Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQ@Nutkani Můžu se optat, jak zvládají lehčí terén přední malá kolečka? Je mi jasné, že do lesa to není, ale chodníky u nás taky nejsou žadná sláva. Kočárek chci pořídit kvůli otočné sedačce, jeden sporťák už doma mám, ale nejde otočit, což mi dost vadí. Děkuji ![]()
ahojky holky, chtěla bych se zeptat- u hluboké korby se mi rozjel zip- musím kočárek reklamovat, ale nevím jak dlouho taková reklamace trvá a v čem mám do té doby vozit malou- budou ji 4měsíce… Myslíte, že bych ji na tu dobu mohla vozit ve sporťáku? ![]()
@sestřičkaPavlinka píše:
ahojky holky, chtěla bych se zeptat- u hluboké korby se mi rozjel zip- musím kočárek reklamovat, ale nevím jak dlouho taková reklamace trvá a v čem mám do té doby vozit malou- budou ji 4měsíce… Myslíte, že bych ji na tu dobu mohla vozit ve sporťáku?
Tak co se reklamace týče, tak nejdelší doba by měla být 30 dní. Jinak záleží, kde jsi si kočárek kupovala, tam je potřeba buď dojet a nebo zavolat. Jinak v některých obchodech poskytují náhradní kočárky, ale do toho já bych nešla radši bych dala malou do sporťáku. Mi šli do sporťáku ve 4 měsících a navadilo nám to, ale je pravda, že byla zima a malá měla kočárek vypodložený nánožníkem a fusakem. Pak je další řešení, pokud to nemá vliv na funkčnost, tak jěště dojezdit dobu co bude potřeba, pak přejít do sporťáku a korbu vyreklamovat
.
@sestřičkaPavlinka píše:
ahojky holky, chtěla bych se zeptat- u hluboké korby se mi rozjel zip- musím kočárek reklamovat, ale nevím jak dlouho taková reklamace trvá a v čem mám do té doby vozit malou- budou ji 4měsíce… Myslíte, že bych ji na tu dobu mohla vozit ve sporťáku?
Já si taky myslím, že v pohodě. Ségra teď taky dala malou do sporťáku ve 4 měsících
A to nemusela…a jak je Karolínka najednou spokojená ![]()
holky díky
…Tak naše Karolínka může v hluboké korbičce zůstat- tam, kde jsme kupovali kočár je i galanterie a paní z tama nám ten zip jednoduše spravila
já bych na to teda nikdy nepřišla, takže super
… jinak jsem s kočárkem celkem spokojená, až na ty maličké kolečka, mohly by být o chlup větší
, ale každý mi ho chválí, nikdo v okolí nemá takovou barvičku- amethyst ![]()
@Monca111 píše:
@Nutkani Můžu se optat, jak zvládají lehčí terén přední malá kolečka? Je mi jasné, že do lesa to není, ale chodníky u nás taky nejsou žadná sláva. Kočárek chci pořídit kvůli otočné sedačce, jeden sporťák už doma mám, ale nejde otočit, což mi dost vadí. Děkuji
Horší chodník nám problémy nedělá, městské kostky taky v pohodě, jen když najedu do díry, tak se mi přední kolečka jakoby zalomí a musím kočárek nadzvednout jako při najíždění na patník. Jedinej fakt problém byl při projetí štěrku na dětském hřišti, to nejel vůbec
ale tak štěrkem běžně maminky nejezdí, ne?
Kdyby XQ mělo stejné jízdní vlastnosti jako Jané Slalom, tak by mezi kočárkama neměl konkurenci ![]()
To s tema kolečkama je fakt problém, ale je to o zvyku. Jinak souhlas s Nutkani.
Já si na kolečka nestěžuji…když narazím do překážky, který si nevšimnu, tak to holt drcne, ale nic hrozného. Spíš jsem zvědavá na sníh
Jinak kamarádka si objednala z té nové kolekce, tak jsem zvědavá jaký bude.
Tak já už mám objednáno
, doufám, že budu spokojená, nakonec jsem narazila na kolekci 2011 v barvě Carbon a už se ho nemůžu dočkat
![]()
@Monca111 píše:
Tak já už mám objednáno, doufám, že budu spokojená, nakonec jsem narazila na kolekci 2011 v barvě Carbon a už se ho nemůžu dočkat
![]()
![]()
Máme carbon a je krásný
i když úplně jiný než na obrázku ![]()
Kočárek dorazil, barvička nádherná, už jen vyrazit ven a vyzkoušet jak bude zvládat ty naše chodníky
. Jen přední kolečka nejsou odpružená, někdo tu psal, že by snad odpružená být měla???
@Monca111 je tam nějaké pérování. Všimneš si toho, když zajedeš do rygolu nebo na nějakou překážku - jakoby se zalomí dozadu. Mně to dělá problém jen při vystupování z autobusu, jinak ne.
jo a holky, je dobrý ty zadní kolečka tolik nenafukovat, kočárek pak není tak tvrdý,líp pruží a celkově líp se s ním jezdí ![]()
jo a holky, je dobrý ty zadní kolečka tolik nenafukovat, kočárek pak není tak tvrdý,líp pruží a celkově líp se s ním jezdí ![]()
Tak už jsem na to přišla, opravdu se kolečka zalomují
.Ještě bych se chtěla optat, taková ta páska od sedáku k madlu, aby prcek nevypadl, ta u kočárku není že? A Skládáte kočárek i se sedačkou? Mě se to moc nedaří, byla by tu hodná duše, která by mi kočárek vyfotila ve složeném stavu abych věděla, jak hodně to jde složit? Děkujuuu ![]()