Kočárek X-lander XQ 2011

• Fotoalbum (100)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.6.12 00:03

kámoška má x-lander Oceán a modrou barvu clony a taky to vypadá krásně, kupovaly jsme v dračíkovi v Olomouci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
4.6.12 17:36

My máme barvu Carbon a k ní si můžu dovolit jakoukoli barvu v podstatě…už se vidím, že objednám minimálně dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.12 21:20

roomci, prvně zkus, jestli ti bude vyhovovat :pankac: .. holky jsem asi blondýna, ale nevím jak mám na korbičku připevnit síťku proti hmyzu- kde zapnout ten zip? :evil: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
5.6.12 13:08
@sestřičkaPavlinka píše:
roomci, prvně zkus, jestli ti bude vyhovovat :pankac: .. holky jsem asi blondýna, ale nevím jak mám na korbičku připevnit síťku proti hmyzu- kde zapnout ten zip? :evil: :roll:

zasune se do také té drážky, co je na té kovové trubce (nevím, jak to líp popsat :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
5.6.12 16:11
@sestřičkaPavlinka píše:
kámoška má x-lander Oceán a modrou barvu clony a taky to vypadá krásně, kupovaly jsme v dračíkovi v Olomouci :)

já mám taky oceán a mám k tomu tu bílou a taky to vypadá dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.12 16:20

@Jitu2 a myslíš sítku protu hmyzu? to je nazip…jako kovová trubka na boudičce nebo na stříšce korby? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
5.6.12 18:09

Síťka proti hmyzu se opravdu zasune do té „trubky“ jak je na korbě na tý boudičce- hned vepředu.
Viz foto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.12 20:10

@Jitu2 @roomci děkuju moc :kytka: :kytka: :hug: !!! Hlavně roomci za tu fotečku, jinak by mi to nedošlo nikdy… Tak to je mazeeeeec, na to bych teda v životě nepřišla, to je namakané až moc :lol: 8o :lol:
Akorát jak tam bude síťka tak tam nebude moct být clona proti slunci, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
6.6.12 09:29

Já bych na to taky nepřišla, kdyby nám to neukázali v obchodě :mrgreen:
Já síťku dávám, jen když u kočárku nejsem, což není v podstatě teď nikdy, páč já musím pořád jezdit :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.12 13:14

nám to nikdo neukázal :pocitac: :zed: , kdybys viděla kam všude jsem ten zip strkala a nic :roll: :lol: … dneska jdeme konečně taky ven- po třech dnech deště, už se nemůžu dočkat :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
11.6.12 08:12

Ahoj, nevíte, jestli se prodává jako doplňkový sortiment potah na sportovní kočárek X-lander XA? Hledám na nettu, ale nějak na to nemůžu přijít.

Mám XA 2007 v červené barvě a chtěla bych změnu, ale s kočárem jsem spokojená, takže konstrukci měnit nechci, jen bych ráda jiný jako potah sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sto2802127
11.6.12 20:44

sto

Ahoj,
já si X-lander XQ koupila. Také kvůli toho, že se dá dát sporťák oběma směry. Teď jsem ale narazila s korbičkou. Mám skoro 5. měsíčního chlapečka a tak od 2-3 měsíců mám problém se sklonem korbičky. V uchycení se totiž nějak vyviklala a jak je teď prcek těžší tak mi v kočárku sjíždí. Běžně mi prcek sjede až dolů a pak spinká s pokrčenýma nožičkama. Kořárek jsem reklamovala a reklamaci mi neuznali. Teď máme teda pod nožičkama vypodloženo složeným povlečením z 1 postele a prcek se už docela drží. Nevím ale jestli je to to pravé pro zádička. Já jsem teda na ten kočár pořádně naštvaná a jednoznačně nedoporučuji. Uvidím jak bude ještě fungovat sporťák, ale uvažuju, že se ho taky rychle zbavím a pořídím něco kvalitnějšího.

• Citovat
  • Upravit
1013
11.6.12 22:18
@sto2802127 píše:
Ahoj,
já si X-lander XQ koupila. Také kvůli toho, že se dá dát sporťák oběma směry. Teď jsem ale narazila s korbičkou. Mám skoro 5. měsíčního chlapečka a tak od 2-3 měsíců mám problém se sklonem korbičky. V uchycení se totiž nějak vyviklala a jak je teď prcek těžší tak mi v kočárku sjíždí. Běžně mi prcek sjede až dolů a pak spinká s pokrčenýma nožičkama. Kořárek jsem reklamovala a reklamaci mi neuznali. Teď máme teda pod nožičkama vypodloženo složeným povlečením z 1 postele a prcek se už docela drží. Nevím ale jestli je to to pravé pro zádička. Já jsem teda na ten kočár pořádně naštvaná a jednoznačně nedoporučuji. Uvidím jak bude ještě fungovat sporťák, ale uvažuju, že se ho taky rychle zbavím a pořídím něco kvalitnějšího.

Tak to my máme stejnou zkušenost,ale s tím že malej je strašně spokojenej když muže mít nohy ven, dává je na tašku a kope do ní, moc si to užívá,ale je fakt že kdokoliv koukne do kočárku tak se směje ..Ale když spinká tak mu dám dolu uplně na rovno zádovou opěrku a je to :think: , už nesjíždí..a spinká s nožičkama vevnitř..Jinak musím pochválit tu opěrku né všechny kočárky to mají a my to používáme každej den :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
12.6.12 09:01
@sto2802127 píše:
Ahoj,

ona to není závada, takže to reklamovat nejde. Některé kočárky s témhel obousměrným upínáním to tak mají. Asi je potřeba to brát jako daň za ten obousměrný sporťáček. Mně malý taky sjížděl, ale nevypadalo to, že by mu to jakkoli vadilo. Teď už je ve sporťáku a jsem nadšená. To otáčení fakt využívám.
Tu zádovou opěrku v korbičce jsem používala jen ze začátku kvůli refluxu. POzději už ne, bála jsem se kvůli zádům :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.12 09:03

@pelucita prosím tě, jak se ovládá ta zádová opěrka? Jak to drží ve zvýšené poloze? Mně to nejde :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí