Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4151
9.12.11 09:30

Jitko, děkuji :hug:

Počkám na foto a když tak objednám.

Mi manžel řekl to nejhorší, co mohl :cert: že prý to nechá na mě. No co to je? Tak ať řekne, ať si ho koupím, ne :mrgreen: On prý vím, že kočár máme, tak mi neřekne, ať si ho koupím, a že ať se rozhodnu sama :roll: Jako vím, že nějak nový nepotřebujeme, ale mi straaaaašně vadí, že na malého fučí :cert: I ve spánku dýchal jak za nároďák jak tam táhlo :roll: a ani nevím, jestli mu teče snopl, brečí, směje se, spí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
9.12.11 09:54

Z toho si nic nedělej, chlapi tomu nerozumí. U nás to bylo to samý, když jsem měnila po 5 měsících, ale nakonec to zkousnul a ani nic neříkal :palec: . To jsme mi ženský marnivý a bláznivý :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
9.12.11 11:27

No, ale já si ten kočárek neměním, stále si chci nechat ten svůj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.11 18:08

Tak dneska jsem XQ konečně viděla a moc se mi líbil, takže máme zaplaceno a objednáno :pankac: , nakonec vyhrála barva amethyst :) … Snad budeme spokojeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
10.12.11 10:53

sestricka Pavlinka - pockej az si ho rozbalis doma :) je fakt suprovy..ja jsem byla taky nadsena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
10.12.11 11:16

Tak fotku s mimčem jsem si našla. Jen jak to bude vypadat s fusakem?

Já mám stále strach, ýe se mi tam malý další zimu nevleze. Teď má nějak 76 cm v 8m :think: tak mi stále přijde, že mu snad ty nohy polezou z té kovové konstrukce :zed:

Řekněte mi, že ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
10.12.11 12:17

Kamak a myslis ze ve dvou letech ti bude chtit sedet celou dobu v kocarku? a kdyz mu z tama nozicky polezou, tak si je trosku pokrci kdyz nebude chtit aby mu vysely, je tam stupatko..ale myslim ze nepolezou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
10.12.11 17:21

Kamak, to nemůžeš odhadnout, protože každé dítě je jinak veliký, ale tohle bych fakt neřešila. Jak píše Pihata, tak si stejně ty nožičky pokrčí, ale tohle už jsou fakt detaily, ktrý nemá cenu rešit a spíš se přizpůsobit dané situaci. Když si vezmu, jaký kejkle mi vyváděl kluk ve 2 letech v kočárku, tak tohle je fakt detail ;) (mi jezdili i ve stoje :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
13.12.11 10:09

Holky, je rozdíl mezi řadou X-lander XQ 2010 a 2011??? včera jsem právě viděla 2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
13.12.11 15:55
roomci píše:
Holky, je rozdíl mezi řadou X-lander XQ 2010 a 2011??? včera jsem právě viděla 2010.

Myslím, že neni, pouze k 2011 jsou navíc 2 barvičky (fialová a myslím že carbon).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
13.12.11 19:06

Jitka, díky :palec:
Manžel zase viděl Jane Unlimit a líbí se mu ten, takže teď hledám rozdíly, klady a zápory…nejhorší je, že na jané nejsou žádné recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
13.12.11 22:44

Ten taky neni špatný, ale zjisti si jěště velikost sportovní verze. Ty nové Janéčka mají strašně malinkatý sporťáčky, protože to je španělská značka a oni moc neřeší zimu. Já jsem taky původně chtěla Jané Slalom, tu novou verzi s otočným sporťákem, protože ten starý typ jsem měla na kluka a když jsem ho viděla, tak mě to strašně zklamalo, protože je to prostě malý a úzký. Dovozce do ČR je Handy Praha, ale já jsem si Slaloma objednala u Forejtů a jelikož mi potom blbla brzda a trhla se mi slída na boudičce, tak jsem jim to dovezla a oni mi vyřídily opravu. Měla jsem to bez starostí :palec: . Zase vím, že známá si ho brala přímo s Handy a po jednom vyprání se jí na nánožníku objevily fleky a měla s reklamací strašný problémy :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
14.12.11 00:33

Jo Jané, jsem už měla i dohodnutý tady u nás, je fakt že španělé neřeší velikost,. jelikož miminka jsou tady malinky a zima je lehká, mě se taky moc líbil,ale nakonec, rozhodla cena a velikost korbičky…Jsem za Xlandra ráda…Tady mají všichni Jané, takže jsem ráda že budeme jiný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
14.12.11 09:09

Já mám objednáno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
14.12.11 11:46

Hledala jsem právě parametry obou kočárků-sporťáků a našla jsem: šířka:

• jané 31 cm
  • x-lander 32 cm

Což mi jako extra velký rozdíl nepřijde :think:
U jané je nevýhoda ta maličká korba- ta je fakt šílená, ale říká se, že jde nový model kombinovat se starým- takže nový podvozek+sporťák+stará korbička :think:
nebo vzít x-landera :think: Šmankote já se snad nerozhodnu, nejhorší je, že jsem nikde neviděla tyto tva kočárky vedle sebe, abych je mohla porovnat.
Neporadíte mi nějaký obchod???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4