Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQHolky, já už chci taky kočárkovat
ale brouček se mě drží jako klíště ![]()
Roomci, mě se drželi obě děti, tak jsem nakonec šla na vyvolání
. Buď ráda, že tam jěště je, u tebe je mu nejlíp a ty si užij jěště trochu klidu
.
dievcata prosim Vas poradte mi. Da sa odobrat „strieska“ zo sportovej casti? Myslim, ci je tam nejaky gombik alebo sa to len vytiahne, lebo maturujem uz 2 dni a nechcem to zlomit.
Dakujem
Určitě se dá vyndat, myslím že se to jenom vycvakne jakoby směrem do strany, ale je potřeba trocha síly
.
Odebrat jde…jen se to vycvakne.
Jitka, když mě to teď nějak neutíká…už se fakt těším na to finále…i když pak mi zase to bříško bude strašně chybět
každý mi říká, jak mi to sluší
maličkej mi přidává na kráse a já se i tak cítím ![]()
Tak si to užívej, já vím, že ten konec neutíká. Každý den mi přišel nekonečný a k tomu jsem trpěla jěště nespavostí, takže to bylo docela na prd
. Buď ráda, že ti to sluší, já se změnila při každým těhotenství k nepoznání, ať jsem čekala kluka nebo holku, tak jsem vždycky vypadala strašně a ke všemu jsem se tak i cítila. Hlavně teď u druhýho těhotenství to byl docela mazec
.
Jitka, no už „se těším“ až mi po porodu začnou padat vlasy, zhorší se mi pleť…během těhu mi snad nevypadl ani jeden vlásek a tvářičku mám vyhlazenou jak to miminko ![]()
roomci píše:
Jitka, no už „se těším“ až mi po porodu začnou padat vlasy, zhorší se mi pleť…během těhu mi snad nevypadl ani jeden vlásek a tvářičku mám vyhlazenou jak to miminko
Třeba se to nestane! Vždyť to neni pravidlo, já jsem žádně velké změny po porodu nepostřehla a vlasy mi padají pořád, takže bych to ke kojení nepřirazovala
. Jo jenom se mi vrátil nos do normálu, protože v těhotenství se mi vždycky změnil tvar nosu, divný co
?
já mám zatím XQ v krabici a čeká na duben,až se ten náš brouček narodí,tak doufám,že budu aspoň trochu spokojená,protože vybrat kočárek byla pro mě noční můra..
Rozhodovala jsem se mezi barvou carbon a ocean a nakonec jsme vzali ten ocean,jen asi u toho sporťáku pak budu chtít jinou vložku,než tu světle modrou,ale na to je ještě času ![]()
Změnil se ti nos? Jé, to je divný, to jsem nikdy neslyšela ![]()
No jelikož mi v těhu vlasy nepadají, tak myslím, že to pak bude smršť
mám černé, delší vlasy tak to je zase budu sbírat po celém bytě.
Vesper, já už se do 4 týdnů dočkám ![]()
roomci: jeee,jak já Ti závidím
já už chci taky…ale nám zbývá těch týdnů 7
Ale když jsme si ho přivezli,tak bych šla nejradši jezdit i s tím prázdným kočárkem ![]()
Vesper, myslím že budeš spokojená, já teda rozhodně jsem a moc
. Ta modrá barva je krásná, zvláštní a moc často se nevidí.
Roomci, u obou dětí se mi vždycky nos roztáhl jakoby do šířky, ale to bylo způsobené tím, že jsem hodně zadržovala vodu a obličej byl trochu nateklý. Je to sranda, když se podíváš po porodu do zrcadla a konečně si řekneš, že už mám zase ten svůj nosánek a ne placku
.
Vesper, ani nevíš, jak se těším ![]()
Jitka, no jsem zvědavá, jak budu vypadat až prďolka vypluje z bříška
To mi připomnělo, že se musím objednat ke kadeřnici ![]()
jitka0705 píše:
Vesper, myslím že budeš spokojená, já teda rozhodně jsem a moc. Ta modrá barva je krásná, zvláštní a moc často se nevidí.
Roomci, u obou dětí se mi vždycky nos roztáhl jakoby do šířky, ale to bylo způsobené tím, že jsem hodně zadržovala vodu a obličej byl trochu nateklý. Je to sranda, když se podíváš po porodu do zrcadla a konečně si řekneš, že už mám zase ten svůj nosánek a ne placku.
je fakt,že na ulici jsem viděla ten modrý jen jednou a to XA, v tom XQ je aspoň ta hluboká korbička ještě hezčí jak má ty světlé rámy,nebo jak to nazvat
a 100% vím,že čekáme kluka
roomci píše:
Vesper, ani nevíš, jak se těším
Jitka, no jsem zvědavá, jak budu vypadat až prďolka vypluje z bříškaTo mi připomnělo, že se musím objednat ke kadeřnici
ale jo, veř že vím
ale ty už to máš za chviličku
ty už budeš drandit a já tu budu dřepět a funět a čekat na rozpadnutí
![]()