X-box - playstation pro osmiletého

Anonymní
27.11.24 07:16

X-box - playstation pro osmiletého

Zdravím všechny, prosím o radu. Syn si přeje herní konzoli a já nevím, kterou vybrat.
Má rád Roblox, minecraft, skákačky..

Můžete poradit co je lepší?
Vůbec se nevyznám.

Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21617
27.11.24 07:27

Hry jsou v podstatě podobné na všechny typy konzoli. Osobně mi přijde nejpraktičtější Nintendo, které může být jak napojené na televizi, tak si ho může vzít s sebou na dovolenou nebo k babičce. Také má větší nabídku her pro více hráčů, jen se dokoupí ovladače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
27.11.24 07:27

Měla jsem ve svých 15+ letech zkušenost jak s XBoxem, tak PlayStationem a za mě je lepší PlayStation. Co se týká obsáhlosti her a i ovladač mi lépe sedí do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
27.11.24 07:34

Syn 8 si ho taky přeje. Taky ujíždí na Minecraftu. Co jsem četla, jestli je lepší xbox či Playstation, tak to vyhrává Playstation. https://www.comfor.cz/…nzoli-vybrat
Těch zásadních rozdílů tam moc není, takže podle mě není možnost udělat při výběru chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.24 07:36

@Sandra277 no a třeba minecraft může hrát na obou? Já jsem úplně nepolíbená :oops: :)

• Citovat
  • Upravit
35872
27.11.24 07:37

U nás přinese jezisek Nintendo switch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
27.11.24 07:54
@Anonymní píše: Více

Co jsem se dívala, tak ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.24 08:23

Měli jsme Xbox a byla to docela dobrá zábava i pro návštěvu. Hráli jsme hodně tanec a bowling. Řekla bych, že ty pohybovky jsou trochu lepší. Aspoň se člověk hýbe. Zase ale to chce mít prostor a nemuset stěhovat nábytek :lol:

• Citovat
  • Upravit
813
27.11.24 08:28

Loni syn (8)dostal k Vanocum PS a super, paří Minecraft, Roblox, Worms a nevim co ještě :lol: letos k PS dostane VR brýle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
27.11.24 08:33
@Anonymní píše: Více

ano, taky mi to kamarádka říkala, je to Xbox kinect?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
27.11.24 08:34

Moje děti mají Playstation, syn už je v 11 letech v technologiích dost zběhlý - hraje Minecraft atd. online se svými kamarády, propojili si to sami. Jestli tohle jde u x-boxu, netuším, ale přijde mi to jako fajn věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11461
27.11.24 08:34

Taky jsem vybírala a po poradě s rodinou sestry, kteří už to mají, tak jsme vybrali X box serie X. Máme tři kluky, nic netuší, no bude to obr překvapení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alpacass
27.11.24 08:43

Přijde mi to brzy. Ale asi je teď moderní, aby děti trávily volný čas u elektroniky, místo toho, aby si normálně hrály. Minecraft je i jako stolní hra. Takže v tomhle věku bych koupila tu.

• Citovat
  • Upravit
5893
27.11.24 08:53
@Alpacass píše: Více

máme stolní hru Minecraft, je ale celkem složitá, však je tam věk 10+. Jestli existuje jiná, nevím. Vše se musí hlídat, to souhlasím. Syn nemá mobil, i když si ho přeje už nějaký ten pátek. Nyní dostane hodinky, na mobilu by hrál hry, což je úplně zbytečné, občas si půjčuje můj. Má dovoleno techniku tak hodinu denně, někdy to ani nevyužije, když je venku hezky. Může si vybrat, má možnost můj mobil, televizi, notebook s Minecraftem, teď si bude moci vybrat Playstation. Žijí tím jeho spolužáci, je těžké mu z těch možností nedopřát nic. Kdybych ho nehlídala, vydržel by samozřejmě hodiny. Hodina se podle mě dá, nejhorší je podle mě mobil, který je rozptyluje, když si můžou hrát volně venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
27.11.24 08:55

@Sandra277 hodinky v 8 letech? To me prijde jiz trochu pozde, maji velmi omezene funkce. Pro predskolaky a prvnaky dobry, ale 8 letemu bych uz dala mobil se zakladnimi aplikacemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí