Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQŠtuclíček píše:
Holky, omlouvám se, že vám sem takhle vpadám
Máte některá zkušenost s x-landerem xq na in-lajnech? Mám strach bez té brzdyA přední kolečka? Mám teď slaloma pro, ale sype se mi…
Díky a krásné slunečné dny přeju.
jjajina píše:
Jééé, já jsem tak ráda, že si ho chválíte. Chceme si ho pořídit. Teď máme Camarelo Q12, hluboká vanička super, malá má 4 měsíce a pořád má dost místa, ale zamilovala jsem se do sporťáku od X-landera. Bude lepší, než ten co máme. Chceme si tedy nakonec koupit celý nový komplet. Teď ho mají za super cenu na Dětský ráj, máte někdo s tímto obchodem zkušenost?
Makyta píše:
normálně jsem jezdila jak s x-landerem xa tak s xq na bruslích a žádnej problém jsem stím neměla, brzdíš bruslemasamozřejmě nejezdím z nějakého brutálního kopce dolu ale po rovinkách a mírných sešupech
Štuclíček píše:
Holky, omlouvám se, že vám sem takhle vpadám
Máte některá zkušenost s x-landerem xq na in-lajnech? Mám strach bez té brzdyA přední kolečka? Mám teď slaloma pro, ale sype se mi…
Díky a krásné slunečné dny přeju.
Když já bych se bez té brzdy asi dost bála
Vy to zvládáte ubrzdit jen bruslema? Občas se mi ještě připlete malá, co s nám jezdí na kole
No, letěla bych fakt nerada. Dík za zkušenosti ![]()
jitka0705 píše:jitka, akorát jsem četla, že mrazy mají trvat ještě tak 14 dní a dnes ráno jsme tu měli -24°C, fakt mazec
To je nemoc nás matek kočárkovek. Nejhorší je, že oni ty mrazy moc polevit nemají.
Mi jsme tu měli ráno -18°. Mi to máme taky pořád dokola, jěště že o víkendu jsme objeli babičky a nákupy, aspoň byla změna. Dneska dojedu jen pro kluka do školky na nákup a domu. Už aby bylo jaro a začali jsme chodit na hřiště.
holky dá se nějak podle fotky poznat, jestli to je 2009 nebo 2011? A co vlastně rok 2010, ten je stejný jak 2011? Jaké má polohování? Díky.
marti81 píše:
holky dá se nějak podle fotky poznat, jestli to je 2009 nebo 2011? A co vlastně rok 2010, ten je stejný jak 2011? Jaké má polohování? Díky.
Ano, dá se poznat rok výroby, kočárky vypadaly úplně jinak - především ty barvy. Kolekce XQ 2010 se u nás v roce 2010 ani neprodávala až v roce 2011 a až na drobné detaily (barvy) je stejná jako 2011.
edit: viz katalogy http://www.x-lander.cz/letaky.php
pep píše:marti81 píše:
holky dá se nějak podle fotky poznat, jestli to je 2009 nebo 2011? A co vlastně rok 2010, ten je stejný jak 2011? Jaké má polohování? Díky.Ano, dá se poznat rok výroby, kočárky vypadaly úplně jinak - především ty barvy. Kolekce XQ 2010 se u nás v roce 2010 ani neprodávala až v roce 2011 a až na drobné detaily (barvy) je stejná jako 2011.
Díky
, super, mě napadlo, že podle barvy určitě, ale nevěděla jsem, jak ten r.2010. Mám v plánu kupovat v létě jen sporťák a právě asi už jetý, když bude v dobrém stavu, tak abych nekoupila tu 2009.
marti81 píše:pep píše:marti81 píše:
holky dá se nějak podle fotky poznat, jestli to je 2009 nebo 2011? A co vlastně rok 2010, ten je stejný jak 2011? Jaké má polohování? Díky.Ano, dá se poznat rok výroby, kočárky vypadaly úplně jinak - především ty barvy. Kolekce XQ 2010 se u nás v roce 2010 ani neprodávala až v roce 2011 a až na drobné detaily (barvy) je stejná jako 2011.
Díky, super, mě napadlo, že podle barvy určitě, ale nevěděla jsem, jak ten r.2010. Mám v plánu kupovat v létě jen sporťák a právě asi už jetý, když bude v dobrém stavu, tak abych nekoupila tu 2009.
Hlavně kolekce 2009 má polohování sporťáku jako kolíbka.
No to vím, ale z fotky inzerátu to asi nepoznám, proto jsem se ptala jestli to jde rozlišit z fotky ta kolekce.
marti81 píše:
No to vím, ale z fotky inzerátu to asi nepoznám, proto jsem se ptala jestli to jde rozlišit z fotky ta kolekce.
kolekce 2010 a 2011 vypadá stejně a jsou, až na nové barvy pro r.2011 stejné, 2009 vypadá jinak i je jiný. Takže podle fotky to v pohodě poznáš.
Určitě to jden rozlišt a úplně v pohodě! Posílám fotečky kolekce 2009 a 2010/2011.
Tady je třeba jeden bazarový 2009 a tam je vidět, že je jiná např. výplň koleček.
Ahoj holky,chtěla bych se k Vám přidat.Měla jsem X-lander xa 2009 něco přes rok,autosedačka dobrá,korba taky,malá tam byla do 7 měsíců,v listopadu šla do sporťáku,takže tam měla dost místa,ale vadilo mi,že na malou nevidím a ještě že na ni fouká,když byly silné větry a mrzlo tak jsem ji dávala pláštěnku,aby na ni nefučelo.Tak jsem si chtěla pořídit otočný kočárek,tak jsem se koukala na dětský ráj a uviděla jsem tam sporťák ABC DESING VIPER S4 tak jsem si ho objednala,na obrázku vypadal pěkně,ale naživo,byl moc vysoký,šíleně prostorný,že tam snad mohlo sedět i 10letý dítě,ale měl strašně malou stříšku a obrovský kola,takže putoval zpátky do dětského ráje.No a potom jsem HO objevila v mamince,krásný vysněný sporťák X-LANDER XQ 2011 už jsem se bála manžela co zase bude,ale taky se mu moc líbil,tak jsem si ho objednala barvu VOLCANO,mám ho už skoro rok a super.Jezdím s ním po zahradě,po poli,prostě tam kde se dá a malá je spokojená,když se chce koukat,tak jí otočím a je to a hlavně celé léto se jí v tom krásně spinkalo a skoro každý se za kočárkem otáčí,teda spíše ty co mají x-landery xa apod.
A na zimu je taky super mám v něm zimní fusak 3in1 od emitexu a ještě nánožník a malá se tam krásně vleze,a to má 13,5kg a 87cm.Tenhle sporťák je prostornější než xa,xa je o něco delší,ale užší.Jsem s ním spokojená.A po roce manžel zjistil,že se dá krásně složit do kufru,myslel,že tam nevleze,tak to ani nezkoušel.
když jsme někam jeli,tak jsme brali golfky chicco multiway.Tak už jsem toho napsala dost,tak zatím ahoj ![]()