Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQMě taky Odrášek sjíždí dolů…ale přisuzuji to hlavně tomu, že se ze spaní zamele, aby vyhnal prdy a je hned o kousek níž
Kamarádka má Mutsy a malej jí tam drží jak přikovanej.
taky mi malej sjíždí dolů,hlavně když to víc drncá..ale co jsem tak hledala na netu,tak to dělá hodně kočárků,není to vada…Je to i kvůli vyrovnání nerovnosti terénu,aby to nebylo tak tvrdé,když projedeš třeba díru ![]()
@sestřičkaPavlinka píše:
@pelucita prosím tě, jak se ovládá ta zádová opěrka? Jak to drží ve zvýšené poloze? Mně to nejde[
/citac
Na pravý straně vedle boudičky z venku je taková černá stužka tak za ní zatáhneš a je to
, pak na uvedení do lehu zmáčkneš ten čudlík co je pod stužkou
, ježiš nevím jestli jsem to popsala dobře, snad to najdeš
@pelucita mooooc děkuji, na to už příjdu
, malá má 4, 5měsíce a od počátku jsem řešila, na co je tam ta stužka
, známá mi řekla, že jak složím kočár, tak to tím přitáhnu
, OK, víc jsem nepátrala
… ještě, že vás tu holky mám
![]()
@vesper píše:
taky mi malej sjíždí dolů, hlavně když to víc drncá..ale co jsem tak hledala na netu, tak to dělá hodně kočárků, není to vada…Je to i kvůli vyrovnání nerovnosti terénu, aby to nebylo tak tvrdé, když projedeš třeba díru
jo jo neberu to jako vadu…holt nám někdy skoro čučí nožičky z kočárku, ale Ondráškovi se to líbí a já ho pořád nemíním tahat nahoru a tím ho budit ![]()
Holkyy omlouvám se vím že už to tady bylo ale nemužu se dohledat, svítí nám puchejř a paří Teovi do hlavy, potřebuju tu clonu na boudičku, mužete mi sem píchnout tu adresu na tu paní co je šije??A už jí některá máte a jak funguje??
@pelucita Tak odkaz na paní, co šije clonu http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Mě darazila tento týden, musím říct, že sedí dobře, jen zas na malou nevidím, když ji vezu čelem ode mě, ale lepší, než aby ji svítilo na hlavičku. Každopádně jsem dnes s hrůzou zjistila, že mám prasklou konstrukci sedací části, po necelém měsíci???
. To jsem zvědavá, zda mi kočárek opraví, nebo vrátí peníze
. POkud by vrátili penízky, tak budu clonu prodávat. S kočárkem jsem byla spokojená, ale tohle je fakt moc po ani ne měsíci ježdění a ještě k tomu na střídačku s jiným kočárkem
![]()
@roomci neoriginalni od babypointu, ale jde dát, jen když je sportak po smeru jizdy. original se mi nelibi, neni takova pruhledna
@viktorinka a vy jste měli originál u kočárku??? Nevím asi jsem blbka, ale pláštěnka, co byla na korbu na sporťák nejde, ne???
![]()
Neoriginální, dávám ji teda i když je malý čelem ke mě. Zatím ještě leží a jde to celkem v pohodě.
Mám neoriginální, je trochu větší, ale nějak mě to nevadí. Mockrát jsem jí nepoužila
.