Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
27.1.12 13:56

Holky, chci se zeptat, nevíte, jestli se dá sehnat jenom samostatný sporťák bez podvozku, jestli mi rozumíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
27.1.12 14:06

jako jen ta sedačky bez podvozku to asi neeeee :nevim: to těžko to jsem opravdun neslyšela

Flooa píše:
Holky, chci se zeptat, nevíte, jestli se dá sehnat jenom samostatný sporťák bez podvozku, jestli mi rozumíte?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
27.1.12 14:08
Jito to ho teda nakonec taky máš jo :pankac: :pankac: :pankac: hahaaaaaaaaaaaaa tak paráda, No já budu ted schánet amethystovou hl. korbičku, mámjí ujedné paní zamluvenouale jesi to neklapne tak budu muset sehnat jinde.
jitka0705 píše:
Pegii, jestli jsi si ten kočárek vysnila, tak budeš určitě nadšená ;) . Já jsem si ho vysnila, pak jsem koupila jiný a nakonec jsem po pěti měsících kupovala XQ, protože jsem ho prostě měla pořád před očima. Sice mě ke koupi jiného kočárku tak trochu donutili okolnosti, ale pak se to vyřešilo a tak došlo na XQ :mrgreen: . A za mě já jsem fakt moc spokojená :palec: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
27.1.12 14:09

JÍTO VÍŠ JAK JSEM SCHÁNĚLA JÁ AMETHYST A JEŠTĚNEBYL NAPRODEJ A JÁ POSPÍCHALA ,KOUILA JSEM SI SPORTÁK CARBON a dokoupila si ktomu vložku do sportáku ve fialové barvě za litra a mám ho jako amethystový, a ted si budu kupovat teda amethystovoou hl. korbičku takže semi sennakonec přeci jen splní taky. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
27.1.12 18:40
Makyta píše:
JÍTO VÍŠ JAK JSEM SCHÁNĚLA JÁ AMETHYST A JEŠTĚNEBYL NAPRODEJ A JÁ POSPÍCHALA ,KOUILA JSEM SI SPORTÁK CARBON a dokoupila si ktomu vložku do sportáku ve fialové barvě za litra a mám ho jako amethystový, a ted si budu kupovat teda amethystovoou hl. korbičku takže semi sennakonec přeci jen splní taky. :pankac:

No vidíš, já jsem k němu nakonec taky dospěla, protože se okolnosti změnily a tak došlo na můj vysněný kočárek. Já jsem zase chtěla tu červenou amám tu Amethyst, rptože tu červenou už neměli a nechtělo se mi ji schánět jinde než v Dětským ráji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
28.1.12 07:07
paráda amethyst krása, moje vysněná ,jojo ty jsi chtěla červenou pamatuji, :pankac: :pankac:
jitka0705 píše:
Makyta píše:
JÍTO VÍŠ JAK JSEM SCHÁNĚLA JÁ AMETHYST A JEŠTĚNEBYL NAPRODEJ A JÁ POSPÍCHALA ,KOUILA JSEM SI SPORTÁK CARBON a dokoupila si ktomu vložku do sportáku ve fialové barvě za litra a mám ho jako amethystový, a ted si budu kupovat teda amethystovoou hl. korbičku takže semi sennakonec přeci jen splní taky. :pankac:
No vidíš, já jsem k němu nakonec taky dospěla, protože se okolnosti změnily a tak došlo na můj vysněný kočárek. Já jsem zase chtěla tu červenou amám tu Amethyst, rptože tu červenou už neměli a nechtělo se mi ji schánět jinde než v Dětským ráji.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
28.1.12 08:57

Ta fialová je ale fakt super a dneska jsem ráda že ji mám. Jinak jsem s kočárkem strašně spokojená, co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
31.1.12 13:17

Ahoj, tak dnes mi dali vědět, že mi zítra dorazí kočárek, jupí :dance:
Ale stejně jen tak nevyjedu, jelikož je malej nemocnej, no možná aspon k doktorce..
To je fakt pech :( a zrovna je venku tak krásně a mi doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
31.1.12 13:20

jitka, jé koukám, že máš na konec ten amethyst, ten se mi líbil jako první, mít holku, tak mám určo tenhle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
31.1.12 14:19

Pegii, tak to je super, že to vyšlo…pak sem vlož fotku, ať víme, jak vypadá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
31.1.12 16:24

Pegii tak to je super, že už ti dorazí. Jinak mi toho moc ven nepochodíme, protože tady mrzne jen praští a nechci v tom s malou moc být. Jestli bude venku koncem týdne těch -10° přes den jak hlásí, tak to bude fakt mazec :zed: . Z barvičky jsem taky nadšená i když jsem původně chtěla tu červenou. Je fakt že tahle Amethyst je zase zvláští a hned tak se nevidí ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
31.1.12 22:34

Pegii, také jsem zvědavá na fotečku i když vím, že tenhle kočárek bude krásný v každé barvě.
Počasí je fakt hustý, ani my na procházky teď raději nechodíme. Já jsem ale takový kočárko-procházkový maniak, že jsem vypucovala oba kočárky a jezdíme po baráku :lol: Starší dceru mám pro jistotu taky doma, aby ve školce nepochytala všechny bacily a kočárkujeme všechny tři :potlesk: Fakt nevím, co budu dělat, až mi moje „mimi“ 18m definitivně vyroste z kočárku :think: …no asi si budeme muset pořídit třetí :mrgreen: já už asi ani neumím chodit bez kočárku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
1.2.12 08:57
Nutkani píše:
Pegii, také jsem zvědavá na fotečku i když vím, že tenhle kočárek bude krásný v každé barvě.
Počasí je fakt hustý, ani my na procházky teď raději nechodíme. Já jsem ale takový kočárko-procházkový maniak, že jsem vypucovala oba kočárky a jezdíme po baráku :lol: Starší dceru mám pro jistotu taky doma, aby ve školce nepochytala všechny bacily a kočárkujeme všechny tři :potlesk: Fakt nevím, co budu dělat, až mi moje „mimi“ 18m definitivně vyroste z kočárku :think: …no asi si budeme muset pořídit třetí :mrgreen: já už asi ani neumím chodit bez kočárku :jazyk:

To znám, já když jdu bez kočáku tak si taky připadám divně. Hlavně jsem zjistila, že už mám takovou úchylku, že když jedu nakoupi s nákupním vozíkem a někde se zastaví, tak s ním popojíždím pořád doředu a dozadu. Jestli mě někdy někdo sleduje, tak by mě fakt zajímalo co si mylsí, protože musím vpydat jak blázen :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
1.2.12 09:03

Jitka, tak o tomto syndromu už jsem slyšela  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
1.2.12 09:11

No, mám takový pocit, že tohle délá hodně maminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí