Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQHolky, chci se zeptat, nevíte, jestli se dá sehnat jenom samostatný sporťák bez podvozku, jestli mi rozumíte?
jako jen ta sedačky bez podvozku to asi neeeee
to těžko to jsem opravdun neslyšela
Flooa píše:
Holky, chci se zeptat, nevíte, jestli se dá sehnat jenom samostatný sporťák bez podvozku, jestli mi rozumíte?
jitka0705 píše:
Pegii, jestli jsi si ten kočárek vysnila, tak budeš určitě nadšená. Já jsem si ho vysnila, pak jsem koupila jiný a nakonec jsem po pěti měsících kupovala XQ, protože jsem ho prostě měla pořád před očima. Sice mě ke koupi jiného kočárku tak trochu donutili okolnosti, ale pak se to vyřešilo a tak došlo na XQ
. A za mě já jsem fakt moc spokojená
.
JÍTO VÍŠ JAK JSEM SCHÁNĚLA JÁ AMETHYST A JEŠTĚNEBYL NAPRODEJ A JÁ POSPÍCHALA ,KOUILA JSEM SI SPORTÁK CARBON a dokoupila si ktomu vložku do sportáku ve fialové barvě za litra a mám ho jako amethystový, a ted si budu kupovat teda amethystovoou hl. korbičku takže semi sennakonec přeci jen splní taky. ![]()
Makyta píše:
JÍTO VÍŠ JAK JSEM SCHÁNĚLA JÁ AMETHYST A JEŠTĚNEBYL NAPRODEJ A JÁ POSPÍCHALA ,KOUILA JSEM SI SPORTÁK CARBON a dokoupila si ktomu vložku do sportáku ve fialové barvě za litra a mám ho jako amethystový, a ted si budu kupovat teda amethystovoou hl. korbičku takže semi sennakonec přeci jen splní taky.
No vidíš, já jsem k němu nakonec taky dospěla, protože se okolnosti změnily a tak došlo na můj vysněný kočárek. Já jsem zase chtěla tu červenou amám tu Amethyst, rptože tu červenou už neměli a nechtělo se mi ji schánět jinde než v Dětským ráji.
jitka0705 píše:Makyta píše:No vidíš, já jsem k němu nakonec taky dospěla, protože se okolnosti změnily a tak došlo na můj vysněný kočárek. Já jsem zase chtěla tu červenou amám tu Amethyst, rptože tu červenou už neměli a nechtělo se mi ji schánět jinde než v Dětským ráji.
JÍTO VÍŠ JAK JSEM SCHÁNĚLA JÁ AMETHYST A JEŠTĚNEBYL NAPRODEJ A JÁ POSPÍCHALA ,KOUILA JSEM SI SPORTÁK CARBON a dokoupila si ktomu vložku do sportáku ve fialové barvě za litra a mám ho jako amethystový, a ted si budu kupovat teda amethystovoou hl. korbičku takže semi sennakonec přeci jen splní taky.
Ta fialová je ale fakt super a dneska jsem ráda že ji mám. Jinak jsem s kočárkem strašně spokojená, co ty?
Ahoj, tak dnes mi dali vědět, že mi zítra dorazí kočárek, jupí ![]()
Ale stejně jen tak nevyjedu, jelikož je malej nemocnej, no možná aspon k doktorce..
To je fakt pech
a zrovna je venku tak krásně a mi doma..
jitka, jé koukám, že máš na konec ten amethyst, ten se mi líbil jako první, mít holku, tak mám určo tenhle ![]()
Pegii, tak to je super, že to vyšlo…pak sem vlož fotku, ať víme, jak vypadá ![]()
Pegii tak to je super, že už ti dorazí. Jinak mi toho moc ven nepochodíme, protože tady mrzne jen praští a nechci v tom s malou moc být. Jestli bude venku koncem týdne těch -10° přes den jak hlásí, tak to bude fakt mazec
. Z barvičky jsem taky nadšená i když jsem původně chtěla tu červenou. Je fakt že tahle Amethyst je zase zvláští a hned tak se nevidí
.
Pegii, také jsem zvědavá na fotečku i když vím, že tenhle kočárek bude krásný v každé barvě.
Počasí je fakt hustý, ani my na procházky teď raději nechodíme. Já jsem ale takový kočárko-procházkový maniak, že jsem vypucovala oba kočárky a jezdíme po baráku
Starší dceru mám pro jistotu taky doma, aby ve školce nepochytala všechny bacily a kočárkujeme všechny tři
Fakt nevím, co budu dělat, až mi moje „mimi“ 18m definitivně vyroste z kočárku
…no asi si budeme muset pořídit třetí
já už asi ani neumím chodit bez kočárku ![]()
Nutkani píše:
Pegii, také jsem zvědavá na fotečku i když vím, že tenhle kočárek bude krásný v každé barvě.
Počasí je fakt hustý, ani my na procházky teď raději nechodíme. Já jsem ale takový kočárko-procházkový maniak, že jsem vypucovala oba kočárky a jezdíme po barákuStarší dceru mám pro jistotu taky doma, aby ve školce nepochytala všechny bacily a kočárkujeme všechny tři
Fakt nevím, co budu dělat, až mi moje „mimi“ 18m definitivně vyroste z kočárku
…no asi si budeme muset pořídit třetí
já už asi ani neumím chodit bez kočárku
To znám, já když jdu bez kočáku tak si taky připadám divně. Hlavně jsem zjistila, že už mám takovou úchylku, že když jedu nakoupi s nákupním vozíkem a někde se zastaví, tak s ním popojíždím pořád doředu a dozadu. Jestli mě někdy někdo sleduje, tak by mě fakt zajímalo co si mylsí, protože musím vpydat jak blázen
.