Kočárek X-lander XQ 2011

• Fotoalbum (100)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13679
26.2.12 14:17

Holky, já už chci taky kočárkovat :lol: ale brouček se mě drží jako klíště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
26.2.12 17:10

Roomci, mě se drželi obě děti, tak jsem nakonec šla na vyvolání :mrgreen: . Buď ráda, že tam jěště je, u tebe je mu nejlíp a ty si užij jěště trochu klidu :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.2.12 17:22

dievcata prosim Vas poradte mi. Da sa odobrat „strieska“ zo sportovej casti? Myslim, ci je tam nejaky gombik alebo sa to len vytiahne, lebo maturujem uz 2 dni a nechcem to zlomit.
Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
27.2.12 07:25

Určitě se dá vyndat, myslím že se to jenom vycvakne jakoby směrem do strany, ale je potřeba trocha síly :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
27.2.12 08:41

Odebrat jde…jen se to vycvakne.
Jitka, když mě to teď nějak neutíká…už se fakt těším na to finále…i když pak mi zase to bříško bude strašně chybět :srdce: každý mi říká, jak mi to sluší :srdce: maličkej mi přidává na kráse a já se i tak cítím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
27.2.12 13:47

Tak si to užívej, já vím, že ten konec neutíká. Každý den mi přišel nekonečný a k tomu jsem trpěla jěště nespavostí, takže to bylo docela na prd :mrgreen: . Buď ráda, že ti to sluší, já se změnila při každým těhotenství k nepoznání, ať jsem čekala kluka nebo holku, tak jsem vždycky vypadala strašně a ke všemu jsem se tak i cítila. Hlavně teď u druhýho těhotenství to byl docela mazec :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
27.2.12 16:18

Jitka, no už „se těším“ až mi po porodu začnou padat vlasy, zhorší se mi pleť…během těhu mi snad nevypadl ani jeden vlásek a tvářičku mám vyhlazenou jak to miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
27.2.12 19:17
roomci píše:
Jitka, no už „se těším“ až mi po porodu začnou padat vlasy, zhorší se mi pleť…během těhu mi snad nevypadl ani jeden vlásek a tvářičku mám vyhlazenou jak to miminko :mrgreen:

Třeba se to nestane! Vždyť to neni pravidlo, já jsem žádně velké změny po porodu nepostřehla a vlasy mi padají pořád, takže bych to ke kojení nepřirazovala :mrgreen: . Jo jenom se mi vrátil nos do normálu, protože v těhotenství se mi vždycky změnil tvar nosu, divný co ;) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
27.2.12 19:27

já mám zatím XQ v krabici a čeká na duben,až se ten náš brouček narodí,tak doufám,že budu aspoň trochu spokojená,protože vybrat kočárek byla pro mě noční můra.. :palec: Rozhodovala jsem se mezi barvou carbon a ocean a nakonec jsme vzali ten ocean,jen asi u toho sporťáku pak budu chtít jinou vložku,než tu světle modrou,ale na to je ještě času :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
27.2.12 19:38

Změnil se ti nos? Jé, to je divný, to jsem nikdy neslyšela :lol:
No jelikož mi v těhu vlasy nepadají, tak myslím, že to pak bude smršť :lol: mám černé, delší vlasy tak to je zase budu sbírat po celém bytě.
Vesper, já už se do 4 týdnů dočkám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
27.2.12 19:45

roomci: jeee,jak já Ti závidím :) já už chci taky…ale nám zbývá těch týdnů 7 :think: Ale když jsme si ho přivezli,tak bych šla nejradši jezdit i s tím prázdným kočárkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
27.2.12 23:20

Vesper, myslím že budeš spokojená, já teda rozhodně jsem a moc :palec: . Ta modrá barva je krásná, zvláštní a moc často se nevidí.
Roomci, u obou dětí se mi vždycky nos roztáhl jakoby do šířky, ale to bylo způsobené tím, že jsem hodně zadržovala vodu a obličej byl trochu nateklý. Je to sranda, když se podíváš po porodu do zrcadla a konečně si řekneš, že už mám zase ten svůj nosánek a ne placku :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
28.2.12 08:54

Vesper, ani nevíš, jak se těším :dance:
Jitka, no jsem zvědavá, jak budu vypadat až prďolka vypluje z bříška :lol: To mi připomnělo, že se musím objednat ke kadeřnici :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
28.2.12 11:04
jitka0705 píše:
Vesper, myslím že budeš spokojená, já teda rozhodně jsem a moc :palec: . Ta modrá barva je krásná, zvláštní a moc často se nevidí.
Roomci, u obou dětí se mi vždycky nos roztáhl jakoby do šířky, ale to bylo způsobené tím, že jsem hodně zadržovala vodu a obličej byl trochu nateklý. Je to sranda, když se podíváš po porodu do zrcadla a konečně si řekneš, že už mám zase ten svůj nosánek a ne placku :mrgreen: .

je fakt,že na ulici jsem viděla ten modrý jen jednou a to XA, v tom XQ je aspoň ta hluboká korbička ještě hezčí jak má ty světlé rámy,nebo jak to nazvat :think: a 100% vím,že čekáme kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
28.2.12 11:05
roomci píše:
Vesper, ani nevíš, jak se těším :dance:
Jitka, no jsem zvědavá, jak budu vypadat až prďolka vypluje z bříška :lol: To mi připomnělo, že se musím objednat ke kadeřnici :think:

ale jo, veř že vím :-) ale ty už to máš za chviličku :* ty už budeš drandit a já tu budu dřepět a funět a čekat na rozpadnutí :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí