Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQTo je škoda, ale stát se to může. Tak hlavně, že ti tu reklamaci uznali
.
@Kacenka20 píše:
pegiii a za kolik ho budeš prodávat? chtěla bych Energy, ale pokud ho neseženu, tak druhá varianta je právě Carbon
Ahoj holky, cena bude asi tak 8800,– Kč je koupenný začátkem února 2012, korbička a taška nepoužíté, úplně nové a sporták ježděn zatím minimimálně, takže top stav ![]()
@pegiii píše:
Ahoj holky, cena bude asi tak 8800,– Kč je koupenný začátkem února 2012, korbička a taška nepoužíté, úplně nové a sporták ježděn zatím minimimálně, takže top stav
Aha, no já potřebuju ale jenom sporťák
A ten se dá novej koupit za 7500, takže to asi nic ![]()
@Kacenka20 píše:
Aha, no já potřebuju ale jenom sporťákA ten se dá novej koupit za 7500, takže to asi nic
No jo tak to je jasný, jinak právě samotnej sporták už jen tak neseženeš, proto jsem to kupovala v této kombinaci..
@pegiii píše:
No jo tak to je jasný, jinak právě samotnej sporták už jen tak neseženeš, proto jsem to kupovala v této kombinaci..
No dá se ještě koupit, ale nechce se mi kupovat novej a dávat za něj 8 litrů
Ty bys asi samotnej sporťák neprodala, že? ![]()
Tak to zni dobre ta cena! Me se v te carbon moc libi ale je blby ze ackoliv se snazime zatim se nam nepodarilo pocit a kupovat kocarek bez prcka je asi blbost, ikdyz mam obavy abych ho pak sehnala. Odkud jsi Peggi?
@TerkaBaterka píše:
Tak to zni dobre ta cena! Me se v te carbon moc libi ale je blby ze ackoliv se snazime zatim se nam nepodarilo pocit a kupovat kocarek bez prcka je asi blbost, ikdyz mam obavy abych ho pak sehnala. Odkud jsi Peggi?
Kčárek se má kupovat na poslední chvilku před porodem, jinak to přináší smůlu. A kupovat ho, když ještě nejsi ani těhotná, to už je trochu moc
![]()
@roomci píše:
Jitka, no byl to mazecpříště se jde rovnou na císaře…prý si mám za 2 roky přijít pro holčičku
U porodu se mnou byl manžel, bez něj bych to nedala…i když ze mě byl taky dost vyplašený
![]()
to je mile, ze si mas priste prijit pro holcicku, ja chci priste zase chlapecka ![]()
s tema chlapama - ja bych to bez mojeho taky nedala! jsou to hrdinove!!!
SLAVA VSEM TATINKUM U PORODU!! ![]()
@TerkaBaterka píše:
Jsem z Jablonce nad Nisou ![]()
@Kacenka20 píše:
No dá se ještě koupit, ale nechce se mi kupovat novej a dávat za něj 8 litrůTy bys asi samotnej sporťák neprodala, že?
No vidíš a já ho prostě v Carbon nesehnala, na internetu ještě ted píšou, že ho mají, ale už fakt nemají samotný sporták, jen už pár jiných barev.. Jinak samotnej sportáček nevim nevim, myslela jsem, že to v té kombinaci udám lépe..
@pegiii píše:
No vidíš a já ho prostě v Carbon nesehnala, na internetu ještě ted píšou, že ho mají, ale už fakt nemají samotný sporták, jen už pár jiných barev.. Jinak samotnej sportáček nevim nevim, myslela jsem, že to v té kombinaci udám lépe..
Nakonec jsem ho sehnala jinak, ale díky ![]()
Tak mi dneska kočárek přivezli. Mám takovej problém…asi jsem úplně blbá, ale jak se prodlužujou ty popruhy? Myslím ty nahoře, ne ty boční, u těch je to jasný
Ty horní mají snad 10 cm!
Konečně jsem se dočkala!!!!!Dnes první prochajda
akorád s kočárkem jsem si moc nepojezdila…tatínek mi ho nechtěl půjčit
![]()
Můžete mi ještě někdo poradit…? Jakou pláštěnku si mám koupit na sporťák?
Kacenka my mame NEoriginal z babypointu a je super. original vyzera strasne, ako kukla
. a uz si prisla na to ako predlzit tie popruhy???