Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQnataša, děkuji za super přehled!
Ta x-landerovská autosedačka je x-car a u ní je jen napsáno: certifikovaná dle normy ECE R44/0
Takže Cybex doporučuješ? Paradoxně vychází nejlevněji, to je zvláštní- maxi Cosi je dražší a na X-car ![]()
Nataša, tak který obchod je nejlepší AAA, Malvík nebo Dětský ráj? krom kočárku bychom tam chtěli pořídit věci do postýlky, na přebalování, na koupání…
Jsme z Vysočiny, takže přijedem do Prahy po D1.
roomci píše:
nataša, děkuji za super přehled!
Ta x-landerovská autosedačka je x-car a u ní je jen napsáno: certifikovaná dle normy ECE R44/0
Takže Cybex doporučuješ? Paradoxně vychází nejlevněji, to je zvláštní- maxi Cosi je dražší a na X-car
není zač ![]()
no, to je ta homologace..
Cybex je za velice příznivou cenu dobrá kvalita. je to německá firma, design jim dělá české studio
v testech jsou velmi dobří.
já aton neměla, měla jsem maxi cosi cabriofix a easyfix, za dohromady přes 8tis
ale v roce 07 moc variant nebylo..
dneska bych nejspíš volila aton a isofixovou základnu.
teď mám pro kluky cybex solution Xfix a pallas 2 fix a jsem moc spokojená. za rozumné ceny dobrá kvalita a hlavně bezpečnost.
naštěstí ne vždycky je to nejdražší nejlepší.. ![]()
roomci píše:
Nataša, tak který obchod je nejlepší AAA, Malvík nebo Dětský ráj? krom kočárku bychom tam chtěli pořídit věci do postýlky, na přebalování, na koupání…
Jsme z Vysočiny, takže přijedem do Prahy po D1.
no, před dvěma měsíci bych napsala, ať se na kraji prahy stavíte ve špuntíkovi, byl na výpadovce, jenže se přestěhovali do radotína-.
ono nejde říct, který je nejlepší..
Malvík má opravdu hodně těch doprovodných věcí, přebalováky, vaničky, kyblíky, povlečení.. kočárků také nemá málo. ale prodavačky jsou jak kakabus, pokud se ti vůbec nějaká bude věnovat.
Malvík je v hostivici, což je z D1 nejlépe po novém obchvatu směr letiště, karlovy vary.. není to moc daleko a nezajíždí se do prahy.
AAA kočárky mají hodně kočárků, mají i další věci,ale nejsem si jistá sortimentem,oni rozšiřovali obchod.. určitě měli přebalováky nějaké, vaničky a ten běžný sortiment taky..
pokud byste jeli do Dětského ráje, kde je výhodné kupovat xlandera, páč jsou v programu partner plus, z čehož plynou výhody třeba při případné rekalmaci, opravách, nejlépe nastudovat na jejich stránkách nebo na babypoint.cz, tak tam toho mají taky hodně a není to daleko od AAA, takže můžete sjet oba.
resp. DR je ve vysočanech, což je po D1 a pak po okruhu směr hradec králové,a pak do vysočan .. a z vysočan se dá jet takovou estakádou na prosek a k ládví, dohromady tak 15minut autem.. u obou prodejen se dobře parkuje, přímo před..
Já bych osobně asi jela DR/AAAkočárky, nemusíš všechno sehnat v jednom obchodě, a tyhle jsou docela dobře vybavené, mají celkem slušně školený personál a nejsou daleko od sebe.. a Xlandera určitě nejlépe v DR.. ale doporučuju zkouknout internetové ceny, často mívají vyšší v obchodech..
Nataša, uff..děkuji za vyčerpávající informace, jsi zlatá!
Sjedeme AAA a dětský ráj
To bude vyčerpávající den, ale strašně se na to těším
![]()
roomci píše:
Sjedeme AAA a dětský rájTo bude vyčerpávající den, ale strašně se na to těším
![]()
![]()
Roomci, nastuduj pořádně mapu do DR, mi jsme to napoprvé přejeli, protože to byl odbočka jak do nějákýho parku. Před tou odbočkou byla sice cedule jako kr..a, ale asi jsem měla zrovna zamžené brýle
.
Já doufím, že nás tam navigace dovede ![]()
Právě koukám na jejich stránky (Dětský ráj) a x-landera mají skladem ![]()
http://www.detskyraj.cz/…partner-plus
A toto mi odpověděli z AAA kočárků:
Dobrý den,
skladem na prodejně je pouze XQ set XIII v barvě volcano-poslední, Jané Unlimit bohužel ne, z Jané jen skladem limitovaná verze Slalom pro - která je rozhodně prodávanější než Unlimit.
Pokud by jste se rozhodlu pro XQ k dispozici u dodavatele je jen několik posledních setů XXVII - co je součástí posílám v příloze na obrázku - cena tohoto setu je 15179.-
Bože, mi ten kočárek snad ani neseženem!!!! začínám stresovat...... ![]()
roomci píše:
A toto mi odpověděli z AAA kočárků:
Dobrý den,
skladem na prodejně je pouze XQ set XIII v barvě volcano-poslední, Jané Unlimit bohužel ne, z Jané jen skladem limitovaná verze Slalom pro - která je rozhodně prodávanější než Unlimit.
Pokud by jste se rozhodlu pro XQ k dispozici u dodavatele je jen několik posledních setů XXVII - co je součástí posílám v příloze na obrázku - cena tohoto setu je 15179.-Bože, mi ten kočárek snad ani neseženem!!!! začínám stresovat......
Tak to je mazec, ale zkus napst jěště do DR, mají smlouvy přímo s výrobcem X-landerů a hned dej dotaz na Jané. Když ale pojedeš do Prahy, tak by jste na Jané mohli zkusit Handy Praha, to je autorizovaný dovozce a sídlí někde na Chodově (Praha4), to je hned na kraji)
.
Budu prodávat ten X lander XQ, je zcela nový, ježděný venku nebyl ani jednou. Barva volcano, kdyby měl někdo zájem
Jen sportovní sedačka, ale ta korbička k němu jde dokoupit na netu.
jitka, z AAA kočárků mi psali, že už mají v barvě carbon jen 25 setů ![]()
Jedem tam ve čtvrtek a budem porovnávat s Jané Slalom-ta limitovaná edice- akorád u ní nevím, jestli jde otáčet sedačka i proti směru jízdy…myslím, že nejde ![]()
Kamak, proč ho prodáváš? jestli můžu vědět…nevyhovoval? My chceme jen barvu carbon, jiná nepřipadá v úvahu.
jitka0705 píše:roomci píše:Roomci, nastuduj pořádně mapu do DR, mi jsme to napoprvé přejeli, protože to byl odbočka jak do nějákýho parku. Před tou odbočkou byla sice cedule jako kr..a, ale asi jsem měla zrovna zamžené brýle
Sjedeme AAA a dětský rájTo bude vyčerpávající den, ale strašně se na to těším
![]()
![]()
.
to je pravda!!
navíc dá se zahnout jen z jednoho směru, když se jede z Vysočanské (od galerie Fenix), tak se nedá odbočit..
když pojedete z D1, nejlepší je jet po okruhu (odbočit u roztyl), jako na zahradní město, štěrboholy, kolem malešické spalovny Průmyslovou. po takovém sjezdu dolů je velká křižovatka, odbočíte vlevo na Poděbradskou a z té pak na freyova - to bude zas vpravo - a je to u nádraží Praha LIbeň. po pravé straně bude benzínka a za ní pak světelná křižovatka, na které se rozhlížejte po ceduli dětský ráj, vpravo, je to normálně panelka, ![]()
Jané slalom limitka není otočná, je to novější typ sedačky na staré konstrukci..
Handy Praha je hnedka na kraji, Praha 4 háje,
sjede se vlastnbě před koncem prahy, jako na háje, opatov, je to exit hnedka za průhonicema, nevím, které číslo, po sjezdu na světlech rovně, dojedete na litochlebské námstí, to je obr kruhák, dáte se 3.výjezdem do ulice Turkova, a odtamtud někde je vjzed, ona se táhne hrozně dlouho, ale nedá se na ní asi vjet jinak než z Turkova.. je to po levé straně..
a odtamdud vás navigace pak pojede na okruh, turkovou dál na spořilovskou.. , je to docela po cestě!!
(já tam totiž bydlela, a dělala autoškolu
a někde tam jsem se učila úplně první den ![]()
Díky za nasměrování ![]()
To bude zítra rozhodování… buď oželím nafukovací kola (kolo) nebo otočnou sedačku… Z AAA mi psali, že ta limitovaná edice je trochu větší- dokonce o kousek větší než x-lander ![]()
Ještě se chci zeptat- jaké je polohování u sporťáku XQ- je to taková ta „kolíbka“- kdy má dítě nohy ve vzduchu nebo ne? Jak jste s tím spokojeny? A co ta nenafukovací kolečka? Neničí se?