Kočárek X-lander XQ 2011

• Fotoalbum (100)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
23.11.12 21:10
@viktorinka píše:
Jejda, malej má 90cm a 12kg a v pohodě, má 26m a zimu v něm ještě určitě odjezdíme…

No tak do mi teda máme 13kg a 82 cm v 17m a nelíbilo se mi tam mít malou naprásknutou, tak šel z domu :nevim:. Jinak jsem byla fakt spokojená :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
23.11.12 21:50

@jitka0705 Mně se tam moc napráskanej nezdá, je v zimní bundě a ve fusaku a někdy v něm i spí…ale každé dítě má jinou stavbu těla, ten náš je takovej žížaloidní a místo v sedačce ještě má. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
23.11.12 23:31

Mně se synek zatím vejde (77cm a necelých 10kg) a doufám, že příští rok už budu zase jezdit s hlubokým a synek pěkně po svých nebo na stupačce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
24.11.12 06:25

@viktorinka
No když ta naše potvůrka je taková malá kulička, jak říkám každý to máme jinak a každý máme to dítě jinak stavěný a každý se do kočárku vejde jinak :mrgreen:. Je to boj ;), vybrat ten správný kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
24.11.12 08:52

@jitka0705 jj je nebo spis byl :D od unora budu vozit korbicku s mimcem tak nam to asi akorat vyjd, ze nebudu redit, jestli se mi tam vleze nebo ne. No ale nas nejedlik se tam vmestna mozna jeste ve trech letech :) tak hodne zdaru se slalomem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.11.12 09:03

x lander

Ahojte my máme kočárek x lander XA a sme maximálně spokojení už jezdíme ve sportáku asi od 7 měsíce bo maly už si sám sedal a že na něj nevídím nám nevadí spíš je to lepší že vidí před sebe. jenom máme jiný problém a to kola bo se nám hodně sjely pláště a nové jsou docela drahé tak skoušíme levnější variantu tak uvidíme jestli budou sedět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
11.2.13 14:03

@Katja81 já jsem fakt jantar! když jsme jezdili v korbě, tak jsem si říkala, kam se asi tam připevňuje ta „ledvinka“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: božéééééééé!!! a teď koukám na tvé fotky a úplně se musím sama sobě smát :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.2.13 14:44

@roomci z toho si nic nedělej, já teprve teď, když jsem fotila věci na kočárek zjistila, že má nánožník i zimní úpravu:))))) Jak používám fusak emitex a nánožník vlastně jen na zakrytí fusaku, tak mi to vůbec nechybělo:)))))) Takže ta zimní úprava je úplně nepoužitá:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
11.2.13 19:23

@Katja81 sakra, co tím myslíš…zimní úprava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.2.13 21:14

@roomci Ahoj, je to ta vrchní část.. Admin mi smazal příspěvek s odkazem a fotky - je to inzerát, který patří do jiné sekce.. Takže kočárek je vidět ted jen na mimibazaru:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
11.2.13 21:23

@Katja81 no koukám na to a stejně nechápu tu zimní úpravu, jsem asi tatar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
18.2.13 07:01

Ahoj to je ta vrchní část od nánožníku.. Jinak je nánožník standardně jen ta spodní část:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denis007
1.4.13 16:01

Ahoj holky, chtěla bych strašně tento kočárek, protože má otočnou sedačku, jediné naco se chci zeptat, nesvítí na mimčo? Koukala jsem že ve stříšce je docela velkej kus, jen ten igelit a taky nepada boudička, když nemá po stranách takové ty spony na zacvaknutí? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
3339
1.4.13 17:04
@Denis007 píše:
Ahoj holky, chtěla bych strašně tento kočárek, protože má otočnou sedačku, jediné naco se chci zeptat, nesvítí na mimčo? Koukala jsem že ve stříšce je docela velkej kus, jen ten igelit a taky nepada boudička, když nemá po stranách takové ty spony na zacvaknutí? Děkuji

Boudička drží dobře, není třeba mít obavy. Na mimčo někdy trochu svítí (mně jen k večeru, když jsem měla sluníčko přímo v zádech), ale ne moc. Na mimibazaru se dá dokoupit clona na to okýnko, některé holky ji mají. Já jsem si vystačila i bez ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
1.4.13 19:00
@Denis007 píše:
Ahoj holky, chtěla bych strašně tento kočárek, protože má otočnou sedačku, jediné naco se chci zeptat, nesvítí na mimčo? Koukala jsem že ve stříšce je docela velkej kus, jen ten igelit a taky nepada boudička, když nemá po stranách takové ty spony na zacvaknutí? Děkuji

Stříška opravdu nepadá, drží dobře. Průhledem svítí, to je nevýhoda. Dá se koupit ta clonka…což budu právě řešit. Jinak jsem spokojená…sice ve sněhu nás pozlobily ty malý kolečka…nabaluje se na ně sníh a netočí se. Kvůli tomu až bych koupila tu novou verzi s většími koly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí