Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
600
1.2.12 11:32

Holky, omlouvám se, že vám sem takhle vpadám :kytka:
Máte některá zkušenost s x-landerem xq na in-lajnech? Mám strach bez té brzdy :think: A přední kolečka? Mám teď slaloma pro, ale sype se mi…
Díky a krásné slunečné dny přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
1.2.12 12:56
Štuclíček píše:
Máte některá zkušenost s x-landerem xq na in-lajnech? Mám strach bez té brzdy :think: A přední kolečka? Mám teď slaloma pro, ale sype se mi…
Díky a krásné slunečné dny přeju.

Rozhodně bych ho na inlainy nedoporučovala. Je docel nízký a fakt bych to s těma malýma kolečkama neriskovala :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
1.2.12 16:44

Holky , tak kočárek mám konečně doma :dance:
Je nádherný, jsem z něho nadšená!! Barva úžasná :palec:
Už se těším jak s ním zítra vyrazím k doktorce na kontrolu, sice je to jen pět minut chůze, ale aspoň to :lol:
Fotečky určo udělám, hned jak se to naskytne, třeba zítra pokud nezapomenu foťák. Kočárek si totiž lebedí v kočárkárně, domu se mi s nim tahat nechtělo, přeci jen čtyři patra bez výtahu..
Jinak je fakt, že ted opravdu mrzne až moc a na procházky s dětmi to moc není, tak snad se brzy trochu oteplí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
1.2.12 17:32

Jitko - jj to je šílenej syndrom :mrgreen: ale dobře se podle něj identifikují kočárkoví rodičové. Hlavně se směju, když vidím takhle popojíždět tatínky :lol:

Štuclíček píše:

Na brusle rozhodně néééé. Já jsem také vašnivá bruslařka a speciálně pro tyto případy jsem měla kočárek Quinny Freestyle 4XL a poté právě Jané Slalom. Nakonec jsem pročetla pár článků na téma „brusle a kočárek“ a definitivně jsem s tím skončila :? …dokud jsem nevěděla, jaká rizika pro mimi to znamená, tak jsem to neřešila, ale s tím vědomím už bych nemohla riskovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
1.2.12 19:56
Nutkani píše:
Jitko - jj to je šílenej syndrom :mrgreen: ale dobře se podle něj identifikují kočárkoví rodičové. Hlavně se směju, když vidím takhle popojíždět tatínky :lol:
Štuclíček píše:
Na brusle rozhodně néééé. Já jsem také vašnivá bruslařka a speciálně pro tyto případy jsem měla kočárek Quinny Freestyle 4XL a poté právě Jané Slalom. Nakonec jsem pročetla pár článků na téma „brusle a kočárek“ a definitivně jsem s tím skončila :? …dokud jsem nevěděla, jaká rizika pro mimi to znamená, tak jsem to neřešila, ale s tím vědomím už bych nemohla riskovat :nevim:

Jééé, nestraš, já se Zuzkou bruslila dvakrát do týdne a teď s Matoušem se taky těším na vítr ve vlasech. Nikdy se nám nic nepřihodilo. Co se může stát, když je piškot připoutaný, kočár má brzdu a za kočárem schopného (doufám) bruslaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.2.12 14:59

X-Lander XQ2011

Jééé, já jsem tak ráda, že si ho chválíte. Chceme si ho pořídit. Teď máme Camarelo Q12, hluboká vanička super, malá má 4 měsíce a pořád má dost místa, ale zamilovala jsem se do sporťáku od X-landera. Bude lepší, než ten co máme. Chceme si tedy nakonec koupit celý nový komplet. Teď ho mají za super cenu na Dětský ráj, máte někdo s tímto obchodem zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
2.2.12 15:03

jjajina, no přeji hodně štěstí, aby tam kolekci 2011 ještě měli…
My z dětského ráje kočárek máme, hned jsme ho reklamovali, ale komunikace OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.2.12 17:28

jjajina, mě přišel akorát včera z Dětského ráje a super, bez jediné chybičky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.2.12 17:32

Jinak jsem dnes konečně na chvilku vyjela a super, Vojtík byl nadšenej, krásně se mu tam sedí a jak je tam krásně zachumlanej, paráda :dance:
Jediné co byh vytkla jsou ty krátký pásy :zed: Mám je ted už na maximum a přes ramínka mu je nenacpu ani náhodou, ted přes zimu to tak neva, stejně je tam zachumlanej, no uvidíme na jaře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.2.12 19:56

Peggi, tak to jsme rádi že jsi taky spokojená. Já jsem jěště pási nevyzkoušela, tak taky uvidím na jaře.
Co se týče Dětského ráje, taky jsem tam objednávala a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.2.12 21:13

jitka, jo už se těším až polevý ty hrozný mrazy a vyjdem si na delší procházku!
Jinak jsem koukala, že ten můj carbon není už ani v tom levnějším setu, takže jsem měla opravdu štěstí, že jsem ho sehnala :lol: a že to byl nadlidský výkon 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.2.12 21:24

jitka, jo a jak si tady psala o tom syndromu popojíždění, tak ten mám taky :lol: o vánocích jsme si byli v klidu nakoupit bez Vojtíka a když se něco vibýralo v regálech, tak já jak blázen popojížděla s nákupním košíkem :mrgreen:
A když jdu bez kočárku, tak mi pokaždé chybí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.2.12 22:16

To je nemoc nás matek kočárkovek. Nejhorší je, že oni ty mrazy moc polevit nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.2.12 18:23

roomci , oni ho teď co jsem včera koukala mají už na více e-shopech ve slevě, nejlepší by bylo, kdyby ho měli i ve slevě u nás v Táboře v obchodě, pro případnou reklamaci. Uvidíme, doufám, že budeme spokojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
4.2.12 08:03

jjajina, tak dobře pořiďte! Já právě, když ho kupovala, tak jsem mrkla na webovky obchodu- tam krásný výběr a když jsem tam zavolala, tak nic neměli :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí