Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Womanizer je nejlepsi vec
my mame doma dva plne supliky vselijakych pomucek ale toto je top.. a nefunguje jen u zeny ![]()
@Hobitka píše:
Pocita se muz mezi eroticke pomucky?
Pokud to není manžel, tak ano ![]()
My s manželem rozšíříme řadu, co používají. Jelikož nemáme žádné zkušenosti, koupili jsme se základní sadu s 9ti hračkami za 1100 Kč..
Tak uvidíme. ![]()
@boricmytu píše:
Máte doma erotické pomůcky? Jen tak ze zvědavosti ať víme, jak tady na tom jsme
Doporučuji womanizer (na klitoris), funguje to opravdu skvěle, ale u žen, které nemají problém s dosažením orgasmu to bude možná až zbytečně rychlé, pro ty co jej dosahují těžko nebo vůbec tak doporučuji
Womanizer duo jsem koupila a vrátila moc hlasitý a prisaje se jak přísavka, nebrat
@Nenitamduch píše:
Womanizer je nejlepsi vecmy mame doma dva plne supliky vselijakych pomucek ale toto je top.. a nefunguje jen u zeny
No moment, večer se na to tedy budu muset podívat ![]()
@Cizinka 999 píše:
Womanizer duo jsem koupila a vrátila moc hlasitý a prisaje se jak přísavka, nebrat
Tak to máte špatnou zkušenost, ten co máme doma je tichý a to dost a to, že by se nějak přisál a nepustil, to se ještě nestalo. Membrána pulzuje, takže přisaje, pustí, přisaje, pustí, je to prý o moc lepší než prsty ![]()
@boricmytu píše:
Tak to máte špatnou zkušenost, ten co máme doma je tichý a to dost a to, že by se nějak přisál a nepustil, to se ještě nestalo. Membrána pulzuje, takže přisaje, pustí, přisaje, pustí, je to prý o moc lepší než prsty
Ja mám vibrátor přikládají který vibruje, ten mi vyhovuje více, můžu si s ním hrát jak já chci, a nepřipadá se. Když si sama se sebou hrají nechci být hned hotová a k tomu mám normální vibrátor, takže spolu to jde vyborne a i s manzelem.
@Cizinka 999 píše:
Ja mám vibrátor přikládají který vibruje, ten mi vyhovuje více, můžu si s ním hrát jak já chci, a nepřipadá se. Když si sama se sebou hrají nechci být hned hotová a k tomu mám normální vibrátor, takže spolu to jde vyborne a i s manzelem.
Jasně plně chápu, každý jak mu to vyhovuje, jak jsem psal, pokud žena dosahuje orgasmu snadno, tak to s womanizerem bude hned, ale spíše to doporučuji těm, které dosahují obtížně, nebo vůbec ![]()
Ty jsi nejaky uchyl, ktery pak masturbuje nad odpovedmi, ne? Porad nejake otazky s erotickym podtextem, v kazde diskuzi ohledne sexu musis byt… Bez radeji delat neco uzitecneho.
@Cullenova píše:
Ty jsi nejaky uchyl, ktery pak masturbuje nad odpovedmi, ne? Porad nejake otazky s erotickym podtextem, v kazde diskuzi ohledne sexu musis byt… Bez radeji delat neco uzitecneho.
Ano v kanclu si u odpovědí tahám za šuldu
Jak tě tohle může napadnout? podle sebe soudím tebe?
@boricmytu píše:
Ano v kanclu si u odpovědí tahám za šulduJak tě tohle může napadnout? podle sebe soudím tebe?
Ano. Presne.
@Cullenova píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ano. Presne.
Tak to už jsi se asi pěkně udělala, když máš tak vysmátou náladu ![]()
Gratuluji, jen škoda, že mě ten text nějak nebere ![]()
Máte doma erotické pomůcky? Jen tak ze zvědavosti ať víme, jak tady na tom jsme

Doporučuji womanizer (na klitoris), funguje to opravdu skvěle, ale u žen, které nemají problém s dosažením orgasmu to bude možná až zbytečně rychlé, pro ty co jej dosahují těžko nebo vůbec tak doporučuji