Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31502
4.2.12 08:22
normálně jsem jezdila jak s x-landerem xa tak s xq na bruslích a žádnej problém jsem stím neměla, brzdíš bruslema :nevim: samozřejmě nejezdím z nějakého brutálního kopce dolu ale po rovinkách a mírných sešupech :pankac:
Štuclíček píše:
Holky, omlouvám se, že vám sem takhle vpadám :kytka:
Máte některá zkušenost s x-landerem xq na in-lajnech? Mám strach bez té brzdy :think: A přední kolečka? Mám teď slaloma pro, ale sype se mi…
Díky a krásné slunečné dny přeju.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
4.2.12 08:24
dětský ráj doporučuji :kytka: :pankac:
jjajina píše:
Jééé, já jsem tak ráda, že si ho chválíte. Chceme si ho pořídit. Teď máme Camarelo Q12, hluboká vanička super, malá má 4 měsíce a pořád má dost místa, ale zamilovala jsem se do sporťáku od X-landera. Bude lepší, než ten co máme. Chceme si tedy nakonec koupit celý nový komplet. Teď ho mají za super cenu na Dětský ráj, máte někdo s tímto obchodem zkušenost?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
4.2.12 10:17
Makyta píše:
normálně jsem jezdila jak s x-landerem xa tak s xq na bruslích a žádnej problém jsem stím neměla, brzdíš bruslema :nevim: samozřejmě nejezdím z nějakého brutálního kopce dolu ale po rovinkách a mírných sešupech :pankac:
Štuclíček píše:
Holky, omlouvám se, že vám sem takhle vpadám :kytka:
Máte některá zkušenost s x-landerem xq na in-lajnech? Mám strach bez té brzdy :think: A přední kolečka? Mám teď slaloma pro, ale sype se mi…
Díky a krásné slunečné dny přeju.

Když já bych se bez té brzdy asi dost bála :think: Vy to zvládáte ubrzdit jen bruslema? Občas se mi ještě připlete malá, co s nám jezdí na kole :? No, letěla bych fakt nerada. Dík za zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.2.12 08:42
jitka0705 píše:
To je nemoc nás matek kočárkovek. Nejhorší je, že oni ty mrazy moc polevit nemají.
jitka, akorát jsem četla, že mrazy mají trvat ještě tak 14 dní a dnes ráno jsme tu měli -24°C, fakt mazec 8o a dototho stále marodíme, teď i já, takže jsme doma pěkně zalezlí v teple.. Jen mi už pomalu dochází inspirace co s tím malym furt dělat.. Ještě, že je tak hodnej :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
6.2.12 09:43

Mi jsme tu měli ráno -18°. Mi to máme taky pořád dokola, jěště že o víkendu jsme objeli babičky a nákupy, aspoň byla změna. Dneska dojedu jen pro kluka do školky na nákup a domu. Už aby bylo jaro a začali jsme chodit na hřiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
6.2.12 10:06

Jitka, moje řeč…už aby bylo jaro :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8642
6.2.12 14:47

holky dá se nějak podle fotky poznat, jestli to je 2009 nebo 2011? A co vlastně rok 2010, ten je stejný jak 2011? Jaké má polohování? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
6.2.12 15:48
marti81 píše:
holky dá se nějak podle fotky poznat, jestli to je 2009 nebo 2011? A co vlastně rok 2010, ten je stejný jak 2011? Jaké má polohování? Díky.

Ano, dá se poznat rok výroby, kočárky vypadaly úplně jinak - především ty barvy. Kolekce XQ 2010 se u nás v roce 2010 ani neprodávala až v roce 2011 a až na drobné detaily (barvy) je stejná jako 2011.

edit: viz katalogy http://www.x-lander.cz/letaky.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8642
6.2.12 16:38
pep píše:
marti81 píše:
holky dá se nějak podle fotky poznat, jestli to je 2009 nebo 2011? A co vlastně rok 2010, ten je stejný jak 2011? Jaké má polohování? Díky.

Ano, dá se poznat rok výroby, kočárky vypadaly úplně jinak - především ty barvy. Kolekce XQ 2010 se u nás v roce 2010 ani neprodávala až v roce 2011 a až na drobné detaily (barvy) je stejná jako 2011.

Díky :kytka: , super, mě napadlo, že podle barvy určitě, ale nevěděla jsem, jak ten r.2010. Mám v plánu kupovat v létě jen sporťák a právě asi už jetý, když bude v dobrém stavu, tak abych nekoupila tu 2009.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
6.2.12 22:22
marti81 píše:
pep píše:
marti81 píše:

Díky :kytka: , super, mě napadlo, že podle barvy určitě, ale nevěděla jsem, jak ten r.2010. Mám v plánu kupovat v létě jen sporťák a právě asi už jetý, když bude v dobrém stavu, tak abych nekoupila tu 2009.

Hlavně kolekce 2009 má polohování sporťáku jako kolíbka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8642
6.2.12 22:26

No to vím, ale z fotky inzerátu to asi nepoznám, proto jsem se ptala jestli to jde rozlišit z fotky ta kolekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
6.2.12 23:14
marti81 píše:
No to vím, ale z fotky inzerátu to asi nepoznám, proto jsem se ptala jestli to jde rozlišit z fotky ta kolekce.

kolekce 2010 a 2011 vypadá stejně a jsou, až na nové barvy pro r.2011 stejné, 2009 vypadá jinak i je jiný. Takže podle fotky to v pohodě poznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
7.2.12 08:43

Určitě to jden rozlišt a úplně v pohodě! Posílám fotečky kolekce 2009 a 2010/2011.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
7.2.12 08:46

Tady je třeba jeden bazarový 2009 a tam je vidět, že je jiná např. výplň koleček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stavry
9.2.12 01:07

X-lander XQ 2011

Ahoj holky,chtěla bych se k Vám přidat.Měla jsem X-lander xa 2009 něco přes rok,autosedačka dobrá,korba taky,malá tam byla do 7 měsíců,v listopadu šla do sporťáku,takže tam měla dost místa,ale vadilo mi,že na malou nevidím a ještě že na ni fouká,když byly silné větry a mrzlo tak jsem ji dávala pláštěnku,aby na ni nefučelo.Tak jsem si chtěla pořídit otočný kočárek,tak jsem se koukala na dětský ráj a uviděla jsem tam sporťák ABC DESING VIPER S4 tak jsem si ho objednala,na obrázku vypadal pěkně,ale naživo,byl moc vysoký,šíleně prostorný,že tam snad mohlo sedět i 10letý dítě,ale měl strašně malou stříšku a obrovský kola,takže putoval zpátky do dětského ráje.No a potom jsem HO objevila v mamince,krásný vysněný sporťák X-LANDER XQ 2011 už jsem se bála manžela co zase bude,ale taky se mu moc líbil,tak jsem si ho objednala barvu VOLCANO,mám ho už skoro rok a super.Jezdím s ním po zahradě,po poli,prostě tam kde se dá a malá je spokojená,když se chce koukat,tak jí otočím a je to a hlavně celé léto se jí v tom krásně spinkalo a skoro každý se za kočárkem otáčí,teda spíše ty co mají x-landery xa apod. 8) A na zimu je taky super mám v něm zimní fusak 3in1 od emitexu a ještě nánožník a malá se tam krásně vleze,a to má 13,5kg a 87cm.Tenhle sporťák je prostornější než xa,xa je o něco delší,ale užší.Jsem s ním spokojená.A po roce manžel zjistil,že se dá krásně složit do kufru,myslel,že tam nevleze,tak to ani nezkoušel. :roll: když jsme někam jeli,tak jsme brali golfky chicco multiway.Tak už jsem toho napsala dost,tak zatím ahoj :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4