Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13679
27.11.11 18:37

Jitka, ne ne nebyli-já mám teď manžela za oceánem-vrací se mi ve středu, takže se mi samotný moc nechtělo, ale byla jsem odpoledne s kamarádkou na procházce-bylo ták krásně :pankac: a do toho mi oznámila, že je těhu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
27.11.11 19:46
roomci píše:
Jitka, ne ne nebyli-já mám teď manžela za oceánem-vrací se mi ve středu, takže se mi samotný moc nechtělo, ale byla jsem odpoledne s kamarádkou na procházce-bylo ták krásně :pankac: a do toho mi oznámila, že je těhu :dance:

Tak další přírustek, aspoň budeš mít s kým vozit :palec: . Co dělá mažel, že je za oceánem? Odpoledne bylo krásně, ale mi jsem to proseděli u manželových rodičů a šli ven až navečer na ten stromeček :palec: . Malýmu se to líbilo, ale mohli by trochu těch světílek přidat, ale už je to lepší než asi před 3 roky, to byla fakt mizérie :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
27.11.11 21:47

:potlesk: Mě na začátku říkali kluk a ted co mi chybí jen měsíc říkaj holčička, asi jsme oteklá :lol: Hele at je to co je hlavně at jsou zdravý, nic jinýho si nepřeju a kočárek je zelenej tak je to vlastně jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
28.11.11 07:33

Jitka, manža tam letěl s kamarádem pro auto-takže spíš takový nepracovní výlet :-) Hlavně mi pořád píše co už všechno koupil maličkému, ale o dárku pro maminku se nezmínil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pelucita, fakt vám teď řekli, že to vypadá spíš na holčičku? Šmankote, já už na 100% počítám s kloučkem…i když máš samozřejmě pravdu, že na tom nezáleží, hlavně aby bylo v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
28.11.11 08:10
roomci píše:
Jitka, manža tam letěl s kamarádem pro auto-takže spíš takový nepracovní výlet :-) Hlavně mi pořád píše co už všechno koupil maličkému, ale o dárku pro maminku se nezmínil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Pelucita, fakt vám teď řekli, že to vypadá spíš na holčičku? Šmankote, já už na 100% počítám s kloučkem…i když máš samozřejmě pravdu, že na tom nezáleží, hlavně aby bylo v pořádku!

U kluka se toho nedá moct zatajit,když bylo vidět na UTZ,že to bude chlap,tak určo bude ;) !U nás nejen že jsem po tom neprahla,ale ani to nešlo určit :mrgreen: ,ale myslím,že Dr. respektoval přání maminky a ne tatínka a prostě pohlaví „neviděl“ :palec: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
28.11.11 08:23

Ve 20tt jsme byli v Budějovicích na spec.pracovišti, kde mají jeden z nejlepších ultrazvuků, tak předpokládám, že se mistr Čutka nespletl :lol: ale pindíka jsem viděla i já…je prostě tam :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
28.11.11 08:40

To se ty chlapi mají, jedou si na výlet a mi musíme sedět doma :mrgreen: . To s těma dárečkama znám, všechno pro děti a maminky jdou tak trochu na druhou metu, už jsem si ale zvykla ;) .
Neboj v Budějicích se určitě nesekli a kluk se prý dá určit líp. Já už jsem s malou v Budějkách nebyla, protože jsem měla všechno v pořádku, tak mi všechna vyšetření udělali tady v Pejru :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
28.11.11 11:16

Taky začínám pociťovat, že jdu pomalu na druhou kolej :-) Manžel se na mimi strašně těší a popravdě o to víc, že to bude jeho vysněnej klouček… :lol:

Nám vyšel screening negativní, ale jednu hodnotu jsme měli mírně zvýšenou (myslím, že APF nebo AFP :think: ) tak nás tam automaticky Dr. poslal. Teď jsem za to ráda, protože nám tam i pořádně skoukli srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
28.11.11 12:21

Holky mě to tipujou lidičky kolem mě, my si to nenechali říct, :lol: , takže nevím :potlesk: Jinak nevím si vyprat nebo ne fusaky z kočárku, mylsíte že je to zapotřebí a máte už některá zkušenost, asi jen na 40že jo.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
28.11.11 12:38
pelucita píše:
Holky mě to tipujou lidičky kolem mě, my si to nenechali říct, :lol: , takže nevím :potlesk: Jinak nevím si vyprat nebo ne fusaky z kočárku, mylsíte že je to zapotřebí a máte už některá zkušenost, asi jen na 40že jo.. :hug:

Já mám Emitex 3v1,takže jsem oprala jen tu fleesovou vložku - na 40,bo špinavá nebyla ;) !Jinak jsem věci pro mimi jen refreschovala 20min. na 40stupňů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
28.11.11 12:52

Já teda fusak peru na 30°, mám ho od Emitexu, ale už 5 let starý. Zrovna musím vyprat nánožník a boudu, tak se do toho večer pustím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
28.11.11 23:02

Ok tak to omrknu a možná ho taky vyperu,ale když nesvítí sluníčko a pak doma to schne dlouho :think: No uvidím..Jinak máte některá autosedačku od x landera? Já jen jestli je složitý jí umístit do auta, prej má bejt čelem k sedačce.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
29.11.11 07:32

Pelucita - na autosedacku je tam taky navod, a neni to vubec slozite :)

holky me pripadne fusak stejne vystlany jako zimni kombineza..myslite ze bych mela porizovat jeste spesl fusak do autosedacky i kdyz mam zimni kombinezku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
29.11.11 08:08

Já myslím, že ne. Jestli máš zimní kombinézu, tak už na to nic. Ale zase dítě nemá být moc v sedačce navlečené, že ty pásy pak nějak můžou sklouznout a už to není bezpečné :think: My kvůli toho malého moc do autosedačky neoblékáme a když má bundu jako nějaký šusták, tak sundáváme, ať pásy nemůžou sklouznout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
29.11.11 09:18

Taky bych už nekupovala do autosedačky fusak, raději si kup jěště nějákou deku přes nohy, kterou můžeš kdykoliv sundat. Já se osobně přiznám že jsem moc nevyužila jezdit se sedačkou na podvozku kočárku. Malá v ním je jenom po dobu nezbytně nutnou a víc se v tom vajíčku vzteká, takže za 5 měsíců jsem to využila asi 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí