Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQPegii píše:
jitka, máš pravdu ten artic je moc světlí, nejlépe z toho vychází ta zelená, ale ještě bych snad mohla sehnat ten modrý Oceán ta barvička se mi líbí, jen se bojím té světle modré uvnitř, aby se mi to moc nešpinilo
Přinejhorším koupíš náhradní podložku
.
Holky, tak jsem sehnala ten modrý ![]()
A rovnou si do něj objednala tmavě modrou podložku od emitexu ![]()
Příští týden má dorazit, tak doufám, že už je tenhle jistý!!
Holky, to už mi ani neuvěříte ![]()
Ten modrý už je též vyprodán a to tam paní volala a ujistila se že ho mají, já odeslala objednávku, na to hnedle ona a dnes jí zavolali, že ho už nemají, to mě fakt p..... ![]()
Co já budu dělat, tento kočárek mi fakt sedl tipově!! No nevzdávám se a jdu schánět dál
![]()
roomci, koukala jsem o stránky o kus dál a tam si se ptala na ty spací pytle..
Za sebe musím doporučit ![]()
Vojtík v nich spí od druhého měsíce a jsem max. spokojená, je to totiž strašný vrťoch, takže pod peřinkou nikdy nevydržel!
A ručičky měl vždy teplé, spal jen v bodýčku a ráno byl vždy krásně teploučký ![]()
Tak jsem to vzdala, nikde nic nemají a abych měla vysněnou barvičku Carbon, tak jsem si koupila set, blázen, že.. ![]()
Je tam sporták, taška a korbička, takže to ještě jde, cena dobrá, takže až to dorazí tak zkusím prodat korbičku..
Co člověk neudělá kuli vysněnému kočárku, tak doufám, že mě nesklame!! ![]()
Jo a jestli mi zas zítra někdo zavolá, že není, tak to se mnou rovnou sekne ![]()
Pegii, ty jsi fakt objednala celý set???
tak tomu se opravdu říká láska
Snad ten zbytek prodáš.
Zatím jsem spací pytel neobjednávala, ale asi pak do něj taky půjdu…bude to akorád na léto, takže si myslím, že mu zima nebude.
Pegii, jestli jsi si ten kočárek vysnila, tak budeš určitě nadšená
. Já jsem si ho vysnila, pak jsem koupila jiný a nakonec jsem po pěti měsících kupovala XQ, protože jsem ho prostě měla pořád před očima. Sice mě ke koupi jiného kočárku tak trochu donutili okolnosti, ale pak se to vyřešilo a tak došlo na XQ
. A za mě já jsem fakt moc spokojená
.
roomci píše:roomci, je to jen jednoduchý set za 11 000,– je tam vlastně jen ta korbička na víc, takže to ještě jde
Pegii, ty jsi fakt objednala celý set???tak tomu se opravdu říká láska
![]()
Snad ten zbytek prodáš.Zatím jsem spací pytel neobjednávala, ale asi pak do něj taky půjdu…bude to akorád na léto, takže si myslím, že mu zima nebude.
jitka0705 píše:jitka, jo jo vysnila, taky jsem ho po měsící hledání konečně našla a najednou šok, že ho neseženu v té barvě carbon a nakonec skoro v žádné přijatelné
Pegii, jestli jsi si ten kočárek vysnila, tak budeš určitě nadšená. Já jsem si ho vysnila, pak jsem koupila jiný a nakonec jsem po pěti měsících kupovala XQ, protože jsem ho prostě měla pořád před očima. Sice mě ke koupi jiného kočárku tak trochu donutili okolnosti, ale pak se to vyřešilo a tak došlo na XQ
.
Pegii píše:jitka0705 píše:jitka, jo jo vysnila, taky jsem ho po měsící hledání konečně našla a najednou šok, že ho neseženu v té barvě carbon a nakonec skoro v žádné přijatelné
Pegii, jestli jsi si ten kočárek vysnila, tak budeš určitě nadšená. Já jsem si ho vysnila, pak jsem koupila jiný a nakonec jsem po pěti měsících kupovala XQ, protože jsem ho prostě měla pořád před očima. Sice mě ke koupi jiného kočárku tak trochu donutili okolnosti, ale pak se to vyřešilo a tak došlo na XQ
.
Dodání v Dětském ráji mají 3-5 dní, tak doufám, že si pospíší, jelikož dokud ho neuvidím doma tak neuvěřím že je můj![]()
Já jsem ho v pondělí z Dětského ráje objednávala a ve středu jsem ho měla doma, takže dodací lhůta super
. Myslím že v pondělí nejdéle ho máš doma.
Pegii, děkuji za nabídku. Čekáme kloučka
ale je to naše první miminko a tak nějak všechno kupujeme nové. Manžel by nepřežil, kdybych pořídila něco „použitého“ pro jeho vysněného synátora ![]()
roomci píše:roomci, jasně to chápu
Pegii, děkuji za nabídku. Čekáme kloučkaale je to naše první miminko a tak nějak všechno kupujeme nové. Manžel by nepřežil, kdybych pořídila něco „použitého“ pro jeho vysněného synátora
jitka, no tak to by bylo mooooooc super ![]()
Tomu říkám rychlost, už se nemůžu dočkat!!