Vztah mého přítele k mé dceři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Liz
2064
20.6.16 20:03

Mám dost známých a kamarádek na vesnici a ani jednou jsem neslyšela, že by nechali osmileté dítě kydat hnůj. Zajímalo by mě, kolik lidí co sem frajersky píše, že je to normálka nechá tuhle práci dětem. Mě to teda připadá šílený. Ještě to dítěti nakázat jako trest, to mi připadá naprosto potupný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.16 20:04

Je. Prostě měl by je před nima měřit stejným metrem, ale já mu to nevysvětlím, když říká malý tak nezlobí, říkám, protože skáčeš jak on píská, když vařím oběd, tak něco aby to jedl malý, to pro mě není problém, ok.. ale vadí mi zase rozdíl, když mu to nechutná, jíst to to nemusí, když malé nechutná, sníst se to musí.. atd. atd. I jsem uažovala že vezmu malu k psychologovi, taky mi příjde, jestli za tím jejím přehnaným zlobení není něco jiného. Tohle se musí vyřešit a hned, já už na to nemm sílu a hlavně to prostě nejde, žít s chlapem který ji nemá rád, jde to opravdu cítit.. pořád si říkám třeba špatné období přejde ho to, ale nevím :nevim: to jsme ale už jinde. Tak děkuji holky za názory.

• Citovat
  • Upravit
11117
20.6.16 20:06
@Anonymní píše:
A ne.. jeho syn by nešel kydat.. kdyby řekl já nechci, nešel.. a to je přesně ono, bohužel. Tady když pláče malá tak je to co řveš, nebul nebo ti dám naprdel, když pláče malý, jedná jako správný otec, neplakej, ale jdi ty… tohle je mi fakt líto a tohle prostě asi nepřekousnu.. už jsem mu to říkala několikrát.. synovi něco jen tak koupí, holce ne, syn něco chce/nechce je po něm.. Synovi se vyhoví vždy a důvod prý.. máme ho tu míń, ale to je těm dětem přeci úplně jedno, malá cítí určitě ohromnou nespravedlnost a jak tak pozoruji, malý mě má rád, já jeho taky, prostě je to v pořádku.. moje dcera takový vztah k chlapovi prostě nemá, proč asi, ale nevysvětlím mu to :-(

ja bych takhle zit nemohla :nevim: jsem na to mozna az precitlivela, ale od ostatnich lidi nesnesu, aby mi „usmernovali“ deti, i kdyz bych je v tu chvili ja sama taky usmernila. natoz aby nekdo vyjel, kdyz breci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
20.6.16 20:10

No to je katastrofa osmileté dítě pracovalo :zed: promiň tohle jsem fakt musela napsat, nepřijde mi to jako přehnaný trest, ona jí práce nezničí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.6.16 20:15

@Liz tak jíá má raděj zmlátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
20.6.16 20:16

@atominnka 8o proč by jí měl mlátit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.6.16 20:20

@Liz tak někdo to používá jako trest za nevhodné chování :nevim: nebo co je prot tebe přijatelný trest? Pro mě je to třeba ta práce - ne nějaká obr dřina na celý den, ale prostě něco. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
20.6.16 20:20
@ka2ka píše:
No to je katastrofa osmileté dítě pracovalo :zed: promiň tohle jsem fakt musela napsat, nepřijde mi to jako přehnaný trest, ona jí práce nezničí

mi to taky neprijde jako prehnany trest - aspon je to trest ve smyslu - odpracujes, hotovo, zapomenuto. problem bude v tom celkovem souziti a v tom, ze po svem synovi by to nechtel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
20.6.16 20:25
@Ali-Ali píše:
mi to taky neprijde jako prehnany trest - aspon je to trest ve smyslu - odpracujes, hotovo, zapomenuto. problem bude v tom celkovem souziti a v tom, ze po svem synovi by to nechtel.

víš u nás to bylo tak, že sestře se hodně odpustilo v podstatě nic nemusela, u mě se vyžadovalo abych si vše odpracovala a zaplatila, no musím říct, že mě to velice dobře připravilo do života, umím se o sebe postarat. Chci tím říct, že jednou bude dcera možná i vděčná za to, že jí to naučí, že život není peříčko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
20.6.16 20:31

@atominnka Já třeba dětem práci jako trest nedávám, protože jim k ní nechci vytvořit odpor. Snažim se, aby pomáhaly s chutí. To že někdo dá jako trest práci ale chápu. Nechápu to kydání hnoje. Mě prostě připadá, že dát přehazovat výkaly za trest je pro to dítě potupný. Já bych tuhle práci dítěti za trest nikdy nedala a kdybych někde takové dítě viděla jak to dělá s odporem za trest, tak by mi to přišlo jako týrání dítěte (spíš teda psychické, než fyzické)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.16 20:33
@Ali-Ali píše:

takto bych to ještě taky kousla.. jakože odpracováno - zapomenuto, jenže on pak znovu šel za ní a říkal jí, že pokaždé když bude držkatá, tak to takle bude.. já nevim, aby mi říkal jestlis ní během trestu můžu nebo nemůžu mluvit - její vlastní mámě :zed: jako kde to jsme.. já nejsem hloupá a je mi jasný, že jeho nemám shazovat - jeho trest respektive.. taky jsem nic takového neudělala přeci, když jsem jí jen chtěla říct, jak jí to jde a že si to příště rozmyslí.. přesně už jsem se v tom dál nechtěla rýpat, chudák byla z toho docela špatná

• Citovat
  • Upravit
22614
20.6.16 20:36

@Liz jo takhle, pochopila jsem to jinak. No to kydání - to máš asi pravdu, v téhle souvislosti mě to nenapadlo. :think: ale na druhou strabu my jsme čistili kotce králíkům a likvidovali slepičince běžně, tak asi proto mě to nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@JayLee píše:
tohle udelat moji dceri nejakej muj rádoby pritel, tak bych mu rekla svy a nenechala bych uz ho nikdy takhle trestat moji dceru by to hodne spatne nesla a ja pak taky však není jeho nic takze dle me to solidne prepisknul a co bude nasledovat priste? :nevim: :zed:to je proste problém vztahu kde ma kazdej svy dite a kazdej si resi moje dite versus tvy dite a pak to jen odnasi ten vztah jako takovej a ty deti v nem at uz spolecny nebo každého svy :nevim:

ne takto ne, už jsem psala, kluk nemá šanci poznat nic, že třeba mám své vlastní víc radši, měřim je oba stejným metrem, k oběma se chovám stejně, bohužel toto zlo dělá prostě chlap, i když to vypadá jako bych to chtěla hodit na něj, ale tak to je :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3998
@Anonymní píše:
takto bych to ještě taky kousla.. jakože odpracováno - zapomenuto, jenže on pak znovu šel za ní a říkal jí, že pokaždé když bude držkatá, tak to takle bude.. já nevim, aby mi říkal jestlis ní během trestu můžu nebo nemůžu mluvit - její vlastní mámě :zed: jako kde to jsme.. já nejsem hloupá a je mi jasný, že jeho nemám shazovat - jeho trest respektive.. taky jsem nic takového neudělala přeci, když jsem jí jen chtěla říct, jak jí to jde a že si to příště rozmyslí.. přesně už jsem se v tom dál nechtěla rýpat, chudák byla z toho docela špatná

a proč s ním není řeč? Myslím jako v klidu bez dětí, mu říct co ti vadí, jak to cítíš? On se v tom nějak vyžívá v tomhle trestání až deptání? To by přece měl být i jeho zájem, abyste byli spokojení všichni a nejen chlapská část rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
20.6.16 20:37
@ka2ka píše:
víš u nás to bylo tak, že sestře se hodně odpustilo v podstatě nic nemusela, u mě se vyžadovalo abych si vše odpracovala a zaplatila, no musím říct, že mě to velice dobře připravilo do života, umím se o sebe postarat. Chci tím říct, že jednou bude dcera možná i vděčná za to, že jí to naučí, že život není peříčko :nevim:

a vztah se rodicema a se setrou jsi mela pekny? protoze ja kdyz jsem tohle rozdilovani mezi detmi u nejakych kamaradu videla, tak to vetsinou melo za nasledek dost napjate vztahy nejen k rodicum, ale i mezi temi sourozenci (at uz vlastnima nebo nevlastnima)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí