Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
9.1.12 11:32

tak matraci si kup jinde, tam mají jen molitan, paměťové pěny,.. pohanku/kokos nemají a neměli..
ale postýlku koupit můžeš, a matračku jinde.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
9.1.12 18:27
roomci píše:
Ještě jsem tam dnes pro jistotu volala, ohledně toho záručáku, aby vše bylo OK. Tak mě ujistili, že vše vymění a opraví. Tak jsem klidnější…ale můžu vám říct- stresovat takhle těhulku ve 30.tt- to je hazard se životem :mrgreen:

Počkej jestli jednou budeš čekat druhé dítko, tak to potom uvidíš ten stres :mrgreen: ! Buď v klidu a nenech se tím otrávit, hlavně že bude všechno v pořádku a ak už se můžeš jenom tešit v klidu na mimi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
9.1.12 18:29

Korbička vyměněna :dance: :dance: :dance: :dance: Doufám, že se neojbeví další průser :cert:
Koupili jsme v Ikee tu postýlku :dance: deky, prostěradla, krabičky…no a další blbosti a „zbytečnosti“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
10.1.12 13:49

SUPER, tak a teď už se jenom v klidu těšit na mimčo :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.1.12 22:44

Ahoj holky,
mam dotaz, také uvažuji o koupi sportáku xq, byla jsem si ho dokonce vyzkoušet na krámě, ale zarazilo mě, když jsem tam posadila syna, kterému bude rok a má 79 cm a při sklopené stříšce mu zbývalo málo místa nad hlavičkou,cca 8 cm, tak se bojím aby mi ten kočárek na něj vůbec vydržel aspon do dvou let :think:
Jak se to jeví vám, už zkušeným?
Jinak je nádherný :potlesk:
Malému se tam krásně sedělo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
19.1.12 06:34

Někdo říká, že se mu tam dvouleté dítě vejde úplně v pohodě… ale samozřejmě není dítě jako dítě… to jsem pomohla, že? :mrgreen: Ale tady v diskuzi jsou myslím fotky s větším děckem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
19.1.12 07:58

Pegii, já jsem v kočárku fotila kamarádky syna, kterému byly tou dobou 2 roky. Měl nad hlavou zhruba jěště 5 cm. Samozřejmě jak pslala roomci, neni dítě jako dítě. Já z toho strach nemám, jsou i menší kočárky a XQ je takový střed. Je těžké ti odpovědět na tuhle otázku, taky už můžeš mít klidně dítě, které ti bude chtít chodit a postačí ti třeba jenom golfky. Mě se starší kluk vozil dlouho, ale je pravda, že ve 2 letech už jsme kočárek nepoužívali denně, protože už jezil na plastové motorce a nebo jsem prostě šli ty kratší trasy pešky a vzimě když byl sníh, tak to jistily boby.
Včera přijela kamarádka se sporťákem DorJan a tá ma zase problém, že když posadí dítě, tak nemůže připnout nánožník, protože cvoček na to je přidělaný na boudě. Nehledě na to, že ten sporťák vypadá prostě strašně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
19.1.12 08:04

Jěště jsem chtěla přidat zkušenosti s jízdou na sněhu. Zatím jsem projela úplně všechn, ale je pravda, že byly chodníky prohrnuté. Zkoušela jsem najet i do hlubšího sněhu a projela jsem ho docela v pohodě, musí se samozřejmě trochu zatlačit, ale to by se muselo určitě i obyčejné čtyřkolky. Ty odpružená přední kolečka dělají potíže pouze pokud se narazí na nějáký vyšší sníh, ale jinak jízda na sněhu úplně v pohodě :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
19.1.12 08:15

Jitka, díky za info o sněhu…hned jak tu nakydalo, tak jsem si říkala, jak se asi jezdí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
19.1.12 09:48

Holky, děkuji za odpověď :)
Ještě to jdem v sobotu vyzkoušet do Dětského ráje, tam se rozhodne :think:
Ale je fakt jak psala Jitka, tak by to snad neměl být problém! Mě se ten kočárek mooooooc líbí a jiný mě bohužel nezaujal.. Chtěla bych ho v barvě Carbon, tam se to dá pěkně barevně kombinovat :palec:
Ted mám totiž starý tip x-landra xa a tudíž tam nejde otočit sedačka a Vojtíkovi vadí, že na mě nevidí a mě tedy též, chci si ho pěkně užít :D a halvně se mu tam špatně sedí, mají to tam blbě vyřešené a to madlo mu tam překáží :zed:
Už se nemůžu dočkat nového xq :potlesk:
Jen ted trochu ještě váhám jestli nemám počkat na novou řadu x-landru 2012/2013, ale co jsem zatím viděla na fotkách, tak mě tak disainově nenadchnul..
Ale má zas ty čtyři nafukovací kola, to je dilema, ale jelikož Jíta píše, že sníh zvládá v pohodě, není se čeho bát :)
Ale nechce se mi čekat, už bych chtěla nový! A golfky jsem si Jíto nedokázala vybrat, jelikož chci otočnou sedačku a takové golfky se většinou pohybují v ceně 7000,– a výše a za to cenu si radši koupím to xq :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
19.1.12 09:54

pegii, pokud chceš kolekci 2011, tak si dost pospěš- my ji kupovali na začátku ledna a kočárky už skoro vůbec nebyli. Někde nám nabízeli jenom velký set.
Hlavně ta barva carbon je problém, protože byla dost žádaná a v ČR už bude jen pár kusů na doprodej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
19.1.12 20:19

Roomci koukala jsem teď na net a ještě je jich naštěstí dost, jen ceny se dost liší, nejlevněji jde koupit na krtečkovi za 7 859,– :D a nejdráže za 9930,– 8o
V dětském ráji už ho mají jen ve velkém setu, ale aspon si ho tam omrknu, v té barvě jsem ho viděla jen na netu a tady v příspěvku, ale i tak je tato barvička favorit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
20.1.12 09:31

Pegii, já ho mám z Dětského ráje a v pohodě mi ho z velkého setu vyndali (chtěla jsem jen korbu a sporťák)… a mám barvu carbon-je fakt boží!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.1.12 16:03

roomci, tak to by bylo super kdyby mi to tak udělali :palec:
Zítra dám vědět jak jsme dopadli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.1.12 20:03

Ahoj, tak jsem do dětského ráje ještě dnes pro jistotu volala a bohužel už ten carbon nemají, takže jsem si ho objednala u krtečka přes net a do pár dnů bych ho měla mít doma, už se nemůžu dočkat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí