Vztah s bývalým šéfem

Anonymní
30.7.22 23:14

Vztah s bývalým šéfem

Šli byste na rande s o 30 let starším mužem, který je váš bývalý šéf? Problém je ten, že je mi 27 a jsem ještě panna.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2099
30.7.22 23:19

Jo bez, dopadneš jak moje sousedka 🤣 hodně štěstí. Hubu si musíš v těch výkalech vymáchat pořádně, pak se možná proberes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lejla105
30.7.22 23:39
@Anonymní píše: Šli byste na rande s o 30 let starším mužem, který je váš bývalý šéf? Problém je ten, že je mi 27 a jsem ještě panna.

mazej spat trolle, tohle je trapne tema… :zed: :zed: co jako cekas za odpovedi? kazdy stoupa pochopi, ze si delas pr.del…

• Citovat
  • Upravit
2099
30.7.22 23:40
@lejla105 píše:
mazej spat trolle, tohle je trapne tema… :zed: :zed: co jako cekas za odpovedi? kazdy stoupa pochopi, ze si delas pr.del…

I to je možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.22 23:43

@lejla105 já to ale myslela vážně… bývalý šéf mě zve na rande. Neviděli jsme se cca 1,5roku

• Citovat
  • Upravit
lejla105
30.7.22 23:49
@Anonymní píše:
@lejla105 já to ale myslela vážně… bývalý šéf mě zve na rande. Neviděli jsme se cca 1,5roku

takze 57 lety zoufalec zve na rande 27letou zoufalku?… tobe imponuje, ze te vubec nejaky chlap oslovil, ze nad tim vubec uvazujes? a je to fakt pozvani na rande, nechce treba jen ze soucitu prohodit par slov?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.22 00:08

@lejla105 mě oslovuje spousta chlapů i blíž mému věku, ale všichni buď malý a nebo plešatí a nebo bez řidičáku…
Nevím, proč o tom uvažuju, ale ozval se po 1,5roce, popřál mi k narozeninám a pozval mě na rande (přímo)…
Sice nevypadá, jako atlet, ale aspoň má charisma. A já teď nevím, co s tím…..

• Citovat
  • Upravit
lejla105
31.7.22 00:18
@Anonymní píše:
@lejla105 mě oslovuje spousta chlapů i blíž mému věku, ale všichni buď malý a nebo plešatí a nebo bez řidičáku…
Nevím, proč o tom uvažuju, ale ozval se po 1,5roce, popřál mi k narozeninám a pozval mě na rande (přímo)…

no tak hlavne ze ma ridicak :) :) :mrgreen: :zed:

• Citovat
  • Upravit
2099
31.7.22 00:24
@Anonymní píše:

Pokud palis za 57 letym „dědkem“ nejsi v pořádku a zapatrala bych, jestli nemáš nějaký nevydareny vztah se svým otcem a podvědomě to nemáš zpracované. A jestli on pálí za 27 letou holkou, co by mu mohla dělat dceru, pak není při smyslech on a misi se u něho snaha zbrzdit strach ze staří a případný zubatý, se zoufalosti z neschopnosti najít si zralou a znalou ženskou.
Mimochodem pochybuju že strejda bude obyčejný důchodce s obyčejnou rentou. Ono i nastupující důchodová nevrlostí se musí vyplatit, minimálně ve zlaté viď? Pochybuju že by jsi měla zájem o polostarce se starou fabií. Tohle mám v sousedství…no a nato jak je ta holka zla a kope kolem sebe, tak je mi ji i líto…no líto.. její problém, že dobrovolně pro vidinu nějakého života na vysoké noze, zahazuje svoje nejlepší roky se starým chlapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
31.7.22 00:36
@Anonymní píše:

Takže radši než mladého menšího si vyberes dědu s řidičákem? Kdo chce kam… jestli uz teď nevypadá nic moc, tak za deset let to bude teprve klasa :mrgreen: jestli má peníze a je bez závazků a sneseš sex a život s o tolik starším - směle do toho. Ale upřímně - proč bys to ve svém veku dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.22 00:38

@biedronka105
Takhle jsem nad tím nepřemýšlela… nad majetkem a tak. Ale nejsem žádná zlatokopka. A popravdě, když šéf odevzdal služební auto, tak jezdil se starou felicií…
Jsem z toho zmatená…proč se nemůže v mém okolí teda objevit někdo jiný- co bude mít podobné charisma a energii :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2099
31.7.22 00:39
@Tichošlápek píše:
Takže radši než mladého menšího si vyberes dědu s řidičákem? Kdo chce kam… jestli uz teď nevypadá nic moc, tak za deset let to bude teprve klasa :mrgreen: jestli má peníze a je bez závazků a sneseš sex a život s o tolik starším - směle do toho. Ale upřímně - proč bys to ve svém veku dělala?

No hele já fakt takovou znám. Ale je pravda, že už má z toho značnou frustraci s kope kolem sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2099
31.7.22 00:40
@Anonymní píše:
@biedronka105
Takhle jsem nad tím nepřemýšlela… nad majetkem a tak. Ale nejsem žádná zlatokopka. A popravdě, když šéf odevzdal služební auto, tak jezdil se starou felicií…
Jsem z toho zmatená…proč se nemůže v mém okolí teda objevit někdo jiný- co bude mít podobné charisma a energii :nevim:

Oni jsou, ale ty máš podvědomý psychický problém, a vyhledávaš dědky. Zkus to rozklíčovat u psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
31.7.22 00:44

@biedronka105 také mám jednu v okolí (doslova, vedlejší dům) a je také zlá. Nevím jestli je to tím vztahem nebo povahou, ale je to docela smutné.

Zakladatelko - jít na kafe není žádné drama, tak jestli skutečně tápeš, tak bych tam šla. Ale smysl v takovém vztahu bych moc nehledala. Zvlášť jestli jsi nezkusena. Oni chlapi umí zblbnout velmi snadno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2099
31.7.22 01:03
@Tichošlápek píše:
@biedronka105 také mám jednu v okolí (doslova, vedlejší dům) a je také zlá. Nevím jestli je to tím vztahem nebo povahou, ale je to docela smutné.Zakladatelko - jít na kafe není žádné drama, tak jestli skutečně tápeš, tak bych tam šla. Ale smysl v takovém vztahu bych moc nehledala. Zvlášť jestli jsi nezkusena. Oni chlapi umí zblbnout velmi snadno

Asi lehká závist. Ta „moje“ sousedka, je mladá, atraktivní, ale hrozná svině teda. Je fakt že „její starej“ je ukázkový zmetek a bezpáteřní narcis, takže jí dává částečně kapky. Tak nějak mě ona nesnáší od jejich přistěhování a nevím proč…já ošklivá, tlustá, chudá :lol:..no jenže šťastná. Zatímco my s manželem máme poměrně pestrý život a i s dětmi a nemáme problém si vyjádřit lásku na verejnosti, tak ona s ním sedí na zadku na mamonu jak paní v důchodu a vždycky jen vymyslí nějaký kyselý naschvál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí