Vztekání se 10 měsíčního dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12921
28.10.12 00:27

@daja87 Ten náš má v noci 3 flašky a to ještě jednu večer před spanim a spí jenom zásadně v naší posteli, když jdem spát probudí se chce flašku a pak do naší postele. Tak že vim o čem mluvíš. V noci se občas probudí posadí se a začne nás štípat a chcetá se tomu to člověk má pocit, že ho asi uškrtí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daja87
28.10.12 00:31
@annaei píše:
@daja87 Ten náš má v noci 3 flašky a to ještě jednu večer před spanim a spí jenom zásadně v naší posteli, když jdem spát probudí se chce flašku a pak do naší postele. Tak že vim o čem mluvíš. V noci se občas probudí posadí se a začne nás štípat a chcetá se tomu to člověk má pocit, že ho asi uškrtí
:lol: Jo taky máme takový pocity.Tak jsem ráda že v tom nejsme sami :) Ty jo, spí svámi v postely? tak to už bych se asi vůbec nevyspala :) jelikož ten náš se snaží skákat ve svých 10 měsíců šipky na podlahu, leze nám po hlavě, píchá nás do očí 8o no děs běs
  • Citovat
  • Upravit
3108
28.10.12 07:03

Ahoj tak v tomhle věku spal malý hodně ještě přes den ráno vstaval kolem 6 pak spal od 8:00-8:30 potom šel v 11-12:30 a pak ještě někdy odpoledne a to v 15-15:30 a večer usínal pohodově musí se naučit režim i když třeba chvilku plakal ale nebylo to nic hrozného :mavam: jenom opatrně s přenastavováním režimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
28.10.12 08:03

@daja87 To píchání do očí znám točí se furt kolem osy a kope nás do obličeje jinak, ale spát nehcce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daja87
28.10.12 20:10

Tak holky…Tak jsme to zkusili, Dáda spal víckrát denně, šel sice spát až před 20 hod.ale brečel asi jen 2 minutky :pankac: :potlesk:
Ale nechci to zakřiknout :think:
Pokud takhle usne i za týden, tak to oslaví celej Jičín :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
156
31.10.12 11:22
@daja87 píše:
Holky, má tu někdo zkušenosti se vztékáním 10 měsíčního prcka ve chvili kdy ho unaveného ukládáte do postýlky??Dáda si mne očka a zívá. Tak ho vykoupeme, nakrmíme, ale když ho dáváme do postýlky tak se začne vztekat a brečet jak kdybychom ho vraždili :nevim: A DOKÁŽE BREČET STRAŠNĚ DLOUHO. A když ho teda vytáhneme z postýlky, stím že asi nebude tak unavenej.Tak se vzteká nechce bejt na ruce, na zemi, ani si hrát. A opět si mne oči a zívá. Upozornuji, že hodáváme spinkat kolem té 19 hod.aby měl nějaký réžim. Před den spí jen po obědě a skoro celí den je hodně aktivní. Ale je to prd platný, At se ho snažíme utahat sebe víc. Nikdy se nám ho nedaří dát do postýlky aby hned usnul :?

Ahoj, náš malý bude mít 10 měsíců a měli jsme podobný problém s usínáním, pomohlo nám zavést přesný režim, koupání, jídlo kolem 19 hod., pak ještě chvilka hraní a mazlení, postupně zpomalovat činnosti, ztlumit světla, zapnout pohádku a mezi 20-20:15 jít do pořádně vyvětraného pokojíčku, kde si malého dát na ruce a uhoupat ho (cca 5 minut.) Po několika týdnech už většinou ani nepotřebuje uspat na rukách :potlesk: Třeba by pomohlo i u vás, ale nebude to asi ze dne na den, my viděli výsledky a si po 2 týdnech a i teď se to pořád lepší…přeju pevné nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daja87
31.10.12 21:10
Ahoj moc děkuju za radu, ale zatím malej usíná bez jedinýho pípnutí. Jak poradila annaei, tak to zabralo :) Teď už jen otázka, na jak dlouho :lol: Když tak vyzkouším tvůj tip :)
@Gabi85 píše:
Ahoj, náš malý bude mít 10 měsíců a měli jsme podobný problém s usínáním, pomohlo nám zavést přesný režim, koupání, jídlo kolem 19 hod., pak ještě chvilka hraní a mazlení, postupně zpomalovat činnosti, ztlumit světla, zapnout pohádku a mezi 20-20:15 jít do pořádně vyvětraného pokojíčku, kde si malého dát na ruce a uhoupat ho (cca 5 minut.) Po několika týdnech už většinou ani nepotřebuje uspat na rukách :potlesk: Třeba by pomohlo i u vás, ale nebude to asi ze dne na den, my viděli výsledky a si po 2 týdnech a i teď se to pořád lepší…přeju pevné nervy :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
12921
1.11.12 00:09

@daja87 To jsem ráda, že to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.11.12 08:14

@daja87 Tak to je super, že usíná takhle v pohodě!!! S tím, že ho nedávat spát moc unaveného je to fakt, to mi ani nedošlo, ale u nás to máme taky tak…když je přes den až moc aktivit a zážitků, malý nepospí přes den dost, tak je to pak děs, ale snažíme se tomu teď už vyvarovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daja87
4.11.12 22:51
No, a taky jsme přišli to,
No taky jsme přišli na to, že když malího nedáme spát po snídani, po obědě nebo kolem 16:30 hod.tak v noci po půl hodině knourá :nevim: je to zvláštní ale je to tak. Takže když to nějak nejde-když jsme třeba na návštěvě, tak to nejde. protože jakmile je kolemněj hodn lidí tak on spát prostě nebude.Tak víme že budeme mít krušnou noc
@Gabi85 píše:
@daja87 Tak to je super, že usíná takhle v pohodě!!! S tím, že ho nedávat spát moc unaveného je to fakt, to mi ani nedošlo, ale u nás to máme taky tak…když je přes den až moc aktivit a zážitků, malý nepospí přes den dost, tak je to pak děs, ale snažíme se tomu teď už vyvarovat..
  • Citovat
  • Upravit
daja87
4.11.12 22:51
No, a taky jsme přišli to,
No taky jsme přišli na to, že když malího nedáme spát po snídani, po obědě nebo kolem 16:30 hod.tak v noci po půl hodině knourá :nevim: je to zvláštní ale je to tak. Takže když to nějak nejde-když jsme třeba na návštěvě, tak to nejde. protože jakmile je kolemněj hodn lidí tak on spát prostě nebude.Tak víme že budeme mít krušnou noc
@Gabi85 píše:
  • Citovat
  • Upravit
daja87
16.11.12 21:08

Ahoj ženštiny :lol: Tak píšu znovu. Jelikož náš malej opět začal blbnout :cert: A to chodí spát přes den, tak jak je naučenej. Annaei mi poradila.Tak jsme zkusily a šlo to takovou dobu suprově. Až na poslední 3-4 dny. Opět ho ukládáme s vřískáním do postýlky. :nevim: Tak já nevim…Asi se vydám směr Bohnice :zed:

• Citovat
  • Upravit
156
23.11.12 21:06

Ahoj, tak jak jste na tom??? Už se to zlepšilo nebo se pořád vzteká? A jak v noci, to spinká nebo se budí? U nás máme taky teď takové vztekací období…večer sice usne, ale v noci pořád kňourá, mele se v postýlce, kolem 2 hodiny se začne dožadovat, abych si ho vzala do postele a tam teda už docela spinká, ale při tom „cestuje“ po posteli. Oblíbená poloha je teď na mojí hlavě a to se vážně spí špatně :) Tak nevím, my mysleli, že mu polezou zuby, ale nic. :nevim: Asi si taky zamluvím místo v Bohnicích :D
K tomu usínání mě bohužel asi nic moc nenapadá…snad jen jestli ho netrápí třeba ty zoubky, prdíky nebo tak něco :( Tak držím palce, ať je lépe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
23.11.12 21:10

@daja87 A nerostou zuby nebo něco takovýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daja87
25.11.12 23:59

Ahoj.Tak jsme včera našli v papulce 4 nový zoubky(takže už jich máme 8:-))tak proto tak plakal. A přitomjsme si nevšimli že by měl nějak nateklé nebo zarudlé dásně :nevim: Tak snad to ted nachvilku ustane. Má je všechny prořezaný ale pláče pořád stejně :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML