Kočárek X-lander XQ 2011

• Fotoalbum (100)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13679
12.6.12 10:56

Mě taky Odrášek sjíždí dolů…ale přisuzuji to hlavně tomu, že se ze spaní zamele, aby vyhnal prdy a je hned o kousek níž :nevim: Kamarádka má Mutsy a malej jí tam drží jak přikovanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
12.6.12 12:44

taky mi malej sjíždí dolů,hlavně když to víc drncá..ale co jsem tak hledala na netu,tak to dělá hodně kočárků,není to vada…Je to i kvůli vyrovnání nerovnosti terénu,aby to nebylo tak tvrdé,když projedeš třeba díru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
12.6.12 22:27
@sestřičkaPavlinka píše:
@pelucita prosím tě, jak se ovládá ta zádová opěrka? Jak to drží ve zvýšené poloze? Mně to nejde :pocitac: [

/citac
:hug:Na pravý straně vedle boudičky z venku je taková černá stužka tak za ní zatáhneš a je to :palec:, pak na uvedení do lehu zmáčkneš ten čudlík co je pod stužkou 8o, ježiš nevím jestli jsem to popsala dobře, snad to najdeš :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.12 11:19

@pelucita mooooc děkuji, na to už příjdu :D, malá má 4, 5měsíce a od počátku jsem řešila, na co je tam ta stužka 8o, známá mi řekla, že jak složím kočár, tak to tím přitáhnu :nevim:, OK, víc jsem nepátrala :lol: :D… ještě, že vás tu holky mám :kytka: :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
14.6.12 16:29
@vesper píše:
taky mi malej sjíždí dolů, hlavně když to víc drncá..ale co jsem tak hledala na netu, tak to dělá hodně kočárků, není to vada…Je to i kvůli vyrovnání nerovnosti terénu, aby to nebylo tak tvrdé, když projedeš třeba díru :think:

jo jo neberu to jako vadu…holt nám někdy skoro čučí nožičky z kočárku, ale Ondráškovi se to líbí a já ho pořád nemíním tahat nahoru a tím ho budit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
14.6.12 21:27

@roomci
ono kdyby jim to vadilo, tak by se hlasitě ozvali :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
15.6.12 09:13
@vesper píše:
@roomci
ono kdyby jim to vadilo, tak by se hlasitě ozvali :palec:

Přesně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
18.6.12 18:43

Holkyy omlouvám se vím že už to tady bylo ale nemužu se dohledat, svítí nám puchejř a paří Teovi do hlavy, potřebuju tu clonu na boudičku, mužete mi sem píchnout tu adresu na tu paní co je šije??A už jí některá máte a jak funguje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
18.6.12 20:29

@pelucita Tak odkaz na paní, co šije clonu http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Mě darazila tento týden, musím říct, že sedí dobře, jen zas na malou nevidím, když ji vezu čelem ode mě, ale lepší, než aby ji svítilo na hlavičku. Každopádně jsem dnes s hrůzou zjistila, že mám prasklou konstrukci sedací části, po necelém měsíci??? :cert:. To jsem zvědavá, zda mi kočárek opraví, nebo vrátí peníze :nevim:. POkud by vrátili penízky, tak budu clonu prodávat. S kočárkem jsem byla spokojená, ale tohle je fakt moc po ani ne měsíci ježdění a ještě k tomu na střídačku s jiným kočárkem :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
15.9.12 08:47

Holky, jakou máte pláštěnku na sporťák???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
15.9.12 08:53

@roomci neoriginalni od babypointu, ale jde dát, jen když je sportak po smeru jizdy. original se mi nelibi, neni takova pruhledna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
15.9.12 09:26

@viktorinka a vy jste měli originál u kočárku??? Nevím asi jsem blbka, ale pláštěnka, co byla na korbu na sporťák nejde, ne??? :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
15.9.12 09:41

Už jsem ji našla, teda ta origo je šílená :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
15.9.12 16:52

Neoriginální, dávám ji teda i když je malý čelem ke mě. Zatím ještě leží a jde to celkem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
16.9.12 21:37

Mám neoriginální, je trochu větší, ale nějak mě to nevadí. Mockrát jsem jí nepoužila :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí