Kočárek X-lander XQ 2011

• Fotoalbum (100)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
16.5.12 09:52

@Nutkani Můžu se optat, jak zvládají lehčí terén přední malá kolečka? Je mi jasné, že do lesa to není, ale chodníky u nás taky nejsou žadná sláva. Kočárek chci pořídit kvůli otočné sedačce, jeden sporťák už doma mám, ale nejde otočit, což mi dost vadí. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.12 11:18

ahojky holky, chtěla bych se zeptat- u hluboké korby se mi rozjel zip- musím kočárek reklamovat, ale nevím jak dlouho taková reklamace trvá a v čem mám do té doby vozit malou- budou ji 4měsíce… Myslíte, že bych ji na tu dobu mohla vozit ve sporťáku? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
16.5.12 11:52
@sestřičkaPavlinka píše:
ahojky holky, chtěla bych se zeptat- u hluboké korby se mi rozjel zip- musím kočárek reklamovat, ale nevím jak dlouho taková reklamace trvá a v čem mám do té doby vozit malou- budou ji 4měsíce… Myslíte, že bych ji na tu dobu mohla vozit ve sporťáku? :(

Tak co se reklamace týče, tak nejdelší doba by měla být 30 dní. Jinak záleží, kde jsi si kočárek kupovala, tam je potřeba buď dojet a nebo zavolat. Jinak v některých obchodech poskytují náhradní kočárky, ale do toho já bych nešla radši bych dala malou do sporťáku. Mi šli do sporťáku ve 4 měsících a navadilo nám to, ale je pravda, že byla zima a malá měla kočárek vypodložený nánožníkem a fusakem. Pak je další řešení, pokud to nemá vliv na funkčnost, tak jěště dojezdit dobu co bude potřeba, pak přejít do sporťáku a korbu vyreklamovat ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
16.5.12 20:26
@sestřičkaPavlinka píše:
ahojky holky, chtěla bych se zeptat- u hluboké korby se mi rozjel zip- musím kočárek reklamovat, ale nevím jak dlouho taková reklamace trvá a v čem mám do té doby vozit malou- budou ji 4měsíce… Myslíte, že bych ji na tu dobu mohla vozit ve sporťáku? :(

Já si taky myslím, že v pohodě. Ségra teď taky dala malou do sporťáku ve 4 měsících :-) A to nemusela…a jak je Karolínka najednou spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.12 22:37

holky díky :kytka: :hug: …Tak naše Karolínka může v hluboké korbičce zůstat- tam, kde jsme kupovali kočár je i galanterie a paní z tama nám ten zip jednoduše spravila :lol: já bych na to teda nikdy nepřišla, takže super :dance: … jinak jsem s kočárkem celkem spokojená, až na ty maličké kolečka, mohly by být o chlup větší :roll: , ale každý mi ho chválí, nikdo v okolí nemá takovou barvičku- amethyst :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
17.5.12 16:02
@Monca111 píše:
@Nutkani Můžu se optat, jak zvládají lehčí terén přední malá kolečka? Je mi jasné, že do lesa to není, ale chodníky u nás taky nejsou žadná sláva. Kočárek chci pořídit kvůli otočné sedačce, jeden sporťák už doma mám, ale nejde otočit, což mi dost vadí. Děkuji :)

Horší chodník nám problémy nedělá, městské kostky taky v pohodě, jen když najedu do díry, tak se mi přední kolečka jakoby zalomí a musím kočárek nadzvednout jako při najíždění na patník. Jedinej fakt problém byl při projetí štěrku na dětském hřišti, to nejel vůbec :roll: ale tak štěrkem běžně maminky nejezdí, ne? :lol: Kdyby XQ mělo stejné jízdní vlastnosti jako Jané Slalom, tak by mezi kočárkama neměl konkurenci :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
17.5.12 17:45

To s tema kolečkama je fakt problém, ale je to o zvyku. Jinak souhlas s Nutkani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
18.5.12 20:05

Já si na kolečka nestěžuji…když narazím do překážky, který si nevšimnu, tak to holt drcne, ale nic hrozného. Spíš jsem zvědavá na sníh :think: Jinak kamarádka si objednala z té nové kolekce, tak jsem zvědavá jaký bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
18.5.12 21:41

Tak já už mám objednáno :lol: , doufám, že budu spokojená, nakonec jsem narazila na kolekci 2011 v barvě Carbon a už se ho nemůžu dočkat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
19.5.12 21:27
@Monca111 píše:
Tak já už mám objednáno :lol: , doufám, že budu spokojená, nakonec jsem narazila na kolekci 2011 v barvě Carbon a už se ho nemůžu dočkat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Máme carbon a je krásný :pankac: i když úplně jiný než na obrázku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
23.5.12 14:40

Kočárek dorazil, barvička nádherná, už jen vyrazit ven a vyzkoušet jak bude zvládat ty naše chodníky :lol: . Jen přední kolečka nejsou odpružená, někdo tu psal, že by snad odpružená být měla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
23.5.12 17:19

@Monca111 je tam nějaké pérování. Všimneš si toho, když zajedeš do rygolu nebo na nějakou překážku - jakoby se zalomí dozadu. Mně to dělá problém jen při vystupování z autobusu, jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
23.5.12 18:02

jo a holky, je dobrý ty zadní kolečka tolik nenafukovat, kočárek pak není tak tvrdý,líp pruží a celkově líp se s ním jezdí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
23.5.12 18:03

jo a holky, je dobrý ty zadní kolečka tolik nenafukovat, kočárek pak není tak tvrdý,líp pruží a celkově líp se s ním jezdí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.5.12 09:16

Tak už jsem na to přišla, opravdu se kolečka zalomují :lol: .Ještě bych se chtěla optat, taková ta páska od sedáku k madlu, aby prcek nevypadl, ta u kočárku není že? A Skládáte kočárek i se sedačkou? Mě se to moc nedaří, byla by tu hodná duše, která by mi kočárek vyfotila ve složeném stavu abych věděla, jak hodně to jde složit? Děkujuuu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí