma stejny problem. Nekdy to nejsou ani ty 2 minuty. Ale zase ja to v 80% stihnu a druhe kolo trva i 5 minut😂.
Neříkám, ze me nekdy nezarazi, ze k tomu malem nedojde a je po vsem. Partner mi to ale vynahrazuje.

Za me lepsi nez hodinove buseni ( i takoveho partnera jsem mela ).

Takze ano, muzes najit partnerku, ktere to vadit nebude.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
17.1.23 21:23
@Venetia píše:
tejně je spolehlivější používat stimulaci klitorisu, na penetraci fakt uspokojivost sexu nestojí.Jak si na tohle prisla :think:?

tak se podívej na libovolná data o sexuálním uspokojení žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
17.1.23 22:03
@Ou píše:
tak se podívej na libovolná data o sexuálním uspokojení žen.

V případě stížností jí může omlátit o hlavu statistickou ročenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
17.1.23 22:07
@DavidNereknu píše:
Budu rád když se podělíte o váš příběh a ideálně napovíte vaše věkové rozmezí.
Mně je 30 let.Děkuji David

Je dobre že něco proto děláš,? Asi jsi hod ne mladý a nadržený, měl jsi partnerku delší dobu?
Kondom určitě pomůže, a hlavně je i technika která se dá naučit u masturbace. Nestíháte moc tvrdê penis a oddalivat vyvrcholení co to jde a tohle cvičit pravidelne. Jinak be opravdu mi 2 minuty nestačí, lizani je ok, ale já to moc nepreferuji, mám ráda delší sex,

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
17.1.23 22:10
@Lucie-N-B píše:
Penetrace je jen jedna z forem sexu. Sex není jen penis ve vagině. Tuto myšlenku bys měl opustit. Bude se ti lépe dýchat a i tvůj problém nebude pro tebe méně palčivý.
Máš nějaký problém s hybností rukou? Po rozvodu jsem pokukovala po jednom muži na vozíku. Nenapadlo mě o něm neuvažovat jako o partnerovi jen kvůli tomu, že ho do mě nestrčí.

Lucie rak to že by ho do mbe nestačil, by mi vadilo hodně. To bych nedala

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
17.1.23 22:12
@Venetia píše:
tejně je spolehlivější používat stimulaci klitorisu, na penetraci fakt uspokojivost sexu nestojí.Jak si na tohle prisla :think:?

Protože to má tak ona, tak si myslí, že to bude stačit všem :lol:

• Citovat
  • Upravit
106624
17.1.23 23:02
@Cizinka 999 píše:
Protože to má tak ona, tak si myslí, že to bude stačit všem :lol:

Tak já vím, že většina žen chce to povrchové dráždění, ale že by vůbec nepotřebovaly zasun se mi nechce věřit.
A co ten chlap? Tomu pokaždé honit nebo dělat orál? Vůbec nevím, jak by tohle mohlo fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.1.23 23:14

No, třeba v dlouhodobem vztahu (a s detma tim spis) je kratší soulož podle me vylozene praktickou výhodou :lol: človek na to muze hupsnout kdykoliv a nesedře se, delší seance lze naplánovat…

Ale jako takove to zadržovani vystřiku, jeste si ona nestáhla spoďáry, to je teda potřeba nacvičit!!!, ale to je zase vcelku zabava, ne :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí