Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3339
24.5.12 19:43

@Monca111 páska k madlu tam není, jsou tam ty pásy kolem těla jako v sedačce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
24.5.12 21:26
@Monca111 píše:
Tak už jsem na to přišla, opravdu se kolečka zalomují :lol: .Ještě bych se chtěla optat, taková ta páska od sedáku k madlu, aby prcek nevypadl, ta u kočárku není že? A Skládáte kočárek i se sedačkou? Mě se to moc nedaří, byla by tu hodná duše, která by mi kočárek vyfotila ve složeném stavu abych věděla, jak hodně to jde složit? Děkujuuu :mavam:

s

Skládám bez sedačky, konstrukce zvlášť a pak se na to položí sedačka. Lépe tam ta sedačka zapadne když je v sedu. Jinak pásek mezi nožky neni, ale já jsem to vyřešila tak, že jsem odepnula vrchní část pásů, na spodních jsem uělala takové zášivky a malá je připoutaná jenom kolem pasu.
Jinak kdo už používá sporťáček, tak mohu doporučit jednu pani, která dělá kopie vložek do X landera a perfektně tam sedí. Tady je odkaz : http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Posílám fotečku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
24.5.12 21:51

holky a co x-mug? jaky a kam se to da pripnout? slysela jsem ze nejde mit pripnutou tasku a x-mug zaroven :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
25.5.12 10:18
@jitka0705 píše:
s
Skládám bez sedačky, konstrukce zvlášť a pak se na to položí sedačka. Lépe tam ta sedačka zapadne když je v sedu. Jinak pásek mezi nožky neni, ale já jsem to vyřešila tak, že jsem odepnula vrchní část pásů, na spodních jsem uělala takové zášivky a malá je připoutaná jenom kolem pasu.
Jinak kdo už používá sporťáček, tak mohu doporučit jednu pani, která dělá kopie vložek do X landera a perfektně tam sedí. Tady je odkaz : http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Posílám fotečku :palec:

Moc děkuji za info, úprava popruhů je dobrej nápad, škoda že to už na to nemají udělané, je to už můj 3tí sporťák a u ostatních šli popruhy nasadit samostatně jen dolní. A skládání bude asi nejlepší zvlášť, už se mi to trochu podařilo složit dokupy, ale je kočárek dost dlouhý, takže se tak ani do auta pravděpodobně nevejde.
Jinak podložka fakt super :potlesk:
No dneska bude konečně první vyjížďka, už se moc těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.5.12 11:54

tady taky mají vložky do spor´táků i pro XQ,ale zatím jsem neobjednávala, protože jezdíme s korbou,ale pak mám v plánu nějakou pořídit

http://www.pinkie.cz/…-do-kocarku/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
25.5.12 15:12
@vesper píše:
tady taky mají vložky do spor´táků i pro XQ,ale zatím jsem neobjednávala, protože jezdíme s korbou,ale pak mám v plánu nějakou pořídithttp://www.pinkie.cz/…-do-kocarku/
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
25.5.12 16:02

ty pásy jsou fakt debilní, že to tak s prominutím musím říct. Není to jen na XQ, je to na všech X-landerech.Takhle je začali dělat od verze 2011. Kočárky z roku 2010 měly pásy lepší, daly se odepnout a vyndat ty přes ramena. Měli klasickou přezku a ne tohle „vycvakávací zařízení“. Malé se občas stane, že za to zatlačí a omylem se odepne. Ale ona je taková zodpovědná, že mě na to upozorní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym100
28.5.12 08:09

Ahoj holky,

chci se zeptat, mam X Lander set XA a predni leve kolecko mi pri jizde na nerovnem povrchu rachta.Je to docela slyset.Mate to taky?Kocarek vyuzivam necely mesic, je uplne novy a nevim, jestli zajit do kramu a reklamovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
104
28.5.12 10:38

Tak první dojmy z kočárku opravdu super, obavy z malých koleček jsou pryč, myslím, že zvládají dobře i lehký terén. Lituju, že jsem si kočárek nekoupila hned na začátku i s hlubokou korbičkou, včera jsem jeden takový viděla v naší barvičce a opravdu krása :lol: . Jediné co, tak mě štvou ty popruhy a plastová část na stříšce, ale to vychytáme a bude spokojenost na 100 %. Do auta se také vejdeme krásně, sice se sedačkou zvlášť, ale hlavní je, že se vejdeme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
28.5.12 11:45

Ahojte holky, tak my ještě jezdíme v korbičce, a to už má Teo 7,500kg a je to kus chlapa..Počítám tenhle týden odzkoušíme sportáček, jelikož si začíná sedat a má chut koukat po okolí :potlesk: Tak až vyzkouším napíšu, jsem natěšená jak nám to pojede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
28.5.12 11:48

já jsem se sporťáčkem moc spokojená, ale musela jsem si chvíli zvykat na ovládání. Oproti korbičce je to hodně rozdíl - je těžší a těžiště je víc vepředu. První dny mi přišel daleko míň stabilní při prudkém zatáčení. Ale už jsme se skamarádili :) Malému se v něm líbí a konečně se zas nevzteká v kočárku :dance:
To okýnko ve střeše mi nijak moc nevadí - svítí dovnitř jen když mám sluníčko přímo v zádech a to zas tak často není.
Hlavně je super ta veliká boudička :)
Na doporučení tady v diskusi jsem koupila černou deku do nožiček, ale zatím není potřeba - malému tam nožičky ještě nedosáhnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
28.5.12 14:14

Tak já jsem zjstila, že mi praskla ta slída nahoře :cert: , to se ale dalo čekat. No nic pošleme na reklamaci. To je fakt nemoc těhle slíd v kočárkách u Janéčka to mám taky, ale tam už to fakt nevyreklamuju, protože je to 5 let starý kočár.
Jinak jsem se sporťáčkem taky moc spokojená :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
28.5.12 14:33
@jitka0705 píše:
Tak já jsem zjstila, že mi praskla ta slída nahoře :cert: , to se ale dalo čekat. No nic pošleme na reklamaci. To je fakt nemoc těhle slíd v kočárkách u Janéčka to mám taky, ale tam už to fakt nevyreklamuju, protože je to 5 let starý kočár.
Jinak jsem se sporťáčkem taky moc spokojená :palec: .

Toho se pak taky bojím…měli by to začít dělat z nějakého odolnějšího materiálu…
Jinak dej vědět, jak dopadla reklamace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
28.5.12 19:41
@roomci píše:
Toho se pak taky bojím…měli by to začít dělat z nějakého odolnějšího materiálu…
Jinak dej vědět, jak dopadla reklamace…

Jasný, určitě se ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
28.5.12 22:41

tak mame za sebou prvni sportacky den..Ovladani ok,ale je fakt ze to teziste je uplne vpredu a predni kola pruzí pri sjezdu z rantlíku..ale myslim ze si zvyknem..Teo byl nadsenej,tak ze mi spinkal jen 2krat 20min..byl celej roztrzitej jak mohlt okukovat okolí,címz byl taky rozmrzelej jelikoz poradne nespinkal(v korbicce spi az 2hod.!)takze jsem usoudila ze na sportaka jeste nejakej tyden pockame,je to proste jeste mimi(cerstvych 5mesicu)a potrebuje odpocinek a natahnout se a roztahnout se,na coz nam korbicka krasne slouzí..krome toho ma tu vychytavku ze se da zvednout operadlo takze toho vyuzivame a taky muze tak napul sedet..ale jinak spokojenost..jen jsme jeste malinky(usoudila maminka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí