Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XA@jitka0705 Takhle nastrojí X move vypadá pěkně, v obchodě mě ale nezaujal. Ať se s ním pěkně drandí ![]()
Teda holky, popravdě jste mě docela vyděsily. Kočár jsem chtěla kupovat až v červenci, mám vybrabej xlander xa 2011 carbon, nejlépe celý ten set a koukám, že už v březnu tu píšete, že skoro nejsou! Nestrašte, když už jsme se konečně s drahým na něčem shodli, tak snad bude ještě k sehnání
![]()
@Blešík píše:
Teda holky, popravdě jste mě docela vyděsily. Kočár jsem chtěla kupovat až v červenci, mám vybrabej xlander xa 2011 carbon, nejlépe celý ten set a koukám, že už v březnu tu píšete, že skoro nejsou! Nestrašte, když už jsme se konečně s drahým na něčem shodli, tak snad bude ještě k sehnání![]()
no myslím, že v červenci už bude tak max bazarový, už se doprodávají poslední kousky, teda jestli ještě jsou, a nebylo by nejlepší zajet do obchodu, zamluvit ho a nechat tam třeba záložku a vyzvednout ho až v červenci? ![]()
@Blešík píše:
Teda holky, popravdě jste mě docela vyděsily. Kočár jsem chtěla kupovat až v červenci, mám vybrabej xlander xa 2011 carbon, nejlépe celý ten set a koukám, že už v březnu tu píšete, že skoro nejsou! Nestrašte, když už jsme se konečně s drahým na něčem shodli, tak snad bude ještě k sehnání![]()
Ahoj taky jsme chtěli xa 2011 carbon, ale bohužel těžko už ho někde seženeš, natož celý set, to už si bez šance. My kupujeme kočár teď a už jsme museli vzít kolekci 2012 x-move v barvě europa,ta je hodně podobná,ale o 5 tisíc dražší.
Ahojte,
prosím vás vedeli by ste mi niekto kto má už x-lander x-move doma, odmerať koľko má dĺžku? Neviem či sa mi zmestí do výťahu kvôli madlu, ktoré nie je možné bohužiaľ sklopiť, iba zasunúť.
Poprosím rozmer s čo najviac zasunutým madlom od madla po predné kolieska (vrátane). Ďakujem
holky prosím vás, uvažuji o koupi sporťáku x-landeru xa z kolekce 2012, můžete mi prosím některá změřit tyto údaje:
Délka od hrany sedátka ke stoupátku: …cm
Délka opěrky nohou: …cm
Sedadlo od země: …cm
Děkuji
Sháním kočárek do špatného terénu, bydlím v Rusku… Zaujal mě X-Move, ale děsí mě uvedená šířka sporťáku.. Opravdu má sedačka jen 32 cm? To je strašně málo.. Když si představím, že budeme mít fusak…
Ahoj holky,
chci se zeptat na zkušenosti s X-move.
Miminko čekáme v ke konci srpna, byla jsem v obchodě s kočárkama a fakt si prohlídla snad 30 různých kočárků, ale zaujaly mne jen 2 a oba od X-landeru: X-A a X-move. Trochu víc se mi líbí ten Move, připadá mi takový stabilnější, u X-A se mi nelíbí do držadlo, protože jak je ohebné v kloubu, tak „kvedlá“ a připadá mi choulostivější. Ráda bych vás poprosila o Vaše zkušenosti - případně vhodnosti pro srpnové miminko - jestli bude kočárek prostorný pro fusak atd.
Děkuji
Ahoj,
používám x-move zhruba týden a jsem s ním úplně spokojená, oproti x-a má sporťák po i proti směru což jsem chtěla. stabilní je dost, používám ho jak do města tak do terénu. držadlo je ok, ani mi nepřijde nijak ošklivé. manipulace s ním je snadná, jen jediná nevýhoda, že nejde sklopit stříška u hlubokého kočárku. mám mimčo 28. května a má 54 cm takže myslím že to tvoje ze srpna v pohodě zimu zvládne. Mezi X-a a X-move bych volila X-move, i se mi víc líbí.
Děkuju moc, mně se x-move taky moc líbí, asi do něj půjdu. Když jsem ho viděla mezi ostatníma, fakt upoutal, navíc jak snadně se s ním manipuluje! Jen ta cena…
![]()
X-move je uzasny kocarek mame ho 2 mesice a nemuzu si ho vynachvalit.Akorat mi prijde ze v CR je predrazeny.My jsme ho kupovali v PL a vysel o 1500 levneji nez u nas
@miki.m píše:
X-move je uzasny kocarek mame ho 2 mesice a nemuzu si ho vynachvalit.Akorat mi prijde ze v CR je predrazeny.My jsme ho kupovali v PL a vysel o 1500 levneji nez u nas
Moc bych ho chtěla, ale mám obavy ze šířky sezení… Prý má 32cm, to mi připadá hrozně málo. Hlavně v zimním oblečení… Nevíš jaká je délka spacího místa v horizontálním položení?
Ahoj, jsem ráda za pozitivní ohlasy na X-move z praxe. I když jsem měla na netu vybrané i jiné kočárky, v obchodě jsme se rozhodli pro tento ![]()
Ja jsem tech kocarku mela vybranych asi 10, ale hned jak se objevila nova kolekce od x-landeru bylo rozhodnuto…