Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3339
29.5.12 08:33

@pelucita spinkání v kočárku tiše závidím :)
Mně právě Vojtík v kočárku spí sotva půl hodiny. V korbičce už se nudil a byl hrozně otravný, ve sporťáku se mu líbí a přijde mi, že spí i víc, jak ho to koukání kolem unaví. Ale jsem nadšená, že opravdu využijeme tu sedačku čelem ke mně, kvůli které jsme XQ chtěla. Na sezení po směru mi přijde ještě maličký. To by ho asi fakt ještě příliš rušilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
29.5.12 13:16

Já jsem dalal malou do sporťáku ve 4,5 měsících, ale měla jsem jiný a od 5 měsíce už jsme jezdily v XQ. Bylo to ale na zimu s fusakem. Já používám skoro pořád sedačku otočenou k sobě, protože malá měla záněty v očích, tak aby jí tam tolik nefoukalo :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
29.5.12 22:35

jo to ze malej kouka na me je super,neumim si predstavit ho mit hned otocenyho,to by byl uplne Ko z toho pohledu,takhle ma alespon me statickou pred sebou..asi se sedackou pockam az bude uplne sam sedet,broucek..jo a je fakt ze to okno na boudicce je des,hned objednam ten kryt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
30.5.12 17:44

Holky, neřešila jste některá sluneční clonu na korbičku?
Něco takového: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Už mě nějak nebaví jezdit s plínkou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
30.5.12 20:04

já si na korbičku pořídila takovou záclonku z bavlny, vypadá to líp než plena a nelítá to…ale je to docela drahý,na to že je to kus látky…Každopádně nelituju, protože jí využívám dost často!

http://www.proslunicka.cz/…carek-kurtis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
30.5.12 20:15

mně se líbí tahle
Ale zatím není potřeba, malý ve sporťáku leží a předkem mu tam nesvítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
30.5.12 20:31

Já to tedˇ spíš řeším na golfky a na Slaloma. Ta první, co tady ukazovlala roomci se mi fakt líbí, asi si ji objednám :mrgreen:. Na korbičku jsem nepoužívala nic, neboť jsem měla jiný kočár a tam nesvítilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
31.5.12 09:29

Když já právě nevím, jestli to jde i na korbu…přece jenom léto před námi a ta plína mě deptá i když jí mám přicvaklou hračkou a nevypadá to zle…ale pořád to musím popondavat…takhle bych to stáhla a bylo by a navíc bych na broučka viděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
31.5.12 09:34

ta, jak jsem dávala, jde přicvaknout v podstatě na cokoli, i na sedačku a pod. Má po stranách klipsy podobné jako jsou na kšandách. V reálu mi přišla i celkem hezká. Ale teď jsem to nechala plavat, než jsem ro vyřešila, byl z korbičky venku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.12 09:31

taky my jsme ještě v korbě a máme takovou clonu http://www.google.cz/imgres?… a jsem moc spokojená, vlastně už ji z kočáru ani nesundávám, je proti větru, slunci a není tak drahá jako ta kurtis :) navíc máme nějakou serii s očima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
1.6.12 10:59

@sestřičkaPavlinka

taky jsem ji teďka nedávno našla..no nic,už mám tamtu,tak se nedá nic dělat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
1.6.12 19:26
@sestřičkaPavlinka píše:
taky my jsme ještě v korbě a máme takovou clonu http://www.google.cz/imgres?… a jsem moc spokojená, vlastně už ji z kočáru ani nesundávám, je proti větru, slunci a není tak drahá jako ta kurtis :) navíc máme nějakou serii s očima :lol:

S tou teď přijela kamarádka…je to pěkné, ale vadilo by mi, že na malého vůbec nevidím :think: Ale asi to objednám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
1.6.12 23:31
@roomci píše:
S tou teď přijela kamarádka…je to pěkné, ale vadilo by mi, že na malého vůbec nevidím :think: Ale asi to objednám.

mému malémnu zas vadilo, že nevidí na mě. Často neprošla ani ta plínka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.12 23:35

naše malá má zase ráda intimčo, tak byla spokojená a krásně spinkala… teď má 4měsíce a je zvědavá, tak tu clonu zkrátím na půl– je tam takový suchý zip, takže ji nesvítí sluníčko do očí a vidí ven :)… My máme šedou s očima a celkem to k našemu Amethystu pasuje :) , akorát hodně lidí 8o na co to mám, že přece stačí plínka :nevim: … mě to vyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
2.6.12 10:02
@sestřičkaPavlinka píše:
naše malá má zase ráda intimčo, tak byla spokojená a krásně spinkala… teď má 4měsíce a je zvědavá, tak tu clonu zkrátím na půl– je tam takový suchý zip, takže ji nesvítí sluníčko do očí a vidí ven :)… My máme šedou s očima a celkem to k našemu Amethystu pasuje :) , akorát hodně lidí 8o na co to mám, že přece stačí plínka :nevim: … mě to vyhovuje

Určitě to je lepší než plínka, která se pořád musí popondavat a padá :cert: Tak já nevím, ale asi to objednám. Akorád nevím barvičku, chtěla bych asi zelenkavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí