Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQ@roomci zkoušela jsem ji najít, ale nenašla
v dětském ráji, kde jsem ji kupovala, mají teď nějakou jinou . Ta naše má to okénko se zavírací chlopní.
Tahle mi nepřijde ošklivá, ale je děsně drahá.
Ahojte dievcata, prosim vas o radu… Chcem si dokupit vajicko na x lander xq 2011 a niekde som citala ze sa nan hodi aj ina znacka…pomozete mi???
@andrejocka píše:
Ahojte dievcata, prosim vas o radu… Chcem si dokupit vajicko na x lander xq 2011 a niekde som citala ze sa nan hodi aj ina znacka…pomozete mi???
hodí se víc značek - třeba Maxi Cosi by mělo. Ale kdybys chtěla x-ladnerové, tak já chci prodat naše v barvě Rocky (šedý šusťák) ![]()
Mělo by to být napsané v e-shopu u podvozku.
já mám maxi-cosi cabriofix, ale musíš na to mít adaptéry..koupila jsem je v malviku asi za 500,–
@andrejocka máme Maxi Cosi Pebble, taky jsou nutné adaptéry.
Jinak s kočárkem jsem max. spokojená! Drandíme každý den
akorád už jsme jednou píchli ![]()
My už drandíme ve sporťáku, nejdřív jsem si musela zvyknout, trochu jinak se s ním jezdí než s korbou, ale dobrý…malej je tam jak v bavlnce ![]()
foto sporťáku ![]()
@vesper taky už asi měsíc jezdíme ve sporťáku a je to super, korba už mi lezla krkem ![]()
@roomci
my asi 14 dní…nejdřív mi to bylo trošku líto, ale teď jsme spokojený, oba ![]()
Ahojky, zvazuju zakoupeni tohoto kocaru z druhe ruky kvuli tomu, ze malej vyrostl z puvodniho sportaku jet babyactive. Nemate nekdo srovnani techto dvou kocaru, zda je x lander opravdu prostornejsi? At nekoupim to samy… Je to pro klucika cca 13,5kg vyskeho 87 cm. Prosim o rady
Male je v syarym sportaku namackly jako sardinka…
Tak XQ bych asi nekupovala, protože já mám malou 13kg a 82 cm a před asi měsícem jsem kočárek prodávala, protože tam byla malá s fusakem a zimníma věcma jako sardinka
. Každý ti ale řekne něco jinýho, tohle je moje zkušenost
. Asi bych doporučila Jané Slaloma, z druhý ruky, ten je co se týče prostoru opravdu super, jenom nemá otočnou sedačku, ale já jsem to vyřešila přídavnou stříškou a malá je v něm pěkně schovaná
.
@jitka0705 takže nový kočárek? Taky přemýšlím jak se tam za rok vejde, teď má 8kg, 72cm a v zimní bundě, fusak, nánožník…no nic moc ![]()
Jejda, malej má 90cm a 12kg a v pohodě, má 26m a zimu v něm ještě určitě odjezdíme…
@roomci píše:
@jitka0705 takže nový kočárek? Taky přemýšlím jak se tam za rok vejde, teď má 8kg, 72cm a v zimní bundě, fusak, nánožník…no nic moc
Já jsem si vzala od kamarádky Jane Slaloma, co jsem jí prodávala po klukovi a koupila jsem si golfky X lander x Go a zatím jezdíme s nima, protože malá chce hodně chodit a nebaví mě vozit velký kočár. Slaloma vytáhnu, až napadne sníh
.