Kočárek X-lander XQ 2011

• Fotoalbum (100)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3339
11.5.12 11:54

@pelucita vidíš, to mně se zas malej vzbudí okamžitě, jak vjedu do obchodu, kde to nedrncá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
11.5.12 11:58

Pelucita, taky jezdíme denně-s korbou. A nemůžu si stěžovat. Taky nám to občas drncá, že Ondráškovi hlavička jen nadskakuje, ale jemu to absolutně nevadí, spíš naopak…čím víc to drncá, tím lépe…jen jak se zastaví, tak má kukadla otevřený :cert: takžá já jen musím jezdit,jezdit a drncat… Jsem si říkala, jak kočárek postavím na zahradu a půjdu něco dělat…jo houby, já musím jezdit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
11.5.12 11:58
@Jitu2 píše:
@pelucita vidíš, to mně se zas malej vzbudí okamžitě, jak vjedu do obchodu, kde to nedrncá :D
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
11.5.12 12:28

@roomci máme to úplně stejně. Ani na balkoně nechce spinkat. Zjevně prokoukl, že ho chci přechytračit a vyhnout se procházce. Takže žádný takový, pěkně jezdit a to se pak spí. Ale v postýlce spí stejně nejraději.
V kočárku už mi začíná zlobit, navíc se do korbičky skoro nevejde, takže budem o víkendu přesedávat do sporťáku. Už se hrozně těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
11.5.12 12:36
@Jitu2 píše:
@roomci máme to úplně stejně. Ani na balkoně nechce spinkat. Zjevně prokoukl, že ho chci přechytračit a vyhnout se procházce. Takže žádný takový, pěkně jezdit a to se pak spí. Ale v postýlce spí stejně nejraději.
V kočárku už mi začíná zlobit, navíc se do korbičky skoro nevejde, takže budem o víkendu přesedávat do sporťáku. Už se hrozně těším :)

Co já už mám v nohách kilometrů… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
11.5.12 14:06

Tak si to užijte, já jsem tohle měla s klukem, to jsem nesměla zastavit. S malou je to úplně jedno, prostě ta spí stejně v kočárku jak doma. Jenom si jí už teď snažím naučit jenom jednou denně a nějak se nám to nevede. Musíme to doladit.
Jinak já jse s kočárkem taky spokojená a to mírné nadzvedávání mi nevadí, fakt mi to nepřijde jako nějáká velká zátěž :mrgreen: . To je holt to odpružení předních koleček, no!!!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocarky
11.5.12 19:59
@pelucita píše:
Ahojte holky dlouho jsem tady nebyla..Jezdíme denně Xlander XQ, jsem nadmíru spokojená s vymakaností a možnostma který kočárek má,ale i přez to si musím postěžovat :( Přední kolečka jsou šílený, strašně mi v kočárku malej drncá a nadskakuje, což je mu nepříjemný a často se probudí když ho nevezu a jemně nenadzvednu přední kola, což je fajn na bicepsy ale mě to moc neba.. :roll: kk tomu ke všemu jsem poslední týdny řešila otlak na hlavičce kterej má diky jakémusi špuntu pod hlavičkou v korbičce(už jsem vyndala fusak a jezdíme s plenkou pod hlavou), takže budu muset vymyslet nějakej polštářek nebo něco na ten zpusob jinak bude mít malej do hlavy dulek :cert:

Ahoj pelucito, musím s tebou souhlasit, ty přední kolečka se jim tedy vůbec nepovedla, též musím stále přízvedávat a počkej v zimě za sněhu, to je peklo :cert: mě ještě dosti vadí když chci třeba vytáhnout kočárek po zadu třeba jen po třech schodech, tak mi při každym skoku křupe v pružení a padá mi brzda, takové problémi jsme u xa jsem nikdy neměla!!! Jo a malímu je teprve 15 měsíců a když si lehne v kočárku, tak má hlavičku úplně na plachtě, fakt málo prostoru, což mě dosti mrzí :,(

• Citovat
  • Upravit
1013
11.5.12 22:26

holky a co ten vystupek pod hlavickou mate?ja jen ze malej uz ma to misto permanentne cerveny!my jezdime zatim jen v korbicce (4mesice)a ma hrozne rad kdyz ho mirne nadzvednu do polosedu to je vymakana,ne vsechny kocarky to maji!jen ten vystupek me mrzí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
12.5.12 09:06

Pelucita- o žádném výstupku netuším :nevim: :think: Hlavně ten můj nezbeda se tam furt mele, takže ho mám imrvére nasunutýho úplně dole…zatím je maličký, tak není „rozložený“ v célé korbě.
Ale půjdu to prozkoumat a dám vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
12.5.12 21:25

Holky, máte některá tu clonu, co šije ta paní na mmb? Je určená na XA, tak nevím, jestli to má cenu kupovat. Už mě nebaví jezdit furt s plínkou jak trubka… Objednala jsem slunečník, ale stejně tam bude svítit… :(
Tohle mě na tom kočáru fakt štve!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
12.5.12 22:15

já si na tom mmb objednala clonu na sporťák a dělá přímo na XQ, zatím ale jezdím s korbou a tam mám koupenou záclonku,abych nemusela dávat plenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
13.5.12 06:16

Já jí teda neobjednávala, zatím mi to přijde zbytečný. Řekla bych, že to prosvítání sluníčka tou horní slídou neni tak hrozný :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
13.5.12 16:04
@jitka0705 píše:
Já jí teda neobjednávala, zatím mi to přijde zbytečný. Řekla bych, že to prosvítání sluníčka tou horní slídou neni tak hrozný :nevim: .

No mně to zbytečný nepřipadá, protože tam svítí v podstatě pořád, tou dírou. Už jsem paní psala a psala mi, že dělá i na XQ, tak díkybohu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
13.5.12 17:17
@Kacenka20 píše:
No mně to zbytečný nepřipadá, protože tam svítí v podstatě pořád, tou dírou. Už jsem paní psala a psala mi, že dělá i na XQ, tak díkybohu…

No tak super :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
13.5.12 18:03

Jenom mě mrzí, že už jsem nesehnala originál slunečník amethyst :-( Musela jsem koupit univerzální černej :-( Škoda no, ale co se dá dělat.
Holky a jezdíte už někdo se sporťákem s větším dítkem? Malá má 7 měsíců, takže pohoda, ale všichni mi říkají, jak je to strašně malej kočár, že se mi tam za chvilku nevejde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí