Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQtak matraci si kup jinde, tam mají jen molitan, paměťové pěny,.. pohanku/kokos nemají a neměli..
ale postýlku koupit můžeš, a matračku jinde.. ![]()
roomci píše:
Ještě jsem tam dnes pro jistotu volala, ohledně toho záručáku, aby vše bylo OK. Tak mě ujistili, že vše vymění a opraví. Tak jsem klidnější…ale můžu vám říct- stresovat takhle těhulku ve 30.tt- to je hazard se životem
Počkej jestli jednou budeš čekat druhé dítko, tak to potom uvidíš ten stres
! Buď v klidu a nenech se tím otrávit, hlavně že bude všechno v pořádku a ak už se můžeš jenom tešit v klidu na mimi. ![]()
Korbička vyměněna
Doufám, že se neojbeví další průser ![]()
Koupili jsme v Ikee tu postýlku
deky, prostěradla, krabičky…no a další blbosti a „zbytečnosti“ ![]()
Ahoj holky,
mam dotaz, také uvažuji o koupi sportáku xq, byla jsem si ho dokonce vyzkoušet na krámě, ale zarazilo mě, když jsem tam posadila syna, kterému bude rok a má 79 cm a při sklopené stříšce mu zbývalo málo místa nad hlavičkou,cca 8 cm, tak se bojím aby mi ten kočárek na něj vůbec vydržel aspon do dvou let ![]()
Jak se to jeví vám, už zkušeným?
Jinak je nádherný ![]()
Malému se tam krásně sedělo ![]()
Někdo říká, že se mu tam dvouleté dítě vejde úplně v pohodě… ale samozřejmě není dítě jako dítě… to jsem pomohla, že?
Ale tady v diskuzi jsou myslím fotky s větším děckem…
Pegii, já jsem v kočárku fotila kamarádky syna, kterému byly tou dobou 2 roky. Měl nad hlavou zhruba jěště 5 cm. Samozřejmě jak pslala roomci, neni dítě jako dítě. Já z toho strach nemám, jsou i menší kočárky a XQ je takový střed. Je těžké ti odpovědět na tuhle otázku, taky už můžeš mít klidně dítě, které ti bude chtít chodit a postačí ti třeba jenom golfky. Mě se starší kluk vozil dlouho, ale je pravda, že ve 2 letech už jsme kočárek nepoužívali denně, protože už jezil na plastové motorce a nebo jsem prostě šli ty kratší trasy pešky a vzimě když byl sníh, tak to jistily boby.
Včera přijela kamarádka se sporťákem DorJan a tá ma zase problém, že když posadí dítě, tak nemůže připnout nánožník, protože cvoček na to je přidělaný na boudě. Nehledě na to, že ten sporťák vypadá prostě strašně.
Jěště jsem chtěla přidat zkušenosti s jízdou na sněhu. Zatím jsem projela úplně všechn, ale je pravda, že byly chodníky prohrnuté. Zkoušela jsem najet i do hlubšího sněhu a projela jsem ho docela v pohodě, musí se samozřejmě trochu zatlačit, ale to by se muselo určitě i obyčejné čtyřkolky. Ty odpružená přední kolečka dělají potíže pouze pokud se narazí na nějáký vyšší sníh, ale jinak jízda na sněhu úplně v pohodě
.
Jitka, díky za info o sněhu…hned jak tu nakydalo, tak jsem si říkala, jak se asi jezdí ![]()
Holky, děkuji za odpověď ![]()
Ještě to jdem v sobotu vyzkoušet do Dětského ráje, tam se rozhodne ![]()
Ale je fakt jak psala Jitka, tak by to snad neměl být problém! Mě se ten kočárek mooooooc líbí a jiný mě bohužel nezaujal.. Chtěla bych ho v barvě Carbon, tam se to dá pěkně barevně kombinovat ![]()
Ted mám totiž starý tip x-landra xa a tudíž tam nejde otočit sedačka a Vojtíkovi vadí, že na mě nevidí a mě tedy též, chci si ho pěkně užít
a halvně se mu tam špatně sedí, mají to tam blbě vyřešené a to madlo mu tam překáží ![]()
Už se nemůžu dočkat nového xq ![]()
Jen ted trochu ještě váhám jestli nemám počkat na novou řadu x-landru 2012/2013, ale co jsem zatím viděla na fotkách, tak mě tak disainově nenadchnul..
Ale má zas ty čtyři nafukovací kola, to je dilema, ale jelikož Jíta píše, že sníh zvládá v pohodě, není se čeho bát ![]()
Ale nechce se mi čekat, už bych chtěla nový! A golfky jsem si Jíto nedokázala vybrat, jelikož chci otočnou sedačku a takové golfky se většinou pohybují v ceně 7000,– a výše a za to cenu si radši koupím to xq ![]()
pegii, pokud chceš kolekci 2011, tak si dost pospěš- my ji kupovali na začátku ledna a kočárky už skoro vůbec nebyli. Někde nám nabízeli jenom velký set.
Hlavně ta barva carbon je problém, protože byla dost žádaná a v ČR už bude jen pár kusů na doprodej.
Roomci koukala jsem teď na net a ještě je jich naštěstí dost, jen ceny se dost liší, nejlevněji jde koupit na krtečkovi za 7 859,–
a nejdráže za 9930,– ![]()
V dětském ráji už ho mají jen ve velkém setu, ale aspon si ho tam omrknu, v té barvě jsem ho viděla jen na netu a tady v příspěvku, ale i tak je tato barvička favorit ![]()
Pegii, já ho mám z Dětského ráje a v pohodě mi ho z velkého setu vyndali (chtěla jsem jen korbu a sporťák)… a mám barvu carbon-je fakt boží!!!
roomci, tak to by bylo super kdyby mi to tak udělali ![]()
Zítra dám vědět jak jsme dopadli ![]()
Ahoj, tak jsem do dětského ráje ještě dnes pro jistotu volala a bohužel už ten carbon nemají, takže jsem si ho objednala u krtečka přes net a do pár dnů bych ho měla mít doma, už se nemůžu dočkat ![]()